Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moja teściowa juz w szpitalu próbowała mnie namówic na zmiane imienia bo jej sie Łucja bardziej podoba, potem namawiała mnie na chrzciny w terminie który jej pasuje a teraz próbowała wpłynac na nas zebysmy chrzestnego innego wzieli niz chcemy. w koncu maz jej powiedził co trzeba i zobaczymy na ile to starczy.7w3d 💔
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Hej mamuski my po wizycie troszkę jestem załamana
pani dr posluchala małego po brzuszku i powiedziała ze to co tam slychac to jakas masakra i Antoś nie ma prawa być spokojny
od tygodnia prawie nic nie przybrał na wadze i musimy zrobic badanie kupy i siku czy czasem nie ma jakies infekcji Ale niestety jutro święto wiec badanie w czwartek i wizyta w piątek
i wtedy bedziemy dalej działać. Na razie dostaliśmy mleczko z apteki i musimy się męczyć 
Głowa do góry kochana. Najważniejsze teraz, że w końcu znaleźliście przyczynę! Teraz już będzie tylko lepiej!
Trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:45
-
Ubraliśmy ja w bialy kombinezon zimowym@rzenie wrote:My chyba będziemy chrzcić właśnie w Wielkanoc, wiem, że trochę późno, ale teraz strasznie zimno
Moniek a jak Pola była ubrana?
żadnego specjalnego rożka do chrztu nie mieliśmy
alicja_, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam tak samo codziennie bolała mnie głowa, ale nawet jak juz nie karmiłam, więc mysle ze to zmęczenie i stres robi swoje, a jesz coś? bo ja mało jadłam i myśle ze to tez od tego, możesz brać apap ibuprom tez, moja położna mi kazała brać ibuprom przy kp jak gorączkowałam, sama mówiła że apap jest słabszy i nie zawsze pomagalips wrote:Czy bóle głowy są jakoś powiazane z karmieniem piersia ? Czy to poprostu reakcja na niewyspanie i lekkie stresy? Tak boli że ciężko zasnąć wieczorem, zeszta boli cały dzień... Co moge brac ? Apap? Ibuprom?Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy tez najpierw chcemy wziasc slub pozniej chrzciny wiec sie jeszcze troche zejdzie
My czekamy na polozna bo mamy kilka pytan maly marudny caly dzien ale pospalismy chociaz z przerwami do 11:)
Acikk super ze znacie przyczyne placzu Antosia oby teraz bylo tylko lepiej i maly byl bardziej spokojny
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

najpierw to nasz ślub to jest dla mnie na pierwszym miejscu pozniej sie pomyśli o chrzcinach