Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, musze was nadrobic bo nie mam czasu tu zagladac.
Powiedzcie mi, wypisalam na jutro urlop zeby isc do gina sprawdzic czh mam polipy i odebrac wyniki cytologii. Okres sie niby skonczyl ale jednak mam plamienie male. Wstrzymac sie i isc za tydzien?
-
Inso masz rację z tym makijażem i nie tylko. Ja jestem naturalną blondynką a jeszcze 4 lata temu miałam prawie czarne włosy. Jak teraz patrzę na stare zdjęcia to się zastanawiam co ja w głowie miałam, żeby sobie taki kolor zrobić. Całe szczęście znów jestem blondi
My chyba zrezygnujemy z drzemki.. niestetyDziś Lena wstała o 6.30. Pomyślałam sobie, że super, bo będzie śpiąca to szybko usunie ..i co... Usnęła o 20 dopiero
-
Aneczka86 wrote:Inso masz rację z tym makijażem i nie tylko. Ja jestem naturalną blondynką a jeszcze 4 lata temu miałam prawie czarne włosy. Jak teraz patrzę na stare zdjęcia to się zastanawiam co ja w głowie miałam, żeby sobie taki kolor zrobić. Całe szczęście znów jestem blondi
My chyba zrezygnujemy z drzemki.. niestetyDziś Lena wstała o 6.30. Pomyślałam sobie, że super, bo będzie śpiąca to szybko usunie ..i co... Usnęła o 20 dopiero
7w3d 💔 -
U nas nie było drzemki potem były potem znowu nie było i tak kilka razy. Obecnie nie ma drzemek. Czy drzemka jest czy nie zasypia na noc 22-ga 23-cia. Wstaje 8-ma 9-ta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 10:13
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Hej, jednak poszlam. Dzis juz nie bylo plamienia. Nie mam tez polipow!!!
Cytologia wyszla ok wiec moge robic nadzerke. Ale zrobie pod koniec listopada dopiero po weselu i remoncie. Doktor zaproponowal mi zrobic albo normalna wypalanke, albo prywatnie laserem. Ponoc mniej boli, lepiej sie goi, ale kosztuje 400zliNso87, kasiakasia11, Aneczka86 lubią tę wiadomość
-
Zasłyszane na placu zabaw. Jakaś klasa przyszła na plac zabaw. Myślę, że to siedmiolatki. Rozmawiają dwie dziewczynki czekające przy huśtawkach na ich kolej bujania.
Dziewczynka A: Nie wolno się tak mocno huśtać. To niebezpieczne.
Dziewczynka B: A ja się tak mono huśtam, ja tu już byłam i się mocno huśtałam i nic się nie stało.
A: Ale jak spadniesz Pani pojedzie z Tobą do szpitala a reszta klasy co? sama zostanie!
B: nie wiem
A kontynuuje: Byłaś tu sama z mamą to mogła cię zabrać do szpitala.
B: Byłam z babcią, a babcia jest kulawa.
niestety nie wiem co odpowiedziała dziewczynka A bo musiałam odejśćsyn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
mnk wrote:Nie
od wczoraj tylko zajmuje lozko szpitalne :f
Ale coś ci robią, podają czy tylko biernie czekasz? Przypomnij w jakim kraju jesteś? Kto się opiekuje starszakiem? i jak sobie radzisz z rozłąką z nim?
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Dwa dni bylam na tabletkach, dzis zalozyli balonik, wypadl po 4 godzinach I czekam narazie I chodze bo maja sprobowac przebic pecherz mi. Ja w Islandii jestem
Marcel jest z moim tata I z mezem I troche w przedszkolu, okrutnie za nim tesknie. Nawet nie chce zeby przyjezdzali z nim na chwile bo bede plakac jak beda musieli wracac ;P
-
mnk wrote:Dwa dni bylam na tabletkach, dzis zalozyli balonik, wypadl po 4 godzinach I czekam narazie I chodze bo maja sprobowac przebic pecherz mi. Ja w Islandii jestem
Marcel jest z moim tata I z mezem I troche w przedszkolu, okrutnie za nim tesknie. Nawet nie chce zeby przyjezdzali z nim na chwile bo bede plakac jak beda musieli wracac ;P
trzymam kciuki
7w3d 💔