Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj też cień może ciut mocniejszy. Wyjdę na chwilę rano z pracy i po prostu pójdę na betę. Tempke zmierzyła rano z ciekawości i 36.96 a powinnam okresu dzisiaj dostać albo nawet wczoraj.
iNso87, sabinaaa, justyna14, natalka0887 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Animka ja tez widze cien!czekamy na wynik bety.
Sabina Lena jeszcze zakaszle raz na jakis czas ale chyba juz przeszlo Jej. Juz nawet nic nie daje Jej procz witamin.
Justyna daj znac co z Antkiem. I faktycznie u maluszkow szybko sie choroba rozwija z minuty na minute. Trzymam kciuki,zeby ominela Malutkiego:/
Ja zaraz ba wizyte nfz sune. -
Animka czekam z niecierpliwością na wieści.
U mnie jedna z rzeczy która wczoraj mnie podłamała to zniknęło mi z konta poprzez płatność kartą około 2tys złotych podzielone na mnóstwo małych sum.
Kartę zastrzegłam. Bank wysłał info od GooglePay, ze to nie ja placilam. Czekam dwa tygodnie na odpowiedź. Mam nadzieję, że je odzyskam.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Animka, zrob najlepiej bete! Na zdjeciach nie bardzo widac, ale na pewno na zywo to wygląda inaczej. Trzymam kciuki
-
sabinaaa wrote:Justyna bron Boze nie chce Cie straszyc, ale pedz jutro z Antkiem do lekarza. U takich malych dzieci czasem w kilka godzin moze sie rozwinac zapalenie oskrzeli i zaraz pluc, bo uklad oddechowy jest bardzo krociutki i duzo nie potrzeba, zeby wydzielina splynela. U nas tak bylo, jak Kuba mial 2 mies. Poszedl spac zdrowy, o 5 rano zaczal troche kaszlec, a w poludnie mielismy skierowanie do szpitala. Osluchowo bylo czysciutko, bez goraczki a rozwijalo sie zapalenie pluc. Oby u Was oszczedzila choroba chociaz malutkiego. Starszaki szybko dojda do siebie, a Tobie zycze duzo cierpliwosci.
Kasia przy wolnej chwili napisz co sie stalo.
Natalka u mnie leje, wieje i zimno straszne. Na szczescie zapowiadaja ocieplenie i nawet po 20 stopni. Oby tak bylo, bo oszaleje z dzieciakami w domu7w3d 💔