SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Haha no mój już się urodził z bujną czupryna, madzia tym samym nasze antki obalaja mit że jak ma się w ciazy zgage tzn że dziecku rosną włosy bo Ty się meczylas całą ciążę i masz łysego a ja nic nie miałam i jakie włosy :D

no :D mój to powinien według tej teorii z warkoczem się urodzić :D

Mama-julka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zawsze ubieracie maluchy w 2 warstwy w domu??

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam te mleko w Rossmanie. Zaplacilam 34,99 za puszkę 400g. W mojej aptece ta sama puszka 46zl! Paranoja. Jak mloda będzie musiała być dluzej na tym mleku to trzeba będzie poszukać korzystnego dostawcy :D

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak grzejemy to jest w bodach z krótkim, getrach i skarpetkach. A jak nie grzejemy to tak samo tylko body z długim. Tylko na noc ubieram ja w body z krótkim i pajac bo w nocy zazwyczaj ogień w piecu gaśnie i sie ochladza :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:

nigdy :)

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale moja wazy 6500g wiec kawal baby i ma ja co grzać :D

Flakonik lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Nie. My zawsze jedna warstwę. Na spacerek grupie ubieralismy

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w domu zawsze dwie warstwy body z długim i rajstopki spodenki i bluzeczka Ale u mnie Max 20 stopni u rodziców cieplej wiec tutaj tylko body długi rękaw skarpetki i rajstopki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 21:50

d69c20mmk9myteud.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga to coraz więcej z nas decyduje się na drugie dziecko :D a jeszcze nie tak dawno kazda miała dosyć brzucha i marzyła żeby juz urodzić :D ja nie mowie nie ale moje drogi rodne tak dostaly w kość ze drugie dziecko to by chyba wypadlo razem z macica...maz stwierdził ze jak nie będę chciała znowu rodzic to możemy adoptować :-) chociaż ja bym chciała jeszcze kiedyś być w ciąży tylko boje się drugiego porodu bo po pierwszym mam traumę...wiem tez ze im dluzej będę zwlekać tym będzie mi trudniej ale póki co i tak nie mogę zajść. Musze skonsultować moja przepuklinę za kilka miesięcy i dać sie zoperować.

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami trzeba być wielozadaniowym :d
    http://iv.pl/images/8647185886709442046.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 07:42

kwiatakacji, Kika428, Suerte, Madzisek, Madzia890722, aannkkaa, pati_zuzia, genoweffa, MeGi2986, Matleena, Mi$ia26, Kate4, Moniusia89, iNso87, Pchelkaa, m@rzenie, rewelka, ZieloneOliwki, justyna14, Nadulka, maya34, alicja_, Dżulia, Blair lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po ciezkim dniu choroba mnie rozwalila dobrze ze maly prawie wiecej dzis spal wiec i ja spalam ale juz boje sie jutra bo jesli dostane goraczki wiekszej niz dzis to sie zalame bo powyzej 38.5 zaczynam majaczyc i nie jestem przytomna :/

Piekne dzieciaczki :)

Moj znow sie dzis tak zachlysnal ze oddychac nie mogl M juz chcia jechac na pogotowie ale sytuacja opanowana naszczescie :)

Jutro przyjdzie moja chusta ae wiazac sie bedziemy jak lepiej sie poczuje :)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik rąk ci brakuje :p
    Ja młodego ubieram w body z krótkim rękawem i półśpiochy a na noc pajacyk.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 14:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte ja myślę że jeszcze ci się w przyszłości zamarzy druga dzidzia jak Bartuś trochę podobnie i się uspokoi ;)

genoweffa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Witam sie po ciezkim dniu choroba mnie rozwalila dobrze ze maly prawie wiecej dzis spal wiec i ja spalam ale juz boje sie jutra bo jesli dostane goraczki wiekszej niz dzis to sie zalame bo powyzej 38.5 zaczynam majaczyc i nie jestem przytomna :/

Piekne dzieciaczki :)

Moj znow sie dzis tak zachlysnal ze oddychac nie mogl M juz chcia jechac na pogotowie ale sytuacja opanowana naszczescie :)

Jutro przyjdzie moja chusta ae wiazac sie bedziemy jak lepiej sie poczuje :)
    Misia życzę Ci zdrówka.
    Ale musiałaś się wystraszyc przy tym zachlysnieciu.
    Nam raz Kasia się zachlysla ale po chwili naszczescie tak nabrała powietrza i zaczęła kaszlec. Też myślałam że na zawał zejdę

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ubieramy body z dlugim i polspiochy albo pajac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik to juz drugi raz jak tak sie zrobilo raz przez zatkany nos nie mogl oddychac i zaczelo mu brakowac powietrza i zaczal sie odrazu krztusic bo ulewa a dzis tak sie znow wystraszylam M zacza go poklepywac i co go podnosil to znow sie krzsztusil a ja stalam i plakalam ale naszczescie opanowal sytuacje :)

Flakonik ile czekalas na paszport dla dziewczynek ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    I my tez dostalismy skierowanie na rehabilitacje bo antek nie chce podnosic glowy na brzuchu... Jak to lekarka powiedziala ze dziwi ja to bo ladnie glowe kontroluje w kazdej pozycji a na brzuchu mu sie nie chce dzwigac :/

Madzia Wy juz byliscie ? Ile antek wazy? Moj 5900 :D
    Mój też na brzuchu nie chce głowy podnosić;/ podniesie na chwilę i opuszcza a nie utrzyma nawet 5 sek;/ czyli lekarz mowil że konieczna jest rehabilitacja?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Mój też na brzuchu nie chce głowy podnosić;/ podniesie na chwilę i opuszcza a nie utrzyma nawet 5 sek;/ czyli lekarz mowil że konieczna jest rehabilitacja?
    Tak szczerze to mysle ze lekka przesada z ta rehabilitacja przeciez dziecko to nie maszynka i kazde rozwija sie w swoim tempie i uwazam ze skoro nic niepokojacego sie nie dzieje no to wiesz, no ale moge sie przejsc na ta porade :P

genoweffa, Kate4 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tematu drugiego dziecka narazie podchodze na lajcie, jak poczuje na 100% ze chce to bedziemy działać, na razie jest mi dobrze jak jest a przeciez nigdzie nie napisali ze trzeba miec dwoje dzieci :D no chyba ze chce sie dostac 500 zl :P

genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 2514 2515 2516 2517 2518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ