Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka86 wrote:Justyna jak wizyta?
Inso jak Twoje mdłości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 18:50
7w3d 💔 -
Tez liczylam tygodnie ciazy jak Justyna i tez 37+0 uznawalam za ciaze donoszona.
Dzieki dziewczyny za pomysly na prezent. Basen z kulkami mi sie bardzo spodobal. Boje sie tylko, ze pobawia sie nim chwilke i pojdzie w odstawke i kulki beda wszedzie w domu. Mimo wszystko, chyba zaryzykujePodobaja mi sie takie za ponad 250zl i rozmyslam, czy to nie przesada tyle dac za basen z kulkami.
-
sabinaaa wrote:Tez liczylam tygodnie ciazy jak Justyna i tez 37+0 uznawalam za ciaze donoszona.
Dzieki dziewczyny za pomysly na prezent. Basen z kulkami mi sie bardzo spodobal. Boje sie tylko, ze pobawia sie nim chwilke i pojdzie w odstawke i kulki beda wszedzie w domu. Mimo wszystko, chyba zaryzykujePodobaja mi sie takie za ponad 250zl i rozmyslam, czy to nie przesada tyle dac za basen z kulkami.
także można sobie wyobrazić
7w3d 💔 -
Justyna to teraz pozostaje czekać aż Antoś pojawi się na świecie:) Super
A ja dziś robię pranie za praniem a niestety pogoda nie sprzyja
Jutro już mąż wraca do pracy..czeka mnie zderzenie z rzeczywistością..cos czuję, że Lena to przeżyje, bo bardzo się zrzyla w to wolne z tatusiem.
No i jutro mam wizytę.. nie mogę się doczekać.
-
hej dziewczyny!
justyna-super ze wszystko okej,teraz tylko czekac aż Antoś postanowi poznać świat;)
inso-współczuje tych mdłości ale dla maleństwa zniesie się wszystko.
a ja bylam dzisiaj na przrgladzie u ginki i wszystko ok,wypisala recepte na wieksza dawke kwasu foliowego i dala zielone swiatlo do staran. postanowilismy se teraz po okresie przestajemy sie hamować i co ma być to będzie:)justyna14 lubi tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:Justyna to teraz pozostaje czekać aż Antoś pojawi się na świecie:) Super
A ja dziś robię pranie za praniem a niestety pogoda nie sprzyja
Jutro już mąż wraca do pracy..czeka mnie zderzenie z rzeczywistością..cos czuję, że Lena to przeżyje, bo bardzo się zrzyla w to wolne z tatusiem.
No i jutro mam wizytę.. nie mogę się doczekać.7w3d 💔 -
animka899 wrote:hej dziewczyny!
justyna-super ze wszystko okej,teraz tylko czekac aż Antoś postanowi poznać świat;)
inso-współczuje tych mdłości ale dla maleństwa zniesie się wszystko.
a ja bylam dzisiaj na przrgladzie u ginki i wszystko ok,wypisala recepte na wieksza dawke kwasu foliowego i dala zielone swiatlo do staran. postanowilismy se teraz po okresie przestajemy sie hamować i co ma być to będzie:)oby szybko się udało:-)
7w3d 💔 -
Justyna jak ja ci zazdroszcze ze ty juz na wylocie niemal i zaraz maly bedzie z wami. A ja jeszcze tyle czasu, nie moge sie juz doczekac. Boje sie jednoczesnie zeby ta szyja sie nie skracala.
Ostatnio jak chodze to mnie ciagnie nisko brzuch, w pachwinach prawie, to normalne? Bo juz zapomnialam jak to jest. Ja mam czesto taki napiety brzuvh teraz na gorze, jelita i zoladek mam scicniete, a tam gdzie macica to luzny brzuszek
-
Ja rowniez się witam. Nic nowego nie napisze.. Mdłości do potęgi etnej!
kiedy to minie? Czuję się zzuta i wypluta i to cały dzień! Pogoda jeszcze robi swoje. Wszystko już mi smierdzi.. Wczoraj wyjelam pranie. Schlo na balkonie. Wieczorem wniosła do domu po czym stwierdziłam, że mi smierdzi i wypralam jeszcze raz to samo pranie