Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:byłam dziś znów z Polą u pediatry. Wyniki bardzo dobre ale jeden węzeł chłonny jej się nie podoba bo jest duży, więc mamy skierowanie na usg szyji.
Boże, żeby to było nic, bo aż mnie żołądek boli. o dziwo udało się zapisać na czwartek na nfz! jakiś cud . trzymajcie kciuki
-
Justyna- mnie zawsze się pojawiał przy bólu gardła aż pewnego razu tak zostało. I poszłam na usg bo mnie to zmartwiło i lekarka powiedziała że to jakoś wygląda jak zwapnienie w obrazie usg więc tak już mi zostanie i taka mam urodę. Mam nadzieję że Poli tak samo się zrobilo!
W piątek mam polowkowe! Nie wiem kiedy to tak przeleciało! Na szczęście leżeć nie muszę bo szyjka długa i twarda. Taka szczęśliwa jestem że coś niesamowitego!justyna14, iNso87, natalka0887 lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Inso - ciesze sie że mała spokojna, no i juz po wszystkim. Kobieto, kiedy ty odpoczniesz?
Kiedy nie wejde na forum to u ciebie coś sie dzieje
Dużo zdrowka dla waszych maluchów, teraz taki paskudny czas, raz ciepło, raz zimno..
U mnie nic ciekawego, w srode jedziemy do tesciow, mlody zostaje a ja wylatuje do męza na troszke ponad 2 tygodnie. Mam nadzieje ze mlody wytrzyma tyle. Teskni tak bardzo za dziadkami i Warszawą, no tak kocha to miasto, codziennie mi marudzi ze chce jechać. No to sobie odpoczniemy od siebie, bo ten kwiecień dal nam w kość konkretnie, ciagle razem, we dwojkę..
No i tak sie stesknilam za mezemteraz to graniczy z cudem
hahaha
No i udanego czasu z Malzem ;d -
Aneczka dziekuje za mile slowa;)
Ja dzis w nocy myslalam,ze nie wyrobie z tym gardlem ;/ teraz wstalam tez cala krtan boli..juz strepsilsy biore i psiknelam argentinem t. Zaraz chyba inhalacje zrobie.
A Mala lezy i guga i smieje sie na cala chate a raczej piszczy haha i mowi mama nieswiadomiezaraz mi reszte domownikow obudzi. Jeju jakie kontaktowe juz moje dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 05:47
-
Inso to Ty też się inhaluj!
Ty też musisz być zdrowa.
Ja dziś byłam po nowe skierowanie na badanie słuchu dla Laury, bo jedziemy w poniedziałek A mi się całe szczęście przypomniało, że trzeba nowe, bo ze szpitala jest bez peselu.
No i właśnie sprzedałam kolyske. Praktycznie jej nie uzyskaliśmy, bo Laura nie chciała w niej leżeć i tylko stała. Jeszcze na niej zarobiłam..hahaiNso87 lubi tę wiadomość
-
3 maja o 9.23 urodził się Wojtuś z wagą 3710
na następny dzień już nas puścili do domu, bo wszystko było ok po cesarce. uczymy się życia w 5iNso87, Aneczka86, Ola_45, sabinaaa, natalka0887, justyna14, alisss87 lubią tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧