Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Haha no mój już się urodził z bujną czupryna, madzia tym samym nasze antki obalaja mit że jak ma się w ciazy zgage tzn że dziecku rosną włosy bo Ty się meczylas całą ciążę i masz łysego a ja nic nie miałam i jakie włosy
nomój to powinien według tej teorii z warkoczem się urodzić
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Swoja droga to coraz więcej z nas decyduje się na drugie dziecko
a jeszcze nie tak dawno kazda miała dosyć brzucha i marzyła żeby juz urodzić
ja nie mowie nie ale moje drogi rodne tak dostaly w kość ze drugie dziecko to by chyba wypadlo razem z macica...maz stwierdził ze jak nie będę chciała znowu rodzic to możemy adoptować
chociaż ja bym chciała jeszcze kiedyś być w ciąży tylko boje się drugiego porodu bo po pierwszym mam traumę...wiem tez ze im dluzej będę zwlekać tym będzie mi trudniej ale póki co i tak nie mogę zajść. Musze skonsultować moja przepuklinę za kilka miesięcy i dać sie zoperować.
-
nick nieaktualnyCzasami trzeba być wielozadaniowym :d
http://iv.pl/images/8647185886709442046.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 07:42
kwiatakacji, Kika428, Suerte, Madzisek, Madzia890722, aannkkaa, pati_zuzia, genoweffa, MeGi2986, Matleena, Mi$ia26, Kate4, Moniusia89, iNso87, Pchelkaa, m@rzenie, rewelka, ZieloneOliwki, justyna14, Nadulka, maya34, alicja_, Dżulia, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie po ciezkim dniu choroba mnie rozwalila dobrze ze maly prawie wiecej dzis spal wiec i ja spalam ale juz boje sie jutra bo jesli dostane goraczki wiekszej niz dzis to sie zalame bo powyzej 38.5 zaczynam majaczyc i nie jestem przytomna
Piekne dzieciaczki
Moj znow sie dzis tak zachlysnal ze oddychac nie mogl M juz chcia jechac na pogotowie ale sytuacja opanowana naszczescie
Jutro przyjdzie moja chusta ae wiazac sie bedziemy jak lepiej sie poczuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Witam sie po ciezkim dniu choroba mnie rozwalila dobrze ze maly prawie wiecej dzis spal wiec i ja spalam ale juz boje sie jutra bo jesli dostane goraczki wiekszej niz dzis to sie zalame bo powyzej 38.5 zaczynam majaczyc i nie jestem przytomna
Piekne dzieciaczki
Moj znow sie dzis tak zachlysnal ze oddychac nie mogl M juz chcia jechac na pogotowie ale sytuacja opanowana naszczescie
Jutro przyjdzie moja chusta ae wiazac sie bedziemy jak lepiej sie poczuje
Ale musiałaś się wystraszyc przy tym zachlysnieciu.
Nam raz Kasia się zachlysla ale po chwili naszczescie tak nabrała powietrza i zaczęła kaszlec. Też myślałam że na zawał zejdę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik to juz drugi raz jak tak sie zrobilo raz przez zatkany nos nie mogl oddychac i zaczelo mu brakowac powietrza i zaczal sie odrazu krztusic bo ulewa a dzis tak sie znow wystraszylam M zacza go poklepywac i co go podnosil to znow sie krzsztusil a ja stalam i plakalam ale naszczescie opanowal sytuacje
Flakonik ile czekalas na paszport dla dziewczynek ?? -
nick nieaktualnyAcikk wrote:I my tez dostalismy skierowanie na rehabilitacje bo antek nie chce podnosic glowy na brzuchu... Jak to lekarka powiedziala ze dziwi ja to bo ladnie glowe kontroluje w kazdej pozycji a na brzuchu mu sie nie chce dzwigac
Madzia Wy juz byliscie ? Ile antek wazy? Moj 5900 -
Kate4 wrote:Mój też na brzuchu nie chce głowy podnosić;/ podniesie na chwilę i opuszcza a nie utrzyma nawet 5 sek;/ czyli lekarz mowil że konieczna jest rehabilitacja?
genoweffa, Kate4 lubią tę wiadomość
-
Ja do tematu drugiego dziecka narazie podchodze na lajcie, jak poczuje na 100% ze chce to bedziemy działać, na razie jest mi dobrze jak jest a przeciez nigdzie nie napisali ze trzeba miec dwoje dzieci
no chyba ze chce sie dostac 500 zl
genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość