Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli ortopeda nie chce Ci dac skierowania na usg, powiedz że brak zgody ma wpisać w karte. A zalecenie moze byc takie: na zyczenie rodzicow. Ja nie mam teraz czasu, by chodzic na nfz, prosic sie i walczyc o badania. Robie malej usg przezciemiaczkowe-koszt 120 pln i usg bioderek-240 pln prywatnie.emilka24 wrote:Dziewczyny jakie macie zalecenia do usg bioderek?
O, nie slyszalam o takich. A gdzie kupujesz te medeli?menka wrote:polecam wielorazowe - nie podrażniaja skóry i nie powodują oparzeń. Mam z avent i medela - i te bardziej te polecam ale medela są delikatniejsze i mniej widać przez bielizna eWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 17:38

-
Ale jak jest najedzony to normalnie zasypia a tak to ssie jak dzis prawie 4 godziny i nic... Padl i pewnie wstanie za 30 minut znowu na karmienie... Gdzie mleka mam duzo bo widze jak odciagamPchelkaa wrote:Takie maluszki duzo nie potrzebuja a wazne jest przystawienie zeby chociaz pocycal
laktacja sie rozkreca -
nick nieaktualny
-
Ja tez kp:)annielica wrote:Bella88 moja dostawała Tobrex. I pomógł

Dziewczyny jest też różnica bo każde dziecko inaczej ważyło po porodzie. No i sposób w jaki karmimy. Są inne siatki centylowe dla kp i inne dla mm.
Moja od jakiegoś czasu kp. Waży 4500 i jest to między 25 a 50 centylem czyli nieźle
Tak z ciekawości ile osób kp na forum? Bo mi się wydaje, że większość jest już na mm czy się mylę?
-
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Mamusie karmiace mm - zmienialyscie juz smoczki na takie z 2 dziurkami? Jak tak to kiedy? Niby jest na opakowaniu, ze od drugiego miesiąca ale nie wiem jak to jest w praktyce, kiedy najlepiej zmienić?
Ja już zmieniłam po świętach. Młoda za bardzo sie męczyła z tymi smoczkami z jedną dziurką. -
nick nieaktualny
-
Mój mały dostał biegunki. Nie wiem o co chodzi
temperatury nie ma, ładnie je i nie widać żeby się jakoś prezyl. Ale jak robi kupie to słychać tylko takie sruuu i tak już dzisiaj 3 raz. Kolor normalny tylko jest rzadsza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas tatus przygotowuje mieszankęAneczka86 wrote:Moja w piątek ważyła 4300

Aż boję się pochwalić, żeby nie zapeszyc ale moja noce przesypia. Je o 22 potem ok.3, 7 i 10..wtedy wstajemy. A teraz strach się bać, bo co ja chwalę to potem mam na odwrót
Do mam karmiacych mm - czy tatusiowie wstają u Was w nocy i karmią?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH