Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilonia
bardzo bardzo mi przykro...
wiem co czujesz - ostatnią ciążę miałam obumarłą. Nie krwawiłam - musieli wywoływać poronienie w szpitalu a i tak skończyło się łyżeczkowaniem. Lekarz twierdził że to dobre wyjście bo wszystko się szybciej oczyści i skończy - ale jakoś .... nie wiem czy bym sie na to pisała gdybym wiedziała jak będzie. Wspominam to kiepsko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona - bardzo mi przykro. Doskonale wiem jak się czujesz - w czerwcu przechodziłam dokładnie to samo. Pamiętaj ze masz kilka praw w związku ze stratą - możesz zarejestrować dzieciątko, nadal mu imię, pochować, przysługuje Ci równie skrócony macierzynski 8 tyg. Mi ten czas pozwolił dojść do siebie po stracie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:38
-
dziewczyny, taki to jeszcze czas, ten pierwszy trymestr, gdzie dobre wieści będą przeplatać się ze złymi ...
nie wiem czy jest wątek na forum gdzie nie wydarzyła się żadna osobista tragedia
strasznie współczuję wszystkim które to przeszły, sama jestem z "bogatą" historią ginekologiczną
Nie zazdroszczę też nerwów tym które przez takie tragedie same martwią się o swoje ciąże, mimo że rozwijają się zdrowo
Trzeba to przetrwać, doczekać lepszych czasów - i żyć. Po prostu żyć. -
Dzieki dziewczyny zycze wam jak najlepiej bede czasem do was zagladac wiem ze napewno nie wroce do pracy i chce jak najszybciej starac sie o kolejna dzidzie jesli bedzie trzeba to pojde nawet do psychiatry nie mohe wrocic do pracy bo pracuje 2 tyg na 2 tyg i zajsie w ciaze jest malo prawdopodobne
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
minnie_ wrote:Ilonia - bardzo, bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć.. ale to już absolutnie pewne? może dla pewności idź do innego lekarza, po drugą opinię?
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny