Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee67f68364dc.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Acikk, nick nieaktualny, Madzisek, Moniusia89, Matleena, mnk, nick nieaktualny, justyna14, m@rzenie, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, akira, Aneczka86, lilianna, emilka24, nick nieaktualny, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz po pierwszych zakupach i zle ne bylo mlody przespal qle M tak mnie stresowal ciagle ze nie mialam przyjemnosci z nich oby nastepne byly lepsze

Ostatnio Kacper to nawet na mnie niechce lezec niestety
Noi kupilismy dzis mleko hipp zobaczymy jak sie sprawdzi 
Dziewczyny jakie j macie sliczne dzieciaczki
Flakonik twoje malutkie sa przepiekne gdzie ty kupujesz takie niepowtarzalne ubranka ??Wogole jak sie czujesz??
Glowa mi dzis peka
Mama-julka nareszcie wrocilas zazdroszcze ekspresowego porodu
Ja tez mialam kryzys ale przy 2cmWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 16:04
-
Cześć ciotki, jertem Marcel:DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:52
Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, m@rzenie, nick nieaktualny, Dżulia, rewelka, nick nieaktualny, akira, Aneczka86, lilianna, emilka24, nick nieaktualny, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
Ohh jaki ładny wysyp zdjatek dziś
ale super kocham te nasze grudniowe dzieciaczki wszystkie są takie śliczne jak ich mamusie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mnk, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Jak wszyscy to wszyscy ! Mój strażak
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mnk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, Acikk, m@rzenie, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, akira, Aneczka86, lilianna, emilka24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik dopiero przeczytałam co się stało i bardzo bardzo współczuję

Śliczne te wasze dzieciaczki. Rosną w oczach
mój to już wyrósł z ubranek 62. Czyli wygląda na to ze w miesiąc urósł ponad 7 cm
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:05
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, Acikk, m@rzenie, Dżulia, rewelka, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, Aneczka86, lilianna, emilka24, nick nieaktualny, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
Co do prezenia się to co zauważyłam po swoim... Gdy zacza się preżyć zaczęłam mu podawać espumisan na noc. Później kupiłam ten sab simplex i to mu dawałam do każdej porcji, pozniej doktorka przypisala delicol i to mu dawałam do mleka. Mały dalej się przeżył i stekal i widać było ze strasznie sie przy tym męczy. Przy każdym jedzeniu i po jedzeniu. Masakra. Gazy mu odchodzily cały czas. W końcu zmieniłam mu zwykle bebiko na bebiko ha, przestałam mu dawać kropelki i powiem wam że całkiem inne dziecko. Nie prezy się, ładnie odbija, gazy odchodzą bez wysiłku. Jedynie się prezy jak kupka idzie. Wniosek??? Te kropelki tylko potegowaly u niego te gazy. A zwykle mleko nie jest jeszcze dobre dla brzuszka maluszka. Dopiero może po 3 miesiącach jak już trochę te jelitka się wzmacnia. Może którejś to pomoże.
-
No i leżenie na brzuszku jak najwięcej. Mój śpi nawet 3/4 tego co leży a w nocy na boczku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 17:14
-
moja Pola jak ją odbijam na ramieniu to też tak głowkę chwilę ładnie potrzyma i potem jej opada, a generalnie skubaniutka już się chce przekręcać na bok. Czasem jej się uda. Bardzo silna jest.Matleena wrote:Nie uwierzyłabym gdybym nie widziała na własne oczy. Mój syn mając dwa tygodnie i dwa dni tak trzymał głowę przez minutę. Potem mu już całkiem opadła.

Matleena lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Właśnie w telexpresie mówili ze zorganizowali w Polsce jakis konkurs położna na medal i wygrala położna z mojego szpitala i pokazywali sale w której urodziłam Antosia
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj jak go odbijam to ptrzyma tak ta glowke i az zaczelam sie martwic bo opada mu raz i znow podnosi skubaniec woli patrzec na swiat niz sie przytulac

Matleena silny chlopczyk i cudny jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 17:54
Matleena lubi tę wiadomość
-
Poza tym mój lykal też bardzo dużo powietrza podczas jedzenia. Jak się okazało wina lezala po stronie dziurki w smoczku od butelki. Była za mała. Aruś się denerwowal i często ruszając się gdzieś to powietrze zawsze zasysal. Zamówiłam mu smoczki z dwoma dziurami a zanim przyjdą powiększyłam mu dziurkę w jednym z obecnych skoczków. Teraz ładnie ssie, nie denerwuje się i jest o wiele spokojniejszy. Ale mam za to inny problem bo mały mi zasypia przy jedzeniu i nie hu hu go obudzić
-
nick nieaktualny
-
To ja Też ja Też
antek u taty po tym jak mu zapuścił jakies góralskie piosenki 
rewelka, Chichibi, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, Aneczka86, justyna14, nick nieaktualny, KASIAG24, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, Nadulka, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
Moje dwa skarbeczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:04
nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, Dżulia, Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, Aneczka86, justyna14, nick nieaktualny, KASIAG24, lilianna, nick nieaktualny, ania14, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ola_45, Nadulka, Piegus, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:45
Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Moniusia89, Aneczka86, justyna14, nick nieaktualny, KASIAG24, lilianna, nick nieaktualny, ania14, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, Piegus, m@rzenie lubią tę wiadomość