Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka gratuluje Laurki! Bardzo mi Was szkoda z powodu tego oiomu
Ale szybko nabierze Mala sil i wrocicie spokojnie do domu! Kurde moze,zeby szybciej rozwiazali z tydzien to nie byloby takiej akcji,ale nie ma co juz gdybac. Wszystko bedzie dobrze. A jaka dlugosc ma? Waga super
-
Aneczka kochana wiem że to żadne pocieszenie ale pierwsza córa przeszła to samo i zobacz że wszystko jest ok. Teraz też tak będzie. Lepiej teraz żeby ją wyleczyli niż żeby wypisali Was do domu i żebyście za parę dni wrócili na pediatrię gdzie mega wirusów i innych syfow. Trzymaj się! Jesteśmy wszystkie z Tobą
-
sabinaaa wrote:To dzieki Bogu, ze trafiliscie w pore do szpitala! A jak tam starszaki w domu? Maz jakos daje rade?
właśnie im frytki robi bo chcieli. Muszę powiedzieć że Olek po dwóch antybiotykach i ospie w końcu zaczął jeść normalnie i widzę że ma apetyt.nie wie czy to może to że tran daje od 2 tygodni czy w końcu jest doleczony porządnie i nic mu nie dolega. Oby tak zostało. Do końca lutego na pewno będą w domu siedzieć ze mną.
-
Moj mlody Fosidal brał. Wyrzuciłam. Porażka
Aneczka - gratuluję :* Duzo sił i zdrówka dla Was03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Aneczka gratuluję. Na pewno wszystko dobrze się skończy.
A przypomnij proszę Lena też miała zanik tętna przy porodzie dlatego chciałaś CC?
Uff na.szczescie mój nie pił tych syropów.
Ja padam na mordę. Mówię wam dostanę pierdolca albo depresji. Może jak się wiosną zacznie to człowiekowi się lżej zrobi.
Karmię małą i zabieram ja na spacer i na pocztę. Mąż niech zostanie z szymkiem
-
animka899 wrote:Inso-poczytaj sobie w internecie bo właśnie wpadło mi w oko że zostały wycofane jakieś partie syropów Pulneo i Fosidal a chyba ty piaalas ostatnio że dajesz lence nie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 17:07
-
Inso właśnie wzięłam 2 dawkę morfiny, bo tak mnie zaczęło ciągnąć w jednym boku. Dobrze, że był mąż to pielęgniarkę zawołał. Narazie ta Pani super uczynna i miła.
Ogólnie nie czuje się źle, pionizacja dopiero rano. Nie wiem jak ja dam radę..iNso87 lubi tę wiadomość
-
O boooziu pięknościiii! Też chceee
:*
Dużo zdrówkaa! Dasz rade!Aneczka86 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Aneczka mala jest cudowna! Śliczności malutkie :*
Natalka lacze sie w bolu, tez padam na pysk! Trzasnelam drzwiami i wyszlam na spacer, bo oszaleje. Siedze wlasnie na przystanku autobusowym i nie chce mi sie wracac do domu. Kuba tak mi dal dzis popalic, ze juz przeklinac dzis zaczelam. Stary wrocil z pracy i jeszcze z glupimi haslami, czego ja w ogole tak krzycze... Wrrrr.....Aneczka86 lubi tę wiadomość
-
Aneczka mała super. A jaka kudłata hehe.
Sabina ja wyszłam po 17 z Pola poszłam na miasto się przejść. Chodziliśmy ok 1.5h. o mężu nie wspomnę bo my ogólnie nie jesteśmy pokłóceni max 2 dni w tygodniu. Także coś mi się zrobi niedługo na pewno w gloweAneczka86 lubi tę wiadomość