Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:marik jak bedziesz w sylwestra na porodówce weź ze sobą chociaż zimnego ognia i w łazience sobie odpal
ha ha ha taki mały zimny ogień na pocieszeniei picollo pod łóżko
jeszcze z wrażenia wody odejdą
Choć może za narodziny pierwszego dziecka w Nowym Roku jakąs nagrodę bym dostała
Może zdjęcie w gazecie nawet
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarik wrote:ha ha ha taki mały zimny ogień na pocieszenie
i picollo pod łóżko
jeszcze z wrażenia wody odejdą
Choć może za narodziny pierwszego dziecka w Nowym Roku jakąs nagrodę bym dostała
Może zdjęcie w gazecie nawet
swoja drogą u nas w szpitalu zawsze przychodzi fotograf i robi fotki do gazety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyba jakbym dostała więcej masła to wiecie jakby mi inne położnice zazdrościły
Jeszcze by mi oczy któraś wydrapała
ale powiem Wam, że spodobała mi się ta perspektywa i wizja sławy i chyba muszę poważnie porozmawiać z małą
Swoją drogą dziadek jest urodzony 1 stycznia więc kto wie
-
nick nieaktualnyMarik wrote:ba jakbym dostała więcej masła to wiecie jakby mi inne położnice zazdrościły
Jeszcze by mi oczy któraś wydrapała
ale powiem Wam, że spodobała mi się ta perspektywa i wizja sławy i chyba muszę poważnie porozmawiać z małą
Swoją drogą dziadek jest urodzony 1 stycznia więc kto wie
Oooo może masz tę datę w genach -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Jak potarmosi sutki to full pakiet będzie
Potarmosi albo i nie potarmosiMój dzisiaj odmówił współpracy bo stwierdził że pod presją to on nie może
Mimo, że słyszał na własne uszy w gabinecie jakie jest jego zadanie I co to robić ? Dobrze, że podłoga nie zaprotestuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarik wrote:Potarmosi albo i nie potarmosi
Mój dzisiaj odmówił współpracy bo stwierdził że pod presją to on nie może
Mimo, że słyszał na własne uszy w gabinecie jakie jest jego zadanie I co to robić ? Dobrze, że podłoga nie zaprotestuje
Hę? Bo powalisz męża na podłogę czy przy zenkowych rytmach będziesz wywoływać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny