Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Stasiek zasypia gdy trzymam go za rękę. Ostatnio jest przytulaśniejszy. To takie miłe bo kiedyś to głównie wyrywał mi włosy i bił po twarzy a teraz kładzie głowę, przytula się.
Mamy coś z brzuchem. Jakby rozwolnienie z zatwardzeniem. Miałyście tak może....? Biedny budził się co 20 minut
-
A dzasiaj pospalam do 7
jeju nie pamietam kiedy ostatnio do tej spal Filip. Bylam i nadal jestem w szoku
Wlasnie wracam z rozmowy o prace, zadowolona ale strasznie dlugo zajmuje dojazd. Nie wiem, musze to przemyalec bo trace 50 minut na dojazdiNso87, aneczka1983 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Powiem Wam, że z jednej strony wiem, że za chwilę, będę miała dość pracy i zatęsknie za siedzeniem w domu, ale na psychikę jednak a raczej dla psychiki mojej jest lepiej jak wychodzę z domu do pracy i jednak mam co robić i spotykam ludzi .... serio , po 5 godz w pracy czułam się wręcz odprężona
pewnie szybko minie
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Powiem Wam, że z jednej strony wiem, że za chwilę, będę miała dość pracy i zatęsknie za siedzeniem w domu, ale na psychikę jednak a raczej dla psychiki mojej jest lepiej jak wychodzę z domu do pracy i jednak mam co robić i spotykam ludzi .... serio , po 5 godz w pracy czułam się wręcz odprężona
pewnie szybko minie
Powiem Ci, ze strasznie ciekawa jestem jak to będzie
Nigdy za bardzo nie lubiłam pracy. Była bo tak trzeba.
Ciekawe jak będzie teraz...
Justyna! Ty jutro ostatni dzień w domu. Łaaaaaaaaaaa!
justyna14 lubi tę wiadomość
-
A my dziś pobiłyśmy rekord ze spaniem. Wstałyśmy o 10:30.
Justyna super, że ty zadowolona.
Kava, a czemu nie lubisz swojej pracy?
Acha, i problemy z plecami też mam. Czekam na diagnozę, ale mam się zgłosić do lekarza jak przestanę kp. Usłyszałam tylko od lekarza: "jest Pani strasznie krzywa". Mam podobnie jak Justyna, Czasami jak mi się coś to jak mnie prąd złapie to nie mogę na nodze stanąć.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Kasiakasia ta spineczka to na zasadzie, ze trzeba nacisnac i po prostu puscic na wloskach. Boje sie jeszcze zakladac spinki takie na pyk, bo jednak docisnac trzeba troche, a ciemiaczko nie do konca zarosniete.
U nas maaaaasaaara z zasypianiem. Jak lulam Zuze to tak sie rzuca, prostuje, wrzeszczy ze nawet nie wiedzialam, ze az tak potrafi sie wydzierac. Normalnie jakby ja ktos ze skory obdzieral. Wczoraj polozylam ja do lozka z nami i po 50min wyglupow zasnela sama. Chcemy ja tak nauczyc bo juz kazdy ma dosc lulania.
Justyna u nas tez Zuza zrobila sie bardziej "mamina" niz zwykle. Myslalam, ze lek mamy juz za soba a chyba jednak nie. Jak chce gdzies wyjsc to musze to zrobic tak zeby nie widziala a jak wyjde to ponoc gania po calym domu imnie szuka. Ty sie cieszysz, ze wracasz do pracy, a ja sie ciesze, ze nie musze wracacMozesz zdradzic gdzie pracujesz?
-
justyna14 wrote:Pracuje w zarzadzaniu nieruchomosciami
jakby ktos z mazowieckiego szukal to sie polecam
Ja mam specjalnosc ze studiow goapodarka nieruchomosciami. Pracowalam jako posrednik, ale akurat koniunktura byla kiepska i musialam dokladac do interesu. Teraz pracuje w branzy energetycznej
-
Wszystkiego najlepszego Inso, duzo zdrowka, milosci i synka
Jak przygotowania do imprezy?
U nas nauka zasypiania c.d. Polozylam sie z nia teraz przed poludniem, to 35min cudowala i zasnela. Sciagla skarpetki i gryzla palce u stop. W koncu ugryzla sie za mocno, rozplakala sie, polozyla kolo mnie i padla jak aniolekiNso87 lubi tę wiadomość