Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobitki
INso87 Daj znać jak wrócisz.
Ja od rana męczę się z mdłościami, a przecież muszę posprzątać na święta i nawet nie wspomnę ile zrobić wypieków. Dobrze, że mam pomocnego partnera.
Czuje się jakbym wyszła dopiero co z siłowni i zbierała siły..a ja np. przeszłam kilka kroków.
Jak Wy się czujecie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Już jestem
6tydz wg USG tak jak na Ovu czyli jest ok. Jeden pęcherzyk 12mm czyli chyba nie bliźniaki :PP a w nim ciałko żółte
na Zarodka za wcześnie jeszcze,kolejna wizyta 16.04
wtedy już raczej będzie widać Malenstwo
Gratulacje! U mnie pęcherzyk dopiero 3 mmiNso87 lubi tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny. Miałam iść na pierwszą wizyta do gina dopiero za 2 tygodnie, ale w pracy kazali mi iść jak najszybciej na l4 więc wczoraj poszłam do gina. Był to 5tydz+1dz ciąży. Na USG na razie tylko pęcherzyk 11mm, lekarz mówił żę ciąża wygląda na troszkę młodszą ze względu na mały pęcherzyk. kazał zrobić 2 razy bete. Dziś rano od razu poleciałam.
Moja beta to 13799 to chyba dobra co? mieści sie w przedziale 6 tygodnia. Co o tym myślicie? Drugą bete zrobie pojutrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 13:43
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Karola1990 wrote:iNso fajnie, że wszystko jest dobrze:)
Ja odebrałam drugi wynik bety. Pierwszy 70 a teraz 235,9 czyli rośniemy:)
Rośnijcie pięknie :*
Ps. Kobietki zapisalam sie do gina na wizyte na 9 kwietnia.. Dluzej nie dam rady czekać hahabedzie to 6tydz i O dni akurat, licząc od daty ostatniej @ 26 luty. Mam nadzieję, że bedzie coś widać..
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze przeczytałam gdzieś że przy mojej becie 13799 powinno być już coś widać a na razie tylko pusty pęcherzyk
Martwię się trochę. Chociaż w 1 ciąży zarodek widziałam dopiero w 7tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:20
-
nick nieaktualny