Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee67f68364dc.jpg
ZieloneOliwki, aannkkaa, pati_zuzia, Acikk, kwiatakacji, Madzisek, Moniusia89, Matleena, mnk, Kate4, justyna14, m@rzenie, Mama-julka, Dżulia, Pchelkaa, rewelka, nataliano, genoweffa, akira, Aneczka86, lilianna, emilka24, Suerte, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz po pierwszych zakupach i zle ne bylo mlody przespal qle M tak mnie stresowal ciagle ze nie mialam przyjemnosci z nich oby nastepne byly lepsze

Ostatnio Kacper to nawet na mnie niechce lezec niestety
Noi kupilismy dzis mleko hipp zobaczymy jak sie sprawdzi 
Dziewczyny jakie j macie sliczne dzieciaczki
Flakonik twoje malutkie sa przepiekne gdzie ty kupujesz takie niepowtarzalne ubranka ??Wogole jak sie czujesz??
Glowa mi dzis peka
Mama-julka nareszcie wrocilas zazdroszcze ekspresowego porodu
Ja tez mialam kryzys ale przy 2cmWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 16:04
-
Cześć ciotki, jertem Marcel:DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:52
Acikk, kwiatakacji, Marta0912, Madzisek, aannkkaa, pati_zuzia, justyna14, m@rzenie, Mama-julka, Dżulia, rewelka, genoweffa, akira, Aneczka86, lilianna, emilka24, Suerte, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Jak wszyscy to wszyscy ! Mój strażak
ZieloneOliwki, pati_zuzia, mnk, Marta0912, Kate4, justyna14, Acikk, m@rzenie, Mama-julka, Dżulia, Pchelkaa, rewelka, nataliano, genoweffa, kwiatakacji, akira, Aneczka86, lilianna, emilka24, Suerte, alicja_, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik dopiero przeczytałam co się stało i bardzo bardzo współczuję

Śliczne te wasze dzieciaczki. Rosną w oczach
mój to już wyrósł z ubranek 62. Czyli wygląda na to ze w miesiąc urósł ponad 7 cm
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 12:05
Marta0912, pati_zuzia, aannkkaa, justyna14, Acikk, m@rzenie, Dżulia, rewelka, Madzisek, nataliano, genoweffa, kwiatakacji, Moniusia89, Aneczka86, lilianna, emilka24, Suerte, Nadulka, Piegus lubią tę wiadomość
-
Co do prezenia się to co zauważyłam po swoim... Gdy zacza się preżyć zaczęłam mu podawać espumisan na noc. Później kupiłam ten sab simplex i to mu dawałam do każdej porcji, pozniej doktorka przypisala delicol i to mu dawałam do mleka. Mały dalej się przeżył i stekal i widać było ze strasznie sie przy tym męczy. Przy każdym jedzeniu i po jedzeniu. Masakra. Gazy mu odchodzily cały czas. W końcu zmieniłam mu zwykle bebiko na bebiko ha, przestałam mu dawać kropelki i powiem wam że całkiem inne dziecko. Nie prezy się, ładnie odbija, gazy odchodzą bez wysiłku. Jedynie się prezy jak kupka idzie. Wniosek??? Te kropelki tylko potegowaly u niego te gazy. A zwykle mleko nie jest jeszcze dobre dla brzuszka maluszka. Dopiero może po 3 miesiącach jak już trochę te jelitka się wzmacnia. Może którejś to pomoże.
-
No i leżenie na brzuszku jak najwięcej. Mój śpi nawet 3/4 tego co leży a w nocy na boczku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 17:14
-
moja Pola jak ją odbijam na ramieniu to też tak głowkę chwilę ładnie potrzyma i potem jej opada, a generalnie skubaniutka już się chce przekręcać na bok. Czasem jej się uda. Bardzo silna jest.Matleena wrote:Nie uwierzyłabym gdybym nie widziała na własne oczy. Mój syn mając dwa tygodnie i dwa dni tak trzymał głowę przez minutę. Potem mu już całkiem opadła.

Matleena lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Właśnie w telexpresie mówili ze zorganizowali w Polsce jakis konkurs położna na medal i wygrala położna z mojego szpitala i pokazywali sale w której urodziłam Antosia
pati_zuzia, Pchelkaa, Matleena, Moniusia89, ZieloneOliwki, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj jak go odbijam to ptrzyma tak ta glowke i az zaczelam sie martwic bo opada mu raz i znow podnosi skubaniec woli patrzec na swiat niz sie przytulac

Matleena silny chlopczyk i cudny jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 17:54
Matleena lubi tę wiadomość
-
Poza tym mój lykal też bardzo dużo powietrza podczas jedzenia. Jak się okazało wina lezala po stronie dziurki w smoczku od butelki. Była za mała. Aruś się denerwowal i często ruszając się gdzieś to powietrze zawsze zasysal. Zamówiłam mu smoczki z dwoma dziurami a zanim przyjdą powiększyłam mu dziurkę w jednym z obecnych skoczków. Teraz ładnie ssie, nie denerwuje się i jest o wiele spokojniejszy. Ale mam za to inny problem bo mały mi zasypia przy jedzeniu i nie hu hu go obudzić
-
nick nieaktualny
-
To ja Też ja Też
antek u taty po tym jak mu zapuścił jakies góralskie piosenki 
rewelka, Chichibi, Madzisek, pati_zuzia, nataliano, Dżulia, genoweffa, Matleena, Marta0912, kwiatakacji, aannkkaa, Moniusia89, Aneczka86, justyna14, ZieloneOliwki, KASIAG24, lilianna, Pchełka, lula.91, Pchelkaa, emilka24, Suerte, Nadulka, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
Moje dwa skarbeczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:04
nataliano, rewelka, pati_zuzia, Dżulia, Acikk, genoweffa, Mama-julka, Matleena, Marta0912, kwiatakacji, aannkkaa, Moniusia89, Aneczka86, justyna14, ZieloneOliwki, KASIAG24, lilianna, Pchełka, ania14, Pchelkaa, emilka24, Suerte, alicja_, Ola_45, Nadulka, Piegus, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:45
Acikk, nataliano, genoweffa, pati_zuzia, Mama-julka, Matleena, Marta0912, kwiatakacji, aannkkaa, Madzisek, Moniusia89, Aneczka86, justyna14, ZieloneOliwki, KASIAG24, lilianna, Pchełka, ania14, Pchelkaa, emilka24, Suerte, alicja_, Nadulka, Piegus, m@rzenie lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH