X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia moje gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia no w koncu. Gratuluje kochana!:*

U mnie znowu goraczka ponad 38°. :/
    Mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej.

Dziewczynki narazie ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 teraz to czy jest umowa o pracę, czy zlecenie to dziś praca jest, jutro jej nie ma. Ja akurat pracowałam od 16rż i uczyłam się, żeby mieć na siebie i odciążyć rodziców, bo nie przelewało im się nigdy. Po liceum poszłam do szkoły zaocznie, ale jej nie skończyłam bo dostałam ultimatum- wszystkie weekendy pracuję, albo mnie zwolnią. Zrezygnowałam ze szkoły na rzecz pracy, a za pół roku było cięcie etatów i i tak mnie zwolnili. Ale rzeczywiście, każdy patrzy z innej perspektywy ;)

Mama-julka to u Ciebie coraz bliżej! :) a może tak gmerał bo sprawdzał miękkość szyjki, moja ostatnio też tak gmera :P

Misia- długi poród miałaś, ale już po wszystkim ;) gratulacje!! :)

Mama-julka lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:58

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:58

alicja_ lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    justyna14 teraz to czy jest umowa o pracę, czy zlecenie to dziś praca jest, jutro jej nie ma. Ja akurat pracowałam od 16rż i uczyłam się, żeby mieć na siebie i odciążyć rodziców, bo nie przelewało im się nigdy. Po liceum poszłam do szkoły zaocznie, ale jej nie skończyłam bo dostałam ultimatum- wszystkie weekendy pracuję, albo mnie zwolnią. Zrezygnowałam ze szkoły na rzecz pracy, a za pół roku było cięcie etatów i i tak mnie zwolnili. Ale rzeczywiście, każdy patrzy z innej perspektywy ;)

Mama-julka to u Ciebie coraz bliżej! :) a może tak gmerał bo sprawdzał miękkość szyjki, moja ostatnio też tak gmera :P

Misia- długi poród miałaś, ale już po wszystkim ;) gratulacje!! :)

Ci pracodawcy to są super, nie ma co.

Myślałam, że to masaż szyjki, choć nic nie bolało, a najczęściej jednak boli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 czy nie masz czasami urodzin? Jakby co życzę wszystkiego najlepszego, pociechy z córki i dużo zdrowia :-D

Misia GRATULUJĘ!!!

Marta0912 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka ja się wilam z bolu przy masażu, nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Ale to zależy jaki kto ma próg bolu

Misia gratuluję;) wkoncu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 17:28

• Acikk Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia super gratulacje !!! A juz myślałam ze nigdy nie urodzisz ;) :P
    Ja po konsultacji u lekarza musze iść na usg tej nerki Ojj dobrze ze maz jest w domu to siedzi z małym ogólnie nasze życie na razie mega rozwalone i wszystko kręci się wokół małego ja dziś zdolalam umyć włosy i ugotować zupę no i byłam u lekarza :P a tak to tylko z cyckiem wywalonym chodze hehe :)
    Mój maz jest cudowny i wszystko robi przy małym :) właśnie mu poobcinal pazurki bo ja sie nie podjęłam :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję kolejnym Mamusiom i życzę zdrówka tym Mamom na antybiotykach, oby szybko przeszło, jednak organizm po porodzie jest bardzo osłabiony.

U nas cisza i spokój, jutro mam wizytę to może się czegoś dowiem.

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patizuzia jak bedziesz miala chwilke to opisz nam swoj porod.

A i o ktorej dokladnir urodzil sie Maks?;)

pati_zuzia, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez mi bardzo pomaga. Wczoraj i dzidiaj byka u mnie mama ktora tez mi bardzo pomogla bo ja teraz ledwo zyj . Strasznie zle znoszd goraczki.
    Maz jutro zostaje w domku na szczescie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusia :-)

Dziewczyny ja jutro wymuszenie także mam nadzieję że cos się ruszy i mała będzie chciała wyjść :-)

Flakonik, lilianna, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde nie wiem gdzie moglam sie przeziebic. Jedynie tyle co wyszlam na spacer. Ale bylam grubo ubrana a tu takie dziadostwo sie przyplatalo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Patizuzia jak bedziesz miala chwilke to opisz nam swoj porod.

A i o ktorej dokladnir urodzil sie Maks?;)
    3:19 rano :)
    Potod opisze jak odespie I skonsultuje detale z mezem :) moze jutro siade I streszcze. Ogolnie spoko ale koncowka byla dosc ciezka :) ale warto.
    Tak poza tym Flakonik jestes wielka,ze ogarniasz dziewczynki I nas. Brawa I poklony do samej ziemi :*

• Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim Mamusiom, które mają już swoje Skarby przy sobie i wszystkim pozostałym życzę bezproblemowych porodów. Ja mam termin na 19/12/2015 i jakoś za bardzo się tu nie udzielałam, tylko systematycznie Was podczytywałam. Ponieważ poród blisko, a temat na czasie chciałabym się dowiedzieć, czy wszystkie szczepiłyście swoje Skarby w pierwszej dobie po narodzeniu? Czy może odczekałyście trochę czasu? Ja zastanawiam się nad szczepionką 6w1, ale nie wiem, czy nie zaczekać kilku tygodni po porodzie.

pati_zuzia lubi tę wiadomość

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
  • lilianna Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj leże i leże jak leniwiec... Nic tylko bym jadła, jakieś napady głodu chyba dzisiaj dostaje :-P a jutro na badania i gbs. Czy u was też czeka się tydzień na wynik gbs?

aneczka1983 lubi tę wiadomość

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora miała lewatywe? I czy pomaga?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Pchelkaaa po co czytasz !! Dobrze wiesz ze w Internecie jest wszystko i napewno bedzie ok z malutka !!!

Do nas dziś położna przychodzi na pierwsza wizyte

Powiedzcie dziewczyny które karmicie piersią bo moj antek nie moze się najeść jakoś :/ jak dlugo wasze dzieci jedzą?? Mój possie maz 10 min i zasypia na amen ale też budzi się po godzinie i znów chce jeść.. Jak byłam wczoraj w szpitalu to maz mu dał butelkę to spał 4 godz..

Wiem Acik masz racje ale nie moglam sie powstrzymac, do wtorku w takiej nieswiadomosci ciezko wytrzymac.

Co do karmienia u Nas tez tak jest w nocy co godzine na cycku. Od do 6:30 strasznie sie zloscila przy cycku, wiec maz pojechal po mm do sklepu, zjadla o 7 40 ml i spala do 10:30. Nie wiem czy cos z moim pokaremem nie halo czy tak libi cycka ze chce byc przy nim

‹‹ 2061 2062 2063 2064 2065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ