Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 11:58
Madzisek, kwiatakacji, Hashija, Flakonik, Renia7910, fresa lubią tę wiadomość
-
bella88 wrote:
Jejku chciałabym już swojego groszka zobaczyć
Bella gratki
bella88 lubi tę wiadomość
-
Przeczytalam wszystkie posty matko ile czasu to zajelo;D
Dziewczyny ale macie fajne te domki,ja z Małżem jak juz na samym poczatku pisalam naszego watku,wzielismy 100tys kredytu na nasze mieszkanku w bloczku 2pietrowym na super osiedlu zamknietym i tez sie z tego ciesze,reszte wplacilismy z wlasnej kieszeni tak samo teraz z wlasnej kasy od podstaw remontujemy,gdyz sa tam gole sciany bo to od developera. Co do domkow to mamy latem gdzie pojechac,bo moja Mama ma dom rodzinny na wsi,duzy,piekny z wielkim podworkiem takze tam zawsze na weekend cala rodzina sie zjezdza ok 15osob:) A i u brata siostra ma swoj domek za miastem to tez tam mozemy jezdzic -
stars2345 wrote:Dziewczyny, pomozcie, mam mega mdlosci i rozwolnienie, juz wytrzymac nie moge ;( jak moge sobie pomoc?
stars2345 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Melduję się jako kolejna grudnióweczka 2015 :)Jesteśmy obecnie w 5t4d ciąży. Mam nadzieje na ciepłe przyjęcie....Pozdrawiam Was wszystkie
ps. Mnie na mdłości świetnie działa imbir + cytryna zalana gorącą wodą a na niestrawność ( straaaszną ) herbatka z mięty.Flakonik, Kate4, Anuśka, Renia7910, kwiatakacji, fresa, stars2345 lubią tę wiadomość
- Leczona niedoczynność tarczycy i hiperprolaktylemia
- zmiana Kliniki Niepłodności po 2 cyklach
- Trzecie HSG ( tym razem z rozszerzeniem szyjki macicy która miała wadę budowy )wreszcie udane
>>>>> 16 cykl starań, 2 z CLO UDANY !!!!
14.04.2015 II kreseczki - JEST NASZ CUD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala86 wrote:Hej dziewczyny
Melduję się jako kolejna grudnióweczka 2015 :)Jesteśmy obecnie w 5t4d ciąży. Mam nadzieje na ciepłe przyjęcie....Pozdrawiam Was wszystkie
ps. Mnie na mdłości świetnie działa imbir + cytryna zalana gorącą wodą a na niestrawność ( straaaszną ) herbatka z mięty.
super. gratulacje :*
a na kiedy ci termin wychodzi wstepnie?
Widze ze tez dosyc dlugo sie staraliscie. Najwazniejsze ze sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 20:56
-
nick nieaktualnymala86 wrote:Hej dziewczyny
ps. Mnie na mdłości świetnie działa imbir + cytryna zalana gorącą wodą a na niestrawność ( straaaszną ) herbatka z mięty. -
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Dziewczyny kilka dni temu pocieszalam spanikowane koleżanki ze objawy znikają. Ja juz co prawda miałam tak raz a fasola się rozwinęła, ale dziś mam nerwy. Piersi nic mdłości nic....boże bardzo się martwię. Mam za sobą 2 poronienia:(
-
Mala witam cieplutko
Anko ja przy biochemicznej miałam bardzo silne objawy a teraz gdy beta stabilnie rośnie mam dni kiedy nie czuję absolutnie nic, nawet mulenia ani piersi nie czuję no nicWięc nie stresuj się, bo to chyba najgorsze co możesz zrobić
Właśnie obżarłam się kiełbaską z grillaMniammmm
Nie mogłam za dużo robić w ogrodzie bo muszę uważać na siebie, ale dzień bardzo słoneczny i udany
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ciezko Was nadrobic, zrobie to jutro
dzis bylam na uczelni, wcale nie zagladalam
strasznie zmeczona jestem, padam na twarz. Witam nowe grudniowki
Co do mieszkania/ domu, my dostalismy od tesciow dzialke po slubie, mamy sie budowac, ale poki co kupilismy mieszkanie, 60m,3 pokoje, dobralismy 80 tys kredytu. Nie chcialam z dzieckiem u tesciow mieszkac. Z budowa ruszymy za kilka latide spac, dobranoc dziewuszki