Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suerte a może dawaj malemu najpierw mala ilość mleczka z kropelkami a potem resztę mleka. Np. Odlać 10ml mleka, zgromadzić to mleko w smoczku, wlać kropelki, dokrecic butelkę i dac malemu? Tak żeby tylko smoczek byl mokry z mleka. Tylko ze to może być kłopotliwe w nocy. Masz tam u siebie esputicon? Jego nie trzeba dawać do każdego mleka. Wystarczy dwa razy dziennie wiec w nocy byś nie musiała
-
nick nieaktualny
-
Pchełka500 wrote:Bardzo fajne są butelki NUK First Choice ze smoczkiem właśnie kauczukowym.
A z silikonowych mogę Ci polecić Chicco, bo mięciutkie bardzo.
A z jakiej firmy macie smoczek uspokajacz?
Widzicie? Siedzę tu zamiast przy garach
Smoczki mamy nuka, lovi dynamiczny i zwykly, mam i za doradzeniem wszechwiedzacego flakona difraxkwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Kurde po 3 I maly jeszcze nie jadl od 19.30 a ja nie spie I czekam bo mysle zaraz na pewno sie obudzi I tak od 1
dzis pierwsza noc tez jak narazie bez stekow I skrzekow przez sen,oby mu tak zostalo.
Pcchalka500 jak dobrze,ze jestes. Napisz do Oliwek na priv to Cie znajdzie na fb,bo my jestesmy tajniaczki I Ty nas nie znajdziesz
-
mnk wrote:Eh megi mnie ruszaly sliwki ale sie skonczyl sezon na sliwki w sklepach i nie ma ;/ a ten syrop ciezko byloby mi dostac pza polska pewnie, a ja w kraju nie mieszkam;/
Kava nie lubie kiszonej kapusty
Rewelka a do herbaty z kopru sie nigdy nie przekonam, wali anyzem po nosie, a mnie od razu na wymioty ciagnie haha -
nick nieaktualny
-
Nic się nie wyspałam. Aż w głowie mi szumi. Mały jak to on - cycek albo ryk. Czaję się żeby iść śniadanie zrobić. Znowu jestem sama, tzn. z dziećmi bo małż pojechał do pracy. Teraz byle do świąt.
Pchelkaa mój piernik też nie lubi żadnych smoczków. Mam silikon i lateks uspokajacz Nuk, dynamiczny Lovi, a do butelki lateks anatomiczny. Chciałam podawać picie choć wiem, że przy kp nie trzeba. Kupiłam poleconą przez Matlenaa herbatę Humana dobry sen. Już dawałam dwa razy i wypił z łaską łyka. Resztę ja, powiem, że jest dobra.
Pchełka super, że się odezwałaś.
Inso też uważam, że szkoda, że się taki podział zrobił bo było tak wesoło.
iNso87 lubi tę wiadomość
Syn 10 lat
[*] -
Moje dziecko obudzilo sie na jedzonko przed 5 I dalej poszlo spac I spi jeszcze,tak jak I jego brat,a matka zamiast korzystac to czekala pol nocy az Maksio sie obudzi
jakby tak sie budzil z godzine pozniej to by bylo idealnie,bo od jutra przedszkole I znowu wstawanie o 6.30
ale jak bedzie tak jak tej nocy to wcale sie nie obraze
iNso87, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
No troche lipa z tym fb. Ja tam jestem tylko ze wzgledu na dziewczyny ktore tu sie przestaly udzielac, zeby wiedziec co tam u nich i po to zeby ogladac nasze grudniowe maluszki
Osobiscie wole forum. Mam jakis sentyment do belly i ovu. Bardzo mi pomoglo forum03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
A szczerze mi sie latwiejsze wydaje wlasnie kp,no oprocz poczatkow. Wyciaga sie cyca I o gotowe,nie mysle,ze na wypad do miasta czy gdzie by nie bylo musze zabierac butelke,wode,mleko. Wyciagam I o po sprawie
Pchelkaaa, m@rzenie lubią tę wiadomość