Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina, tak to super widok. Nie mogę się doczekać aż Pola usiądzie i będą się bawić razem.
Aneczka let's get ready to rumble!!!
Justyna wiem co czujesz. Ja pamiętam jak Szymek miał ze 2 miesiące i poszłam pobrać krew. Nie mogli trafić w żyłę i wsadzili igłę i tak nią kręcili żeby trafić. A jak trafili to krew trysla na metr. A w szpitalu jak się urodził jakie zdziwienie mnie ogarnęło jak zabrali go żeby zmienić wenflon i wrócił z wenflonem w głowie .. p
Wkurzyłam się wyszłam na dwór z małą i po 15 min zlał mnie deszcz
-
Od rana próbuje napisać coś do Was ale zawsze ktoś mi przerywa.
Jestem już w szpitalu. Jutro ok. 8 będę mieć cc. Laura waży ok. 3500. Najgorsze były ciągle pytania czemu cc.. dobrze, że dotrwalam do terminu, bo mój lekarz nie będzie mi zadawał tych pytań już.
Inso ciesz się, że teraz Cię złapała choroba...mnie w nocy obudził ból gardła i obecnie mam jeszcze katar i ból głowy. Moment na chorobę mam idealny
Jestem na sali z 3 dziewczynami, więc nie ma nudy. One 3 czekają na poród sn. I wszystkie cztery czekamy na córeczki
Justyna wiem co czujesz..jak się Lena urodziła to była tak pokluta.. później miała wenflony już w główce, bo na rękach brak miejsca. Raz ja zabrali na zmianę w główce i wróciła z dziurami, bo się wkluc nie mogli.. normalnie ryczałam nad nią
Zdrówka Wam życzę i szybkiego powrotu do domu.
-
Justyna wspolczuje... Przechodzilam przez to samo z Kubusiem w szpitalu. Tez go trzymalam, on tak rozpaczliwie plakal, ze moje serce pekalo. Musicie to jakos przetrwac. Dobrze, ze starszaki wracaja do zdrowia!
Aneczka, to trzymam od jutra rana kciuki, a pozniej czekam na fotke ksiezniczki Laury
-
Aneczka86 wrote:Inso A Ty tak ten antybiotyk wzięłaś na gbs czy na chorobę?
bo to i od tego i tego
Aneczka to nic Tobie nie podadza na te przeziebienie???
To babiniec nie dosc,ze 4 Mam to i corek..hehe -
Aneczka inso przeziębienie przed porodem często jest, organizm się szykuje i skupia się już tylko na pracy jaka ma wykonać i na dziecku. Także inso uważaj żeby u Ciebie akcja się wcześniej nie zaczęła. Aneczka kciuki na jutro zaciśnięte. Oby wszystko poszło szybko głąbów bez żadnych problemów. I szybkiego powrotu do formy7w3d 💔
-
Byłam na kontroli i u Szymka jeszcze słychać na oskrzelach jakieś szmery. Ma zostać w domu do końca tygodnia żeby nie złapał nic od dzieci. A w tym tygodniu mamy dzień babci i dziadka, bal przebierańców i wyjazd do okulisty...
Jutro zostanie w domu a na dzień babci i bal pójdzie na te dwie godziny tylko bo już się przygotował, wierszyka się nauczył to mi szkoda zeby to opuścił
-
Aneczka86 wrote:Jestem w szoku..jedna z nas poszła na porodowke z 4cm, wróciła po 30min uśmiechniętą, zadowolona i jak gdyby nigdy nic mówi, że ma już 9cm. Poszła jeszcze do wc i spowrotem na porodowke.. to się nazywa przyjemny poród7w3d 💔
-
natalka0887 wrote:Byłam na kontroli i u Szymka jeszcze słychać na oskrzelach jakieś szmery. Ma zostać w domu do końca tygodnia żeby nie złapał nic od dzieci. A w tym tygodniu mamy dzień babci i dziadka, bal przebierańców i wyjazd do okulisty...
Jutro zostanie w domu a na dzień babci i bal pójdzie na te dwie godziny tylko bo już się przygotował, wierszyka się nauczył to mi szkoda zeby to opuścił7w3d 💔 -
Aneczka kopara mi opadla..
tak,niektorzy to maja lepiej.. no coz
Powodzenia jutro i czekamy wszystkie na fotke i relacje jak akcja sie potoczyla.
Lena zdrowa. Od czasu do czasu kaszlnie jeszcze mokrym. Kazala brac przez 2 tygodnie Bioaron C 2x dziennie. Juz nic mowilam ale Pelavo i Pelafen to pewnie jedno i to samo dlatego Pelavo,ktore bierzemy odstawilam na rzecz Bioaronu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 20:04
-
Ja to ze 4 cm dopiero do szpitala przyjechałam
Justyna - tak, my juz sami w PL. Od 1,5 tygodnia. Ciężko, najciezsze jest to ze nie moge polozyc sie kiedy chce, poprosic o zajecie sie kiedy potrzebuje chwili dla siebie zeby odetchnąć chociaz.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
To prawda, niektóre kobiety rodzą raz dwa i mówią że bolało jak na @.
Ale Wiecie co, zawsze jak są kłótnie czy lepiej cc czy sn to ja mówi w że nie mozna genwralizowac. Jedna po cc przez 2 tyg do siebke nie dojdzie a druga po dobie będzie biegać już. To samo z sn. Jedna urodzi w 3 h i tylko 2 razy jęknie A druga bezie się w dni męczyć A z bólu po ścianach chodzić. -
Kava zgadzam się z tym co napisałaś. Ja po porodzie Leny to na drugi dzień z łóżka nie mogłam zejść tak się źle czułam.
Położne w tym moim szpitalu to mogły by startować na na najbardziej nieuprzejme położne. Traktują człowieka z góry i zero jakiejkolwiek uprzejmości. Ja np. Nie wiedziałam, że potrzebuje mieć swoją lewatywe to ta do mnie z tekstem, że powinnam wiedziec A nie, przyjechała na przerwanie i zadowolona. Dziewczyny pierworodki po ich się pytają czy piszą im się skurcze to one do nich, że powinny same wiedzieć czy je mają. Uprzejmość na najwyższym poziomie. Dobrze, że będę mieć jutro męża przy sobie po cc.
Mam jeszcze pytanie do mam po cc.. czy po zabiegu będę mogła pić wodę? Chodzi o to, że przez to przeziębienie to gardło mi tak zdycha, że mega boli i potrzebuje się napić