Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, zaraz sprawdzę Ale to raczej moja wina, bo za szybko po podaniu jej ten katar chciałam odciągnąć i musiało ja cofnąć
Teraz wstała, cała koszulkę mokra miała, tak się wypocila, bo wcześniej jeszcze ibufen brała od gorączki. I dobrze. Teraz zazyczyla sobie serek.. cieszę się, bo przez ostatnie 2 dni to żyła mlekiem i powietrzem.
Za godzinę przyjdzie teściowa i zostanie z nią na chwilę, żebym mogła z mężem na zakupy wyjść. Powiem Wam, że ciężko nam bez tej mojej mamy.. na nią zawsze można liczyć A teściowa to łaskę robi, że przyjedzie na godzinę. Najlepiej to jakbyśmy jej dziecko na godzinę przywieźli..eh
-
Dziewczyny potem Was nadrobie. Pewnie wieczorem albo w nocy:p Wrocilismy wlasnie z wizyty. Potem zalatwialismy sprawy, potem zajechac do Tesciowej trzeba bylo i do moich rodzicow po dzieci i na obiad i tak zeszlo.
Dziecie nasze zdrowe. Ciaza 2 dni mlodsza od terminu z OM. Takze jak byla starsza o 4 dni tak teraz mlodsza. Takze zmieniam znowu date porodu ale na termin z OM.Wazy 322g takze bedzie mniejsza moze od Lenki, ktora miala 416g chyba w tym tygodniu. Jakos tak. Musze tylko zapisac sie na echo serca.. wady serca ginka nie widziala ale serce jakos dziwnie pracowalo z przerwami malymi. Powiedziala,ze tak sie zdarza w tych tygodniach ciazy. Mozliwe,ze jak pojde za msc na echo to bedzie juz okej. Oby! No i co mialam jeszcze napisac?? Aaaa hehehehe :pppp Bedzie Mala Lidusia :pp
no coz
-
Niestety miałam rację. A tak bardzo chciałam się mylić.
Mam nadzieję, że mnie nie przeklniesz, że jestem czarownica.
Ps. Dobrze, że dobrze. Ale sprswdz jeszcze to serduszko.
A może jest szansa, że gin sie myliła.iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Foto
Z lewej Lidia (aktualnie w brzuchu) a po prawej Lenka z otwarta buzia:D czy tylko ja widze podobienstwo?hehe
Dziewczyny tak pisane mi ksiezniczki:p Nic sie raczej nie zmieni. Ginka super specjalistka. Tylko przylozyla isg i odrazu Dziewczynka haha i pokazala wargi;p
Edit.
A serduszko oczywiscie,ze sprawdze. Musze skierowanie wziac od swojej ginki...a mam wizyte w czwartek i odrazu lece tam gdzie dzis i zapisuje sie do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 07:16
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Kasia spokojnie nie przeklne. Ciesze sie i tak;D i mam nadzieje,ze bedzie identyczna jak Lenka
))
Aneczka takze sama rozumiesz,ze u Ciebie pewnie chlopak bedzie;)tak to wlasnie sie wiecznie dzieje jak czlowiek sie nastawia haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 17:55
-
Juz Was nadrabiam bo nie wiem co i jak.
Edit.
Aneczka nie zdazylam napisac. Lena tez jak miala ostatnio antybiotyk to po podaniu mi nim zwymiotowala. Dzwonilam i lekarka kazala odczekac godz i dac dawke i juz bylo okej. Niech Mala wraca szybko do zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 17:59
-
Aneczka86 wrote:Inso gratuluję córeczki
Ja też tak przeczuwalam Ale w głębi duszy życzyłam Wam synka.
Ja to sama nie wiem czy chciałabym córeczkę czy synka
A jak tam Lena? Bo ona chyba mówiła, że będzie mieć Leona.
Ale juz wiem,ze moge slodki pokoj zabaw im zrobic;) -
Hahaha espoir a wiesz,ze tez tak pomyslalam:D no ale pozyjemy zobaczymy.
)
Justyna mysle,ze nie ma szans bo to dosc dobra lekarka, ktora specjalizuje sie w polowkowych i na 100% powiedziala,ze dziewczynka. Takze nie ludze sieAle na Usg III trymestru tez pojde prywatnie, bo boje sie o to serducho. Takze nie bede na tym oszczedzac. Bo ta pinda do ktorej chodze to gowno na usg zobaczy;)
-
Jak ten czas leci, Antoś niedługo 3 miesiące kończy
za szybko zdecydowanie za szybko. Ale powiem Wam, że teraz to ja mogę karmić piersią , nie wiem, czy ona lepiej je, czy lepiej łapie czy ja doroslammdo tego. Karmienie Antka jest przyjemne, jestem ciut uwięziona, ale faktz że zjada i śpi spokojnie w nocy, czy w dzień jest super. Olek płakał mi przy piersi bo kolki więc długo nie wytrzymałam. Z Pola niby karmiliśmy się ok 5 MSC ale nie wspominam tego jakoś bo wtedy Olek był malutki i wszystko na szybko i w nerwach. A teraz dzieci już kumate starsze więc spokojnie się karmimy a one się sobą zajmą. Kolki nie ma , jest chętny do piersi. W końcu jest tak jak być powinno.
7w3d 💔