Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypati_zuzia nieźle
normalnie jak w średniowieczu 
Dopiszę sobie gdzieś że noszę soczewki i tyle, jak nie zapomnę to zapytam czy przy ewentualnym wywoływaniu mogę je mieć, a okulary wezmę ze sobą. Ja zakładam wieczorami okulary, też nie lubię bardzo
Kładę się spać dziewczynki, choć ta niepewność mnie tak dobija że pewnie nie zasnę ale pobudka po 5 jutro. Trzymajcie kciuki żeby wywołali jednak i żeby szybko poszło, a nierozpakowanym życzę dziś znów porodów
pati_zuzia, MeGi2986, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
Jeśli duzo dzis nie spał to nie budźAcikk wrote:Dziewczyny pytanie:
Bo moj mały powinien jeść ok 22 ale śpi i teraz nie wiem czy to budzić czy zostawić, szkoda mi go budzić jak się tak meczyl caly dzień nawet oczka nie zmruzyl...
Ja jak moja sie przeciągnie w nie spaniu to jej nie budze, bo wiem ze potrzeba jej tego snu, a jedzonko moze poczekać troche dłuzej, zawsze ten brzuszek troszke odpocznie 
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
Ja mojej dawałam rumianek hippa , jest jeszcze z tej samej serii herbatka z kopru włoskiego tez mozna dawać tygodniowemu maluszkowi, czasem tez jej daje ''spokojny brzuszek'' dla kobiet karmiacych bo mozna dac dwie łyżeczki do mleka dziecku też, noo a tak to zawieszam ją na ramieniu albo tatuś i wtedy jej lepiej, nie marudzi nawetKASIAG24 wrote:RATUNKU CO DAJECIE NA DOLEGLIWOSCI BRZUSZKOWE MALUSZKOM???????????
można tez masować brzuszek moze cos pomoże
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualnyPochwalę dalszą częścią fotek Naszej kruszynki z sesji noworodkowej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:05
Acikk, Madzisek, kwiatakacji, pati_zuzia, Mama-julka, MeGi2986, mandarynkaa, Moniusia89, Marta0912, emilka24, iNso87, Pchelkaa, ZieloneOliwki, Dżulia, lilianna, justyna14, Nadulka, Chichibi, genoweffa, bella88, Piegus, m@rzenie, Matleena, aannkkaa, maya34, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:RATUNKU CO DAJECIE NA DOLEGLIWOSCI BRZUSZKOWE MALUSZKOM???????????
Na dolegliwości brzuszkowe polecam BAAARDZO kropelki Bobotik Forte. ALe.... dodawanie 6 kropli do każdej butelki z mlekiem, lub jak ktoś karmi piersią to na łyżeczce. Na ulotce jest napisane 3 kropelki, ale Bobotik skład ma taki sam jak niemiecki Sab simplex tylko bobotik forte podawany jest w małych dawkach, wystarczy je zwiększyć do 6 kropli i wtedy będzie to samo co Sab Simplex. Dużo osób tak robi, dużo tez pisze o tym w necie i każdy poleca. My już zaczynamy druga buteleczkę i odkąd je stosuję córcia nie ma żadnych dolegliwości. Na dodatek kropelki nie wchłaniają się do organizmu dziecka tylko wydalane sa razem z kupką. Naprawdę polecam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUhh, ciężka noc była. Zwarta i gotowa zaraz wyruszam do kliniki. Oby coś się z tego dziś wykluło
Całą noc bolał mnie brzuch, z samego rana już mnie nieźle przeczyściło dołem ze stresu
Gdyby mnie dziś nie wypuścili do domu, to odezwę się jak tylko będę miała możliwość. Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 06:52
pati_zuzia, Mi$ia26, cytrynówka, iNso87, lilianna, justyna14, MeGi2986, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny