Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
ja nie wprowadzałam warzyw pojedynczo, a przy Olku to też ziemniaka z czymś, samego nigdy. Ja do zupek dodaje oleju rzapakowego, masła dodaje dopiero po 7-8 msc, bo jednak to masełko na mleku krowim jest a to jako takie piszą wszędzie że ok roku dopiero wprowadzac więc czekam. Moja Pola pięknie zjada słoiczki czy to kaszka manna z jabłuszkiem czy warzywka czy coś z mięskiem. Nie ma żadnych problemówtakże cieszę się pod tym względem bardzo
Olek cały czas gorączkuje, dziś rano mocz do badania oddaliśmy i zobaczymy, wyniki po południu..
INSo piękny balkon, wczoraj zapomniałam napisać, masz talent do projektowania
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Witam się i ja i dołączam do grona niewyspanych
Miałam straszną noc... Adaś co 20 minut rzucał się niespokojnie w łóżku i zawsze kończyło się to płaczem. Musiałam wyciągać go z łóżeczka, lulać i odkładać, i tak co 20 minut... padam na ryjek... szukałam zębów ale nie ma. Myślałam że się rozchoruje bo coś ostatnio kichał. Ale nic z tego-w dzień jest wesołym, normalnym, pogodnym bobasem. Więc nie wiem co mu w nocy było. A ja padam na ryjek, oczy mam tak podkrążone z niewyspania że aż mąż mi współczuł. Uroki macierzyństwa
Lece robić ogókową. Siostra ciężarna dzisiaj nas odwiedza a ostatnio tylko by kwaśne jadła18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
Suerte - tylko uwazaj na marchewke, ponoc zatwardza. Ja raz dalam mojemu marchewke sama, pozniej juz tylkp z ziemniaczkiem.
Teraz to juz duzo rzeczy je. Marchew, ziemniak, pietruszka, cukinia, buraczek, wczoraj dostal kurczaczka. Jakis czas temu dawalam mu w sloiczki rosolek z kurczaczka z kasza manna takze gluten mamy juz wprowadzony. Wczoraj dostal bulke do ciumcianiaale mu sie spodobala, a jaki balagan
Kiedy mozna wprowadzic dziecku jajecznice? Ponoc mozna jak soe jajko wprowadza ale ja sobie tego nie wyobrazam. Boje sie ze mi sie ta jajecznica zakrztusi, udusi i w ogole03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Moj to sie bardzo rwie do jedzenia. Nie bede mu zabraniala. Jak zle sie po czyms poczuje to bedziemy wiedzieli z czym sie wstrzymac i tyle
justyna14 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
A mój mały chyba nie lubi marchewki samej. Od tego zaczynałam i wiadomo, że słabo mu wchodziło. Z dodatkami jest już dużo lepiej, a jak wróciłam do samej marchwi to znów nie chciał.
-
nick nieaktualny
-
U nas Franek lubi warzywka, teraz dodałam miesko. Gorzej z owocami bo narazie tylko banan mu pasuje a na gruszke i jabłko zamyka buzie i koniec
masełka nie daje bo moj to alergik.
Kava niestety z ta rehabilitacja to wiadomo ze jak prywatnie to moze byc roznie. Mnie teraz to smieszy ze ja przyszlam do tej Marzeny od jej kolezanki rehabilitantki i tamta nie widziala az tylu problemow a ta sie doszukala nie wiadomo czego. 3mam kciuki za Twego malucha -
Moja ZuziaCo miesiac robimy takie zdjecie z misiem, zeby zobaczyc jak misio sie nam "kurczy"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 14:05
Nadulka, lilianna, Aneczka86, MeGi1986, Ola_45, Kava, pati_zuzia83, iNso87, m@rzenie, justyna14, alisss87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny