Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że u nas (obym nie zapeszyła) od kiedy ograniczyłam nabiał, to problemy z brzuszkiem i zielonymi kupami się skończyły. Mała jeszcze trochę się pręży przy bąkach i kupach ale daje rade bez płaczu i większego marudzenia, czasem ma problem z zaśnięciem, ale generalnie jak zaśnie to 2 -3 godziny dziecka nie ma, w nocy ma przerwe ok 5 godzinną między karmieniami więc ja w miarę się wysypiam, w dzień z Olkiem też jestem w stanie coś tam w domu zrobić. Zobaczymy jak sobie poradzę od poniedziału jak będę od 8 do 17 sama z dziećmi.7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
Czyli Justyna co ograniczyłaś z nabiału ? Wszystko? Tzn.: mleko, sery białe, żółte, jogurty, margaryne, masło, śmietane. Wszystko wszystko ? Po jakim czasie zauważyłaś że to pomogło?
U nas dalej prężenie przez sen i stekanie. Espumisan podajemy 5 razy dziennie po 7 kropli i nie pomaga(dzis dopiero 2 dzień). Do te pory mały tak miał w nocy a teraz właśnie się pręży w łóżeczku. Boje się zeby mu się nie pogorszało.
Napewno skorzystam z rady Justyny i będę masować brzuszek (podczas zmiany pieluszki) i kłaśc przynajmniej na 5 minut na brzuszek przed karmieniem. Moze to coś pomoże. Kupek mamy około 5-7 dziennie, bączków raczej nie ma wogóle (czasem słychać tylko przelewanie w brzuchu), mały też wogóle praktycznie nie odbija. Karmie piersią
Jest coś jeszcze co powinnam wypróbować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 16:26
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a jak jest na plusie to nie zakładam już tego pajaca, tylko 2 warstwy i kocyk.

Kupke robi raz dziennie puszcza baczki dosyc rzadko mu sie odbija i jest strasznie niespokojny juz niewiem co robic