Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:jaki tu spokój, nanana
nocna zmiana:
rodzą czy jak?
Też się zastanawiam co się dzieje. 2/3 urodziły, a reszta ma depreche bo nie
Misia zawsze myślałam, że takie hormonalne zmiany to same "schodzą". Ten ropień to napewno bym smarowała.alicja_ lubi tę wiadomość
-
Kochane nie udzielalam sie na forum ale regularnie podczytywalam:) wczoraj tj.16.12 o 21.30 przyszla na swiat moja corcia:))) porod sn waga 4202g i 60cm:))
Mama-julka, Matleena, Dżulia, rewelka, cytrynówka, pati_zuzia, Flakonik, aannkkaa, Klara87, Madzisek, moniek90, aneczka1983, iNso87, kwiatakacji, Pchelkaa, m@rzenie, ZieloneOliwki, justyna14, MeGi2986, bella88, alicja_, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie wstałam
standardowo 1:30, tylko że dzisiaj obudziło mnie "mokro" między nogami, ledwo doszłam do łazienki i chlust... coś poleciało, na pewno nie siki, ok szklanki płynu w kolorze słomkowym, bezwonne... Potem od razu siku i kupa i koniec. Zero dalszego wycieku, zero bólu brzucha, cisza... Nawet się nie łudzę że to były wody i że lada chwila będę rodzić
chyba standardowo zjem bułkę z nutellą
a potem będę zdychać do rana na zgagę, o tak!
-
Gratuluję kolejnym mamusiom!
Dziewczyny mam bolesne skurcze, naprawdę mocne, na razie co 8 minut. Ide pod prysznic i zobaczymy co dalej. Dzisiaj termin wyliczony przez ginaaannkkaa, aneczka1983, kwiatakacji, Pchelkaa, ZieloneOliwki, MeGi2986, Dżulia, bella88, alicja_, Nadulka lubią tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Tak mi niedobrze ze az zaraz sie zdenerwuje. Bylam u poloznej dzisiaj i w ciagu 9 dni prawie 9kg przytylam. Jak stanelam na wage to pierwsze co to spytalam czy ona nie jest kwa popsuta. Mam juz 32+, sie troche podlamalam, stopy mam tak spuchniete ze szkoda gadac, polozna mnie od razu mnie wcisnela na usg wiec po wyjsciu od niej mialam 15 minut na dotarcie do szpitala, bo tez az sie przestraszyla... Nie wiem czemu tak. Mialam znow lekko podwyzszone cisnienie, 136/92. Zapytala tylko czy dobrze sie czuje i nie bolala mnie glowa, to powiedzialam ze czasem mnie pobolewa i tyle...
Ale wiecie na stopy az nie moge patrzec, juz nie mam kostek, butow zadnych nie moge wlozyc bo wszystkie cisna i do tego z urzedu mnie wkurwili bo jestem w tym miesiacu bez zadnych pieniedzy i nie ma szans zebym jakies dostala. Za listopad! Pojebane urzedy, nie wiem co robic, ida swieta, zaraz marcel ma sie urodzic a ja jestem bez kasy... Tym bardziej ze jeszcze musielismy zmienic mieszkanie w tym miesiacu i rownowartosc prawie 3 wyplat poszla na samo mieszkanie... Mam dosc powoli.
Do tego Marcel wazy juz 4 kg, wiec bedzie klocek ogromny. A ja wiekszosc ubranek na 56:( czas chyba przemielic troche w szufladzie i te male pousuwac i zostawic same 62 -
nick nieaktualnyMnk a nie maja Ci zamiaru wywolaac? Bo z tego co widze po suwaczku jestes po terminie. Waga sie nie przejmuj bo to wiekszosc to woda zatrzymana w organizmie. Mowisz,ze bardzo spuchnieta jestes I ich to nie dziwi? Plus wysokie cisnienie. Mnie za kazdym razem pytali czy puchne itd. Co powiedzieli po usg? W ogole mowia cos o porodzie?