Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAG24 wrote:a wlasnie jak podajecie biszkopta|??i czy ktoras podaje sucharki ?? dziiaj zrobilam kolejne podejscie brokulowej zupki i cos tam zjadla ale krzywila sie sytrasznie . a ten ze sloika to jakas masakra cala kuchnia mi smierdziala jak go otwarlam
no Zuza twardo siedzi potrafi sie z pol godzinki bawic i nie wywalic, schyla sie prostuje i trzyma ladnie rownowage:)w magiczną sekundę trafia do buzi
Pola wtedy w bujaki siedzi
7w3d 💔 -
Ola_45 wrote:Wlasnie sprawdzilam. Wage ma 97 centyli. Wzrost przekroczyl norme w centylach. Obwod glowki ma 50 centyli ale to ponoc dobrze bo teraz glowka juz bedzie wolno rosla w stosunku do obwodu klatki piersiowej i calej reszty.
Mały "Gigant" mi rosnie
moja przy nim to okruszek, ale w sumie dobrze jak chłopak jest spory
Ola_45 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Ze śliwki jest pyszny i mirabelki dżem
zapomniałam dodać.
Kupiłam dla Leny tydzien temu siateczke do jedzenia owoców i lubi szamać strasznie w nim gruszkę zauwazylam ;dspróbuj jej arbuza dać, też pewnie pięknie będzie szamać
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
lips wrote:My też się już od jakiegoś czasu nie zabezpieczamy. Jeszcze kp więc od razu pewnie nie zaskoczy ale zdajemy się na los
My teżNiby nie jesteśmy w 100% zdecydowani, że chcemy jak najszybciej jak to było z pierwszym dzieckiem, ale uważam, że taka planowana wpadka będzie najlepszym rozwiązaniem
iNso87, Nadulka, alisss87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Julia2015 wrote:My też
Niby nie jesteśmy w 100% zdecydowani, że chcemy jak najszybciej jak to było z pierwszym dzieckiem, ale uważam, że taka planowana wpadka będzie najlepszym rozwiązaniem
Ja nie wiem czy jestem gotowa na drugie dziecko ale staram sie tego nie analizowaćZawsze chciałam mieć dzieci z niewielką róznicą wieku.
justyna14, Nadulka lubią tę wiadomość
-
lips wrote:Dziewczyny polecacie jakąś miejscówkę na weekend w górach z niemowlakiem ? Gdzieś chcemy jechać ale nie wiem gdzie sie wybrać żeby tak miło spędzić czas z maluchem. Bez wspinani itd, raczej relaks
My wybieramy się do Kudowy Zdrój, własnie bardziej po to żeby pozwiedzać i pospacerować-podobno jest tam fajny deptak z palmamiMy jedziemy na dłużej, jakies 7 dni bo my z Wielkopolski więc to bedzie dłuższa wyprawa
właśnie jestem w trakcie poszukiwań jakiegos zakątka na nocleg
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
My chcielismy poczekac jakies dwa lata. Bo bysmy nie dali rady Finansowo. Czekam teraz na @ bo nie wiem wlasnie czy dostane bo troche przesadzilismy. Termin na 18. Jak nie dostane to czekam do 20.06 i robie test. :x
justyna14, Nadulka, iNso87, Hashija lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Pchelkaaa wrote:czesc dziewczyny
Justyna mam pytanie do Ciebie, jak radzisz sobie z dwójką dzieciaczków? Olek troche samodzielny już? Powaznie zastanawiamy sie nad staraniami od lipca ale mam kilka obaw
ciężko jest , serio
z dwójką w domu, czy to maluchy czy już większe dzieci to chyba zawsze ciężko, ale ja nie załuje swojej decyzji
dzieci bardzo się kochają. Najgorzej było mi na koniec ciąży bo Olo uczył się chodzić a ja w 8-9 msc byłam
no i 2 msc po porodzie. teraz to już luz
także POLECAM
7w3d 💔 -
Aliss jak u was z usypianiem ? Jest jakiś postep ?
Zobaczę sobie na tą Kudowę Zdrój - dzięki. My jesteśmy z Tarnowa wiec w góry mamy blisko. Chcieliśmy jechać nad może pendolino ale troche się cykam. 6 godzin w pociagu. Co myślicie ? W góry np do Szczawnicy zajedziemy autem w 3 godziny. Dawid niby grzeczny ale bardzo mało śpi w dzień teraz to juz tylko 2 razy po około 40 minut i to z wielkim płaczem i prężeniem przy usypianiu. Trochę się boję takiej długiej podróży.