Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Wczoraj pisalam i...skasowalam post kurde a tyle napisalamaz w koncu potem drugi raz Mala mi nie pozwolila
Ale piekne dzieci mamy na watkukazde cudowne! ;** a jak milo sie patrzy na rodzenstwa
i swoje pokaze
wczoraj akurat fotke wieczorem przed spaniem zrobilam.
-
Inso te twoje dziewczyny to mają cudne włosy. Pamiętam jak Lena była mała to też miała tak dużo i Dusia teraz tak samo. Ja bym chciała żeby Polcia miała takie piękne długie mimo że nie potrafię czesać dobieranego, koszyczków innych. Ale warkocze, kłoski, koczki a i owszem. Ale jak będzie miała włosy po mnie to może będzie ok. Ja jako dziecko miałam takie rzadkie dopiero w liceum mi zgestnialy
-
Ja mam wrazenie,ze kazda inna
zadna do zadnej nie podobna
kazda do siebie samej. Natalka niby fajnie duzo wlosow ale czasem cos mnie trafia z ich czesaniem.. koltun za koltunem u Leny jak i u Laury. Takze ten.. sa plusy i minusy a z gumkami nie wyrabiam bo za chwile kazda sie rwie. Za grube wlosy maja na cienkie gumki.
-
natalka0887 wrote:Znam ten problem mimo że ja wiąże włosy tylko ja zajmuję się dziećmi żeby ich nie smyrac. U mnie tylko działa ta gumka invisibobble czy jak to się pisze ten kabelek. Inne w ogóle nie trzymają
-
Inso- bardzo są podobne! przedewszystkim mają taką samą budowę twarzy. Słodkie bardzo są!
Mój mąż ostatnio się śmiał, że tak się cieszymy że dwie dziewczynki będą, ale to już lokaty trzeba na wesela i posagi zakładaćhahaha
justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co u nas pogoda za oknem jest generalnie piękna. Słońce, niemal bezchmurne niebo. Ale 11 stopni i silny, lodowaty wiatr. I jak chodzę na dwór w spodniach i takich skarpetkach rajstopowych to wiecie że mi się odpaliły stopy? Wczoraj w kąpieli patrzę że mam opalone do linii spodni i butów
-
U nas jutro ma wiać jeszcze mocniej od piątku ciepłej i mniejszy wiatr, ale za to wejdzie deszcz. Ja dziś nie szłam na dwór bo nie chciało mi się iść na ten wiatr. Włosy ciągle poczochrane i skoltunione. Muszę wiązać ciągle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 22:17
-
Justyna nie zdazylam eh
Ja zamowilam nowy smoczek dla Dusi z Bibs. Podpowiedziala kolezanka na watku marcowym. Mam nadzieje,ze pomoze bo mam juz dosc tego bez smoczkowego zycia.. lepiej by Jej spanie szlo w dzien,zeby ciumkala. Pospi pol h i jak sie przebudzi to szuka..i albo musze cycka wystawic i possie zasnie albo rozbudzi sie i doopa. Smoczek jest beeee -
U nas w domu wirusy..najpierw Lena A teraz ja z mężem jesteśmy zakatarzeni. I znów boję się teraz o Laure.
Moja mala wstaje ostatnio o 5 i śpi w dzień często po pół godziny i smoczek tu nie pomaga.
Teraz jeszcze mam taki problem, że jak nie śpi to ona nie chce w wózku leżeć, wczoraj poszłam na spacer to wracałam na sygnale. Nie mogłam jej uspokoić.
-
animka899 wrote:Justyna- widziałam zdjęcia! Cudowne! Jejku myślałam że po relaxie nad morzem to wam odpuszczą te choroby...
Inso daj znac czy ten smoczek cos zmienimoje byly smoczkowe ale wiem ze sa.dzieci bezsmoczkowe I wtedy rodziciom jest ciezej zdecydowanie.