Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Taki jestem zły bo mama miała czelność przebrać mnie o 14 z piżamy w normalne ubrania
najlepsze jest że przebrałam go on krzyczy i mówie to teraz zrobie Ci zdjecie i pokaże jak krzyczysz i przestał haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:25
Chichibi, MeGi2986, rewelka, pati_zuzia, Mama-julka, Suerte, justyna14, Marta0912, Moniusia89, Nadulka, Pchelkaa, Matleena, Flakonik, kwiatakacji, Dżulia, m@rzenie, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i moze przez ten katar faktycznie mniej jesc, bo prawdopodobnie bardziej sie tez meczy i nie ma ochoty na wiecej. A z tym ulewaniem to bylas u lekarza? 34pg to moim zdaniem nie jest malo, gdzies czytalam ze dzieci powinny przybierac conajmniej 20g na dobe wiec Twoja przybierala akurat. Moj Franek jak mielismy tydzien ze mielismy 2-3 wizyty u lekarzy to tak marnie jadl ze przybral raptem 120g w tydzien bo tak wszystko przezywa ale w kolejnym tyg wszystko wracalo do normy.puli27 wrote:No wlasnie od tygodnia borykamy sie z nieszczesnym katarem. Moze to tez ma wplyw na to ile wypija mleczka. Do tego tez bardzo ulewa, zageszczam jej nutritonem ale mimo to ulewa. W ciagu ostatnich 2 tygodni przybrala 340 g wiec chyba malo....
-
mojemu rzadko sie zdarza uśmiechnąć, co do główki to wczoraj mojego jak położyłam tak ładnie podniósł główkę i trzymał chwile ale nie zdążyłam zdjęcia zrobic a potem juz nie podnosiła tak, a jak go biorę do odbicia to tez tak kombinuje ze szok odchyla sie trzyma ładnie główkę i patrzy na mnie a potem szuka jakiegoś gołego kawałka mojej skory i sie kładzie w tym miejscu i czeka az mu sie odbijeMeGi2986 wrote:Świadomie czasem się uśmiechnie tak szeroko, ale czesciej usmiecha sie tak delikatnie
z główką to jest tak że jak biore go do odbicia na ramie to czesto ta glowka macha, podnosi, czasem dluzej potrzyma, ale na brzuch jak klade to rozklada sie jak zaba i udaje lenicwa doslownie 
Stars ja byłam u okulisty prywatnie w Okolandii na tbsach bardzo sympatyczna babeczka.
A najbardziej mnie śmieszy jak przez sen 'marudzi' Haha taka rozpacz nie raz a potem głosem sie śmieje
słodkie hehe
a dziewczyny macie tak ze wasze dzieci nie nawidza sie przebierać, rozbierac zmieniać pieluch? Bo nasz to tragedia za każdym razem taki płacz jakbym mu conajmniej całe części ciała wymieniała a nie pampersa czy ubranko. Wczoraj doszedł moj inhalator dla małego mieszkam w uk i chciałam w aptece kupic sól fizjologiczna i wyobraźcie sobie w jednej aptece wogole nie wiedzieli o co mi chodzi a w drugiej mieli ale spytali po co mi to i mi nie sprzedalo bo oni tego w Anglii nie rekomenduja
normalnie ludzie sie na mnie patrzyli jakbym miała 10 lat i posła kondomy kupować a ja sama sie czułam jakbym chciała 100l wódki kupic dobrze ze o dowód mnie nie spytali... Tak samo było jak powiedziałam pediatrze ze jak mały miał gazy to mu wsadzilam rurkę do dupki zeby go odgazowac to mnie opieprzył i powiedział zeby tego nigdy nie robic ze co to wogole jest za metoda
ostatnio Maksia męczyły gazy masowalam nie pomagało godz soe męczył zasnął i wybudzalo go chęć puszczenia baczka wiec wzielam rozebrałam wsadzilam rurkę gazy poszły az zadzwoniło i dziecka nie było do rana 
MeGi2986, pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualnyMoj marudzi jak go wybudzam a tak to nienajgorzej, najbardziej nie lubi czapki na glowie
nas smieszy jak mały sie zali hehehe wydaje z siebie dzwieki jak kotek i robi taka smieszna łypke przy tym, nie placze ze cos mu tam nie pasuje ale jak np maz mu fluki wyciaga czego nie lubi i pozniej ja cos tam przy malym robie to tak jakby sie skarzył
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
espumisan 100 u nas działa na 100% bo Pola właśnie w wózeczku poprężyła się poprężyła, bez smoka w buzi 3 razy kupsko walnęła a do tego salwa bąków i chyba jeszcze coś ma w zanadrzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 14:59
genoweffa lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyWitam sie dopiero teraz moj brzdac spi 15 min i sie budzi i malo czasu mam
My jestesmy na etapie usypiania na rekach wieczorem bo w dzien potrafi zasnac sam a wieczorem potrzebuje mamusi ciepla i jest taki szczesliczwy jak tak usypia ze nie mam sumienia go klasc do lozeczka ale czas najwyzzzy nauczyc go usypiaci samemu wieczoreem
U nas maly je 120 ml ale zdarza sie tez ze zje i 80
I zaczal padac snieg od wczoraj i nie mamy jak wyjsc na spacer
i wogole u mnie chyba sie poprawia bo zaczelo mi sie cos chciec wogole robic i jakos lepiej mi na duszy a to zasluga seksow z M no zaczelam miec taka chcice ze az sie nie spodziewalam ze to pomoze
Pchelkaa, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA polecili wam cos na te cycuszki ?? Polecam altacet na waciki przylozyc i zostawic i tak 3 razy dziennie u nas cycuszki zniknely po paru dniach stosowania bo tez mial xuzo tych moich hormonowSuerte wrote:Acikk Bartek ma strasznie 'slaby' sen w dzień. ledwo patrzy na oczy, ale ciężko mu usnac, a potem co chwila się budzi...
mi się wydaje, że winą są moje hormony... bo nie dość, że pediatra potwierdził, że przez to ma na razie takie duże cycuszki, to jeszcze ja mialam straszna wysypke na nogach, rekach i tylku po porodzie, drapalam sie do krwi, zaczelo schodzić dopiero teraz i tez bylo to dlatego, że organizm nie mógł poradzic sobie z taka dawka hormonow...
i podobno jak moja mama mnie urodzila to tez mialam tak, że od hormonow az się cislam z pobudzenia...
-
Matlena była pierwsza więc nie bede się wychylaclips wrote:Acikk, Matleena a w jakiej cenie chcecie sprzedac te wasze laktatory bo ja jestm na kupnie więc chętnie rozważę
Oczywiście potrzebny mi tylko jeden 
może i na moj znajdzie się amatorka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas maly lubi sie przebierac kapac ale jak mu tylko wpuszcze sol i zaczynam sciagac glutki to jest taki krzyk ze az sie zanosi a pozniej zali sie auuu auuu jak mu bylo zle noi jak tylko zrobi siusiu czy kupke to odrazu trzeba zmienic bo zaczyna marudzic najpierw a pozniej placz
Nareszcie dziecko usnelo i niewiem za co sie wziasc obiad pranie sprzatanie czy wogole siedzenie na kanapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny