Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki współczuję i zdrówka życzę dzieciaczkom.
U Nas na szczęście (odpukać) Nikola nie była ani razu chora, nawet katarku.
Mam nadzieję że się nie zmieni jak do żłobka pójdzie.
U mnie noc też jakaś dziwna. Nikola ni stąd ni zowąd wstala o 2:30 i nie spała do 4:30... co zasnęła i ją odstawiłam to się budziła aż w końcu ciepłe mleko dałam i dopiero wtedy zasnęła. Za to dospala do 7:30 a ja cały dzień chodziłam jak zmora. Teraz kiedy wszyscy śpią i mi też by wypadało to jak na złość spanie mi przeszło
A co do zakupów to na olx wypatrzyłam i zakupiłam rowerek dziecięcy trzykolowy 4w1 Smart-Trike. Ma przyjść we wtorekiNso87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie... Kiedyś któraś z dziewczyn wstawiła zdjęcie bodajże córeczki i była ona przykryta takim różowym kocykiem z wełny z takim warkoczem. To było jeszcze przed aferą "flakonikową" ale może jest jeszcze ta dziewczyna na forum? Albo któraś z Was może zna sklep internetowy bądź stacjonarny gdzie mogłabym kupić taki niemowlęcy kocyk z prawdziwej wełny?18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Inso -psychologia, dalej wybieram chyba specjalizscje sportu albo rozwoju
U nas Filip raz dziennie ma takiego gila w npsie, po nocy ma lekko przyschniete w dziurkach, kicha czesto i dwa dni pod rzad zwymiotowal mi, ale nie wiem czy przez cos konkretnego czy nie. Dwa dni temu jadl nalesnika i jakis czas po nim wypil mleko i zarzygal mi pol pokoju, doslownie. Nie sadzilam ze tak male dziecko jest w stanie tyle zwrocic.
Wczoraj tez ponoc dwa razy shaftowal sie ale juz troche. I nie wiem czy to przez jedzenie czy przeziebienie.
Co do zapalenia ucha to jak diagnozuja to lekarze? U nas na wizycie nigdy zaden lekarz nie sprawdzal mu uszu03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Lilianna tez mamy ten rowerek, super jest i mala uwielbia na nim jezdzic.
Aliss nie wiem czy to nie byl kocyk motherhood. Sprawdz sobie.
http://motherhood.pl/sklep/kocyk-bawelniany-w-warkocze-93/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 08:19
-
Ola_45 wrote:Co do zapalenia ucha to jak diagnozuja to lekarze? U nas na wizycie nigdy zaden lekarz nie sprawdzal mu uszu
Ola_45 lubi tę wiadomość
Syn 10 lat
[*] -
sabinaaa wrote:Lilianna tez mamy ten rowerek, super jest i mala uwielbia na nim jezdzic.
Aliss nie wiem czy to nie byl kocyk motherhood. Sprawdz sobie.
http://motherhood.pl/sklep/kocyk-bawelniany-w-warkocze-93/
Dziękuję bardzo. To było coś w tym stylu. Chcę kupić siostrze jak urodzi synka bo wyprawkę dostała po Adasiu ale wiem, że marzy jej się taki kocyk z prawdziwej wełny. Moja koleżanka taki kiedyś miała (niestety nie pamięta od kogo dostała) i wiem że te kocyki są milutkie i przyjemne w dotyku. Wcale nie przypominają gryzących, babcinych koców z wełnyiNso87 lubi tę wiadomość
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Jeśli chodzi o uszy, to u nas lekarze też jakoś nie sprawdzają. Ale jak ostatnio byłam to skłamałam, że mały za uszy się łapie i moze go boli...
I pani dr. sprawdziła i okazało się, ze jedno jest chore..
Co do kocyka.. to mam link zapisany do niego na aukcji allegro. Tylko, ze za chiny ludowe znaleźć nie mogę
Ale coś podobnego:
http://allegro.pl/jollein-tkany-koc-funky-chunky-mieta-i6527254750.html
Tamten kosztował mały około 120 a większy 150. Poszukam jeszcze. Może znajdę...
Inso, Leny włosy sa na prawdę mega!!! Pięknie wygląda
alisss87, iNso87 lubią tę wiadomość
-
natalka0887 wrote:. A mozna takie mleko roslinne podawac zamiast mm?
My nie wiemy na co mamy alergię, ale mleko krowie i wszystkie jego pochodne mamy wykluczone. Chciałabym jej i sobie zrobić trochę odmiany i zrobić naleśniki czy budyń. Dlatego szukam i kombinuję.
Zresztą uważam, że w niewielkich ilościach raz na tydzień czy dwa jak jej podam taki produkt to nic się nie stanie. Ja karmię piersią, ale żeby mm zamienić na roślinne to nie odważyłabym się.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Ja tez pisalam o mleku roslinnym, ale nie wprowadzalam.
Moze mleko migdalowe? Bo z sojowym to ponoc trzeba uwazac.
U nas problemy cz. 2
Dzisiaj nie wymiotowal ale byl strasznie dziwny (od kilku dni taki jest) jakis otepialy, marudny, dzisiaj nawet lezal dlugo w miejscu, a nie zdarza mu sie to. Byl zmeczony, lezal i sie patrzyl zawieszony. Mierzylan temperature kilka razy dla pewnosci w uchu i na czole ale nic. Temp. ksiazkowa. Kataru brak ale leje sie slina ciagle. A nie widze zeby cos wychodzilo. Normalnie potrafi kaluze sliny zostawic na podlodze.
Nie wiem czy to zeby, przeziebienie czy co. Boje sie zeby go jakies zapalenie ucha nie zlapalo czy cos. Teraz dopiero przeczytalan jak sie sprawdza uszy, jutro musze zobaczyc.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Nie wiem czy pisalam, ale jakis czas temu kupilam mm i codziennie daje Szymkowi buteleczke na wieczor i ogolnie mleko jest bleee. Juz po paru kropelkach wyrzuca butle. Dzis mu podalam w kubeczku ze slomka bo odkad sie nauczyl z niego pic to woda jest mniam mniam. Ale okazalo sie ze tylko woda bo mleko blee... Wiec bede karmic synka do przedszkola chyba i nie spac po nocach...