Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka śliczne zdjęcia
piękne zdjęcia Malej Modelki i te tlo morza:)))
Ja dzis caly dzień jadę na mdlosciach dalej.. Siostra byla u mnie na herbacie to zachcilo Jej się pizzy. Zamówiliśmy,zjadłam dwa kawałki i dość.. Patrzyłam i ślinka mi leciała jak jadla z sosem czosnkowym ale ja wiedziałam,ze przez ten sos zle bym skonczyla:p takze darowalam sobie i pomidorowy byl okej:)
Zostalo pare kawałków u mnie w domu i teraz mi juz ta pizza śmierdzi..czekam aż Malz przyjdzie z pracy i zje. Malo tego dzis dla Leny ziemniaki gotowalam i myślałam,ze te opary mnie zabija.. -
iNso87 wrote:Justyne moce juz im przeszly?:d a moze zasnely jakimś cudem same ?:d
posilają się, mam nadzieje, że albo zaraz padną albo mąż wróci. Goście niedawno pojechali więc trochę się wybawili, u nas dziś pada cały dzień więc na dworze nie byliśmy nawet.
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:daj spokój, nie zasnęły
posilają się, mam nadzieje, że albo zaraz padną albo mąż wróci. Goście niedawno pojechali więc trochę się wybawili, u nas dziś pada cały dzień więc na dworze nie byliśmy nawet.
matko tak mnie to denerwuje,ze caly dzień Go nie ma:/
-
justyna14 wrote:Sabina zgadzam się co do metod na chrapanie
u mnie strzał z łokcia też działa cuda
Inso to może potem równie szybko zrzucisz kg
Kasia Aneczka a gdzie zdjęcia z wakacji??
U nas w nocy też burza i niestety przyszła.jak.dzieci zasypiały więc sienbaly i zeszło się dłużej. Dziś też dzień deszczowy się zapowiada i dobrze dla mnie, Popradu je sobie i chatę ogarnę na weekend
Aneczka właśnie tak sobie przypominam, że na początku to idzie tych pampersów multum więc jak się okazja trafiła -
iNso87 wrote:Dziewczyny co się nie odzywacie?
) Każda weekenduje?
Inso, sobota - dzien mopa, nie bylo czasu na forum
U nas dzis pogoda koszmarna, leje co chwile. Czasem wyszlo sloneczko na pol godz to wyszlismy z dziecmi, ale to pol godz i do domu, bo znowu deszcz.
Dziewczyny jaka polecacie salatke, taka do grila? Mysle o takiej z mixem salat, pomidor, ogorek, cebula, feta, ale ciagle ta sama na grila juz mi sie znudzila. Planuje menu na roczek i musze cos ustalic:)
-
Justyna hehe no.
Nic nie mów, ja też zapomnialam co to znaczy takie dzieckojuż u mnie najmniejsze to ponad rok maja w rodzinie.
Sabinaaa jakiego mopa:p u mnie to czas relaksu a raczej walka z mdłościami w lozku bądź na sofie w salonie.. Juz zapomnialam co to odkurzacz a mop to juz wogole..
Sabinaaa do grilla do mięsa z ziemniakami polecam! Koniecznie. Chodzi za mną ta sałatka też od jakiegoś czasu ale dziś sledz wygrał i jest szuba:)
Ziemniaki młode ugotowane pokroić w plasterki. Dodać ogórki korniszon w plasterki. Do tego drobno pokrojony szczypiorek. Sól i pieprz i majonez i mhmmm Można dodać też trochę jogurtu naturalnego i koperek. Albo myslalam też o łyżce musztardy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 21:18
-
Sabina miałam polecić dokładnie to co Inso tylko ja gotuję młode ziemniaczki kroje w grubą kostkę dodaje dużo koperku, ogórki korniszone w drobną kostkę, sol, pieprz, majonez i lyzka musztardy - super zamiast pieczywa.
Karkówkę jak robię to tylko w modzie : przyprawa do grilla klasycznego prymat, miod, olej zamieszać i w to plastry karkówki wymieszamy i do lodówki na noc. Pychota.
Super też jest sałatka ze szpinaku, granatu, pomidorków koktajlowych , czerwonych winogron, pestek dyni, ser feta i to wszystko zalać sosem winegret.
7w3d 💔 -
Pomidorki to ja zawsze kroje w plastry na grilla i przysypuje szczypiorkiem i cebulką w kosteczkę drobna i posypujemy solą i pieprzem i schodza raz dwa.
Siostra moja robi też często masło czosnkowe , smaruje pieczywo i na grilla i wychodzi taki podpieczony chlebek/ bułeczka czosnkowe i też fajne do kiełbaski czy karkówki.
Ogórek u mnie też często w occieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 21:29
7w3d 💔 -
Aneczka, Lenka cudna!
My dzis spotkalismy sie z moimi kolezankami z liceum. Jedna z corka 8 msc. U mojego meza na rekach taka grzrczna, Szymkowi sie podobala i nawet jak mu oko chciala wydrapac to nie drgnal. Moze bedzie fajnym bratem.
Szymek mowi ze nasza dzidzia to dzidzia Hania. Ale nasi znajomi maja Hanie i moj maz jest jej chrzestnym (bedzie miala zaraz 5msc) ja juz nawet przywyklam do tego imienia, ale kurcze nie wirm czy wypada dac tak samo na imie. Z kolei maz mowi o Michalinie od zawsze ale to imie mi sie nid podoba. Ja jeszcze nie mam swojego typu.