Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A dalej wymiotuje i ma objawy? Podalas mu cos? Jakby zlapal rotawirusa to podejrzewam, ze moze przejsx na innych, ale moze to jednak zbieg okolicznosci i cos mu zaszkodzilo albo zlapal cos w przedszkolu.
-
Wymiotował w aucie i że trzy razy jeszcze w domu albo cztery. I teraz poszedł spać nie jedząc nie pijąc nic. Wcześniej po łyżeczce wody mu dawałam to zwymiotował wszystko. Zobaczymy co dalej będzie. Mąż ma z nim spać w razie co. Ale go umeczy7w3d 💔
-
Kurczę, szkoda małego, wymioty tak potrafią wymęczyć? Nie masz czegoś na zatrzymanie wymiotów? Ja odkąd mały miał napady wymiotów po rybie zawsze mam w szafce diphergan.
-
Julia2015 wrote:Kurczę, szkoda małego, wymioty tak potrafią wymęczyć? Nie masz czegoś na zatrzymanie wymiotów? Ja odkąd mały miał napady wymiotów po rybie zawsze mam w szafce diphergan.7w3d 💔
-
Filip pół nocy płakał, narzekał ze go szyja boli, pozniej gardło, ucho prawe. No masakra! Mysle sobie, ze poczekamy do rana. Rano wstał ryk, znowu gardlo i ucho prawe. Zaczelam nas szykować bo stwierdzilam ze pojedziemy na IP bo do pekarza trzeba jeszcze troche poczekać i nie wiadomo czy cos powiedzą w ogole.
Ja zaczelam szykowac, on przysiadł do bajki zeby nie siedzial mi na rekach. I koniec placzu. Pytam sie go czy go boli ucho a ten mowi ze NIE!!!
I tak za kazdym razem jak sie zapytam. To ja juz nie wiem co ja mam z nim zrobić. Specjalnie dzwonilam do pracy, powiedzialam ze pozniej przyjde a ten takie cos.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Zadnej goraczki nie ma, tylko katar o kaszel (juz miesiac!)03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
U mnie wczoraj w nocy płakała i mówiła, że ucho boli. Dałam paracetamol. Uspokoiła się i zasnęła. Rano nic. Mówi, że nie boli. Nie ryzykowałam. Do przedszkola nie poszła. Zabrałam ją do pediatry, ktora pouciskala, pomacała i mówi, że nie ma objawów zapalenia. Przyczyna bólu nieznana. Caly dzień o uchu nie wspomniała. Dziś do przedszkola poszła.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Hej!
Ja dzis noc fatalna. Wczoraj na Malza sie rozwiszczalam,tak mnie wkur.. ;/ na szczescie wrocil o 20,ja po swoim wisku poszlam do dzieci a jak wrocilam to juz spal. A dzis na 3 mial do pracy takze narazie Go nie widzialam. Normalnie na nerwach wczoraj wieczorem kazdy mi gral albo takie mialam wrazenie.. i pewnie czepialam sie o byle gowno.. Prosilam Go,zeby nie kupowal i nie przynosil do domu juz slodyczy,bo mamy wypchane 4 polki w kuchni. Wczoraj przyniosl chyba z pol sklepu ;/ tak samo z alko,mowie nie kupuje nie ma miejsca..nie,dwie butelki wina,bo.. no kur..od tego chyba sie zaczelo;D teraz siedze i pakuje polowe alko do kartonow,bo wszystkie polki zajete i normalnych rzeczy do kuchni nie moge poustawiac.. -
U nas gorączki ciąg dalszy. Już tydzień. Poza tym innych objawów brak. Zwariuje z tą choroba.
A jeszcze dziś mały na wizytę w poradni wad postawy. Rok temu jak byliśmy na kontroli chodu to kazała przyjść za rok mimo że wszystko było dobrze. Więc go zapisałam. Myślałam że dam radę przed porodem hehe. Mąż z nim pójdzie bo akurat mamy 1 numerek a szpital obok to podjada szybko autem i już.
-
natalka0887 wrote:U nas gorączki ciąg dalszy. Już tydzień. Poza tym innych objawów brak. Zwariuje z tą choroba.
A jeszcze dziś mały na wizytę w poradni wad postawy. Rok temu jak byliśmy na kontroli chodu to kazała przyjść za rok mimo że wszystko było dobrze. Więc go zapisałam. Myślałam że dam radę przed porodem hehe. Mąż z nim pójdzie bo akurat mamy 1 numerek a szpital obok to podjada szybko autem i już.7w3d 💔 -
Sabina już dokładnie nie pamiętam.. jakoś szybko się przyzwyczaiłam. Ok. 2-3dni. Pewnie sporo tu też zależy od wady, bo to też inny dyskomfort. Gorsze było przyzwyczajenie do aparatu retencyjnego, czyli tego po aparacie stałym.
Dasz radę, jeszcze polubisz swój aparat- zobaczysz
Inso A to ja jeszcze nie zaczęłam 3 trymestru? Kurczę.. jeszcze 2,5 miesiąca i rodze.
Inso kupiłaś stanik w Lidlu?