Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do mam karmiących mm. Jak często Wasze dzieci robią kupki? Moja to robi raz po 3 na dzień a czasem jedna dziennie. Teraz nie robila kupy ponad dobę i sie martwię. Czekam na ta kupę jak na zbawienie.
A ja dzisiaj pierwszy raz gotuje obiad od porodu kiedy jestem sama z dzieckiemmimo ze siedzę w domu to zrobiłam makijaż, wyprostowałam włosy i pomalowalam paznokcie
brawo ja
Acikk, Matleena, Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
lilianna wrote:Byliśmy dziś na USG bioderek. Na szczęście wszystko ok
Mam do was jeszcze pytanko, bo moja mała zazwyczaj zasypia przy piersi i jak ją daje do odbicia to zawsze się rozbudza i staje się mardna i w efekcie nie chce zasnąć... Leży i tak czas mija aż w końcu przychodzi czas następnego karmienia i tak w kółko... A ją już czasem wysiadam że zmęczenia...
Jak to jest z waszymi maluchami i odbijane po jedzeniu. Jak sobie z tym radzicie?7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Nadulka wrote:moja od jakiegoś czasu robi tylko raz na dobę..wcześniej też po 3-4
nasz Antek od poczatku na mm...1 dziennie kupa przy mm to wsyatrczajaco (wg mojego pediatry)...czasami zdarzaja sie 2 ale to rzadko....w momencie jak przez ok 30h nie mamy kupy dajemy debridat 1,5 ml (Antek wazy 5kg)....Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:U mnie tez jakies kropelki mleka jeszcze sa ale juz znikome ilosci a tydzien temu jak nacisnelam to jeszcze strzelalo takze Inso samo powinno zaniknac
Acikk w dzien tez tak Antka otulasz jak idzie spac ??
Dziewczyny ktore uzywaja debridat po jakim czasie zauwazylyscie pprawe w ulewaniu ??
Moje dziecko zasnelo a mama ma chwile dla siebiePogoda z aoknem paskudna plucha wieje pada
my mamy debridad ale mala ulewa dslej tylko w mniejszych ilosciach no i co ktorys dzien wymiotuje kilka razy w ciagu dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czy tylko moje dziecko je po 90ml co 3 godziny?
u nas kupki sa codziennie po 1 i na poczatku robi strasznie twarda meczy sie a pozniej wyciska normalna i czesto sie zlosci po zrobieniu i nie wiemy dlaczego... a debridad stosujemy od ponad 2 tygodni -
Mi$ia26 wrote:My uzywamy od wczoraj ale dalej albo ulewa albo wymiotuje nie umiem tego rozpoznac
Misia jak ulewa to leci dziecku a wlasciwie cieknie w roznych ilosciach a wymioty to pod cisnieniem ( chlusta ) zazwyczaj w wieszych ilosciach, nasza jak wymituje to w melku jestem ja lozku lub podloga ona i inne akcesoria.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:14
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:hej
a duzo jest jeszcze Mam karmiących tylko piersią?
U nas karmienie cyculkowe ma się dobrzeW dzień mała je mniej więcej co 2,5 godz., ale w nocy ma 1 długą przerwę i przesypia 5-6 godz, więc nie narzekam
Nadulka, justyna14 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Ja Pole odbijam i odkładam, jak jeczy to daje smoczka, pocisiam, pogłaskam i odchodze. i tak w kółko. zasypia czasem na amen a czasem w takim półsnie od jedzenia do jedzenia.