Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso legginsow z pepco wlasnie nie lubie, bo wiekszosc jest bardzo plytka. Dziecko sie schyla i pupa na wierzchu. Ja kupuje w hm, zarze, albo w lumpku duzo fajnych mozna upolowac. Ogolnie lubie legginsy i spodnie slimy, szersze nogawki odpadaja. Zuza ma chudziutkie nozki i mala dupke, nie to co mama...
Justyna jak tam Pola? Przeszlo?
Aneczka jak ja lubie ogladac zdjecia Twojej Poli
-
Kasia to Twoja nawet moja przebija
Pola akurat pupcie ma super
także wszystkie leginsy rureczki leżą super tylko właśnie w pasie za szerokie.
Dziś już bez gorączki, tylko wieczorem miała, ale dałam paracetamol i tylko urosła do 39,3 i potem musiałam dać ibuprofen i dopiero zeszła.7w3d 💔 -
Hej, Inso u mnie tak wczoraj Olek się opalił, dziś muszę im jakiś krem kupić z filtrem bo szkoda skórki.
U Poli to był jednorazowy epizod z biegunka i gorączka. Myślę że to na zeby bo i dwa dni jakiś lekki katarek ma. Dziś 5 dzień bez smoczka całkowicie ale rano już wolała że chceale bez płaczu i lamentu się obeszło. Także może się uda, choć musimy pilnować paluszków, bo zaczęły trafiać do buzi, zazwyczaj wskazujący i kciuk na raz. Także odruch ssania ma mega silny. Obyśmy wybrali ta batalię.
My dziś porządki, zastanawiam się czy po sandałki nie wyskoczyć bo wyrośli mi oboje z butów letnich. Dopiero na wiosnę kupiliśmy a już na lato trzeba kupić. Jakoś szybko to lato w tym rokuale nie narzekam
7w3d 💔 -
natalka0887 wrote:Wy na krótkie rękawy a u nas ciągle chłodno i wiatr. Jest słonecznie ale 15st tylko i ten zimny wiatr... Od morza hehe. Wczoraj wyskoczyliśmy do Pobierowo na lody i było tyle ludzi na plaży. Leżeli za parawanami porozbierani na golasa7w3d 💔
-
U nas na podkarpaciu upal niesamowity. Dzis wyszlam z dziecmi przed poludniem, ale zaraz wrocilismy, bo byla masakra. Wiosenne kurtki i trzewiki prawie nie uzywane, bo od razu zrobilo sie lato. Dzieci chodza juz w bluzeczkach na szelkach. Ja odzylam jak zrobila sie taka pogoda. Kubus uwielbia bawic sie na kocyku, albo na trampolinie a Zuza w piasku. Mamusia ma czas w spokoju wypic kawke na hustawce
-
espoir wrote:szkoda, że buziek nie widać
ale może następnym razem się załapie w końcu
7w3d 💔 -
Ja juz nie pamiętam jak dodac tu zdjecia
Dzisiaj w pracy na poludnie do wieczora. Ostatnio korzystalismy z pieknej pogody. Codziennie rowery,dzisiaj przed praca tez
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ola na zapodaj.pl lub zapodaj.net i tam klikasz na forum.
Pola tak dała mi popalić w nocy że wyć ze zmęczenia mi się chce. Drze się przez sen, poplakuje, dziś dosłownie piszczała o 4 przez sen. Nie wiem co mam robić. Wstała ostatecznie przed 6 i płacz do 7 o smoczka i w ogóle. Załamka. Dzień 5, nie , dzień 67w3d 💔