Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny- ja dziś z głupim krępującym problemem.
Wstałam jak zwykle kolo 6 wiec zmusiłam się by jeszcze przyznać i niestety miałam mocno erotyczny sen. Obudził mnie jakby orgazm z strasznym bólem podbrzusza.
Z mężem mam zakaz współżycia 1 trymestr...i chyba z tęsknoty i potrzeb cala ta sytuacja.
Wystraszylam się i polecialam po nospe ale biedny brzuszek....
Juz o podobnych sytuacjach slyszalam od ciezarnych koleżanek, ale mega się wystraszylam.
Czy któraś orientuje się czy mogło być to groźne dla fasolki? -
Anko ja w pierwszej ciąży miałam podobnie i zakaz serduchowania i też mnie bolało podbrzusze. Nic zlego się nie stało
A mi się śniło mi się że wypadł mi ząb (kieł) i tak patrzyłam na niego i nie rozumiałam dlaczego mi wypadł, bo był piękny biały i zdrowyWyczytałam w sennikach że wypadający ząb to śmierć i strata a znowu zdrowy ząb oznacza osiągnięcie zamierzonych celów. Beznadzieja jakaś ale już mnie wystraszył
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Oj Ania mi też w sytuacjach stresowych śnią się zepsute lub wypadajace zeby i nigdy nie spotkała nas w tym czasie śmierć ani choroba:*
Suerte ja mam odwrotnie za mięso dam się pokroić a znowu pomidory smakują mi jak cytrynaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:22
-
alicja_ wrote:ja wg OM 7t6d, ale ciąża była młodsza o ponad 1,5 tygodnia, więc wg. ciąży i usg to był 6t1d
a też z tych "póznych" ciąż. Póki co w 6t5d widziałam tylko pęcherzyk bez zarodka. Ale lekarz jeszcze daje nadzieję
A ja cały czas nie kapuję jak to może być że ciąża jest młodsza niż wg OM. ROzumiem że przy długaśnych lub nieregularnych cyklach, póznej owulacji - może tak być. Ale ja ostatni stosunek miałam w 15 dc. Potem mąż wyjechał. Więc ile od tego 15dc mogło przetrwać nasienie, zapłodnić, podzielić się, zagniezdzić? Zawsze myślałam że to kwestia paru dni a nie półtora tygodnia...
Fresa - zwykle jest tak że w tym momencie w którym jesteś jest już czynność serca
alicja_, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:
A mi się śniło mi się że wypadł mi ząb (kieł) i tak patrzyłam na niego i nie rozumiałam dlaczego mi wypadł, bo był piękny biały i zdrowyWyczytałam w sennikach że wypadający ząb to śmierć i strata a znowu zdrowy ząb oznacza osiągnięcie zamierzonych celów. Beznadzieja jakaś ale już mnie wystraszył
nie cierpię takich snów - mnie się w życiu kilka razy śniły wypadające zęby. Nic się po tym nie stałochyba że chodziło o śmierć kogokolwiek. Celebryty, ofiar trzęsienia ziemi, wypadków drogowych. Ale nikt kogo znam nie zmarł w następstwie tych moich durnych snów.
Ale wierzę że to potrafi zmęczyć człowieka bardziej niż w ogóle NIEspanie. Często mam porąbane sny. Rzadko mi się nic nie śni (rzadko nie pamiętam snów). Najgorsze dla mnie to te, gdzie coś się dzieje moim dzieciom a ja nie umiem im pomóc.... koszmar nad koszmary ....
Pogrzeby (nawet własny) osób żyjących tez mi się sniły wiele razy
Bywa to nawet zabawne
Anuśka lubi tę wiadomość