Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie:
    Bo moj mały powinien jeść ok 22 ale śpi i teraz nie wiem czy to budzić czy zostawić, szkoda mi go budzić jak się tak meczyl caly dzień nawet oczka nie zmruzyl... :(

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia nieźle :D normalnie jak w średniowieczu :D
    Dopiszę sobie gdzieś że noszę soczewki i tyle, jak nie zapomnę to zapytam czy przy ewentualnym wywoływaniu mogę je mieć, a okulary wezmę ze sobą. Ja zakładam wieczorami okulary, też nie lubię bardzo ;)

Kładę się spać dziewczynki, choć ta niepewność mnie tak dobija że pewnie nie zasnę ale pobudka po 5 jutro. Trzymajcie kciuki żeby wywołali jednak i żeby szybko poszło, a nierozpakowanym życzę dziś znów porodów ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RATUNKU CO DAJECIE NA DOLEGLIWOSCI BRZUSZKOWE MALUSZKOM???????????

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Dziewczyny pytanie:
    Bo moj mały powinien jeść ok 22 ale śpi i teraz nie wiem czy to budzić czy zostawić, szkoda mi go budzić jak się tak meczyl caly dzień nawet oczka nie zmruzyl... :(
    Jeśli duzo dzis nie spał to nie budź :-) Ja jak moja sie przeciągnie w nie spaniu to jej nie budze, bo wiem ze potrzeba jej tego snu, a jedzonko moze poczekać troche dłuzej, zawsze ten brzuszek troszke odpocznie :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    Ja nic nie polecam bo u nas nic nie działa (chyba ze to nie problemy brzuszkowe)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    Ja mojej dawałam rumianek hippa , jest jeszcze z tej samej serii herbatka z kopru włoskiego tez mozna dawać tygodniowemu maluszkowi, czasem tez jej daje ''spokojny brzuszek'' dla kobiet karmiacych bo mozna dac dwie łyżeczki do mleka dziecku też, noo a tak to zawieszam ją na ramieniu albo tatuś i wtedy jej lepiej, nie marudzi nawet :P można tez masować brzuszek moze cos pomoże

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę dalszą częścią fotek Naszej kruszynki z sesji noworodkowej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:05

Acikk, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, emilka24, iNso87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, lilianna, justyna14, Nadulka, Chichibi, nick nieaktualny, bella88, Piegus, m@rzenie, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my poloznej mowilismy ze maly jest taki od dwoch dni malo ruchliwy to powiedziala ze serduszko ladnie bije i wszystko zalezy od serduszka, jesli wlasnie ladnie bije to mam sie nie przejmowac ;/

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:

My koperek włoski lub rumianek (HIPP) masaż brzuszka i termofor...
    To narazie daje ulge a nam przespane noce:)

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    ja zamowilam sab simplex, czekam az przyjda, bo co wieczor kolka :( jak to podajecie?

A gdzie zamówiłas? Tam sie daje kropelki 10-15 do mleka

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:

Na dolegliwości brzuszkowe polecam BAAARDZO kropelki Bobotik Forte. ALe.... dodawanie 6 kropli do każdej butelki z mlekiem, lub jak ktoś karmi piersią to na łyżeczce. Na ulotce jest napisane 3 kropelki, ale Bobotik skład ma taki sam jak niemiecki Sab simplex tylko bobotik forte podawany jest w małych dawkach, wystarczy je zwiększyć do 6 kropli i wtedy będzie to samo co Sab Simplex. Dużo osób tak robi, dużo tez pisze o tym w necie i każdy poleca. My już zaczynamy druga buteleczkę i odkąd je stosuję córcia nie ma żadnych dolegliwości. Na dodatek kropelki nie wchłaniają się do organizmu dziecka tylko wydalane sa razem z kupką. Naprawdę polecam.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:16

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki trzymam kciuki! :-)

Justyna ten masaz z pierwszego filmiku dziala! Juz przy drugim powtorzeniu Mala takie baki walila ze szok, jak stara baba, i od razu odleciala :-)

justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhh, ciężka noc była. Zwarta i gotowa zaraz wyruszam do kliniki. Oby coś się z tego dziś wykluło ;) Całą noc bolał mnie brzuch, z samego rana już mnie nieźle przeczyściło dołem ze stresu :P Gdyby mnie dziś nie wypuścili do domu, to odezwę się jak tylko będę miała możliwość. Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 06:52

nick nieaktualny, nick nieaktualny, cytrynówka, iNso87, lilianna, justyna14, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Wiecie może czy można rodzić w soczewkach kontaktowych ? :P
    Ja noszę soczewki i przez to ze poród u mnie tak szybko się rozpoczął i skończył to nie zdążyłam zdjąć. Zgłaszalam położnej ze nie zdjęłam, ale powiedziała ze trudno

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielone oliwki powodzenia!
    Ja też robiłam ten masaż z pierwszego filmiku i u nas ani jednego bączka, za to dzisiaj mała jadła w nocy co 4 h.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• cytrynówka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wyladowałam na patologii. Zamontowali mi cewnik Foleya... Oby coś ruszyło, bo oszaleje z tą rurką między nogami przysięgam.

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cytrynówka wrote:
    Ja tez wyladowałam na patologii. Zamontowali mi cewnik Foleya... Oby coś ruszyło, bo oszaleje z tą rurką między nogami przysięgam.
    Ja mam mieć montowany ten cewnik dzisiaj Boli to ?

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 2216 2217 2218 2219 2220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ