Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
animka899 wrote:Kasia- moja przyjaciółka miała taką sytuację. Okazało się że po prostu gdzieś zeskanowali jej karte jak płaciła zbliżeniowo. Zgłoś to koniecznie też na policję.
Zrobiłam bete, o 16 będzie wynik. I jak tu pracować ja się pytam??!!
-
Sabina Antoś generalnie ma bardzo delikatny katar więc raz na dwie godziny trzeba noska przeczytacie lub na 3 . I dużo tego nie ma. Pokasluje tak sucho bardzo też raz na godzinę czy dwie i go nie meczy. Generalnie zachowanie bez zmian, radosny, apetyt jak zawsze
dziś się z nim wazylam i różnica to 7,2 także z 7 kg pewnie już wazy. Jutro go zwaze w ośrodku zdrowia jak pójdziemy na kontrolę.
Animka czekamy z niecierpliwością7w3d 💔 -
Kasia kurde lipna sprawa:/ oj sama bym w nerwach chodzila,toz to nie 20zl;/ a i 20zl to czlowieka szlak trafia. Mam nadzieje,ze kasa wroci.
Animka ja widze:D widze i na drugiej fotce:))) czekam na wynik bety rowniez! Jaki bedziesz miala termin jesli beta bedzie pozytywna?
Ja juz po wizycie. Cale 250g szczescia z pykajacym serduchem. Oczywiscie plec nieznana:p nawet sie nie podjela,ba! Jak Ja zapytalam,zeby spojrzala jaka plec to odp. Mi,ze za wczesnie hahahhaanie ma to jak wizyta na nfz:D
Martwie sie tylko bo dalej mam lozysko nisko schodzace. Musze dopytac tego lekarza 19tego jak pojde na prywatne polowkowe. -
Inso co za lekarze mi w 13tc mówili jaka płeć
Ja dziś wypralam pierwszą partię ciuszkow dla Poli. Jestem podekscytowana bo z szymkiem nie szykowałam ciuszkow. Mąż prał i prasował jak ja byłam z małym już w szpitalu. Teraz nie czekam na meble więc zaczęłam szybciej
-
Animka! Gratuluje!