Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
ja juz wstaje zbieram sie i pedze na spotkanie z Dzidzkiem
trzymajcie kciuki zeby sie nam ladnie zaprezentowala Dzidzia
Trzymam kciuki za wszystkie wizytu i zycze Wam milmilego dnia
A no i witam sie w 13 tygodniu !!! :o wow
Nadulka, iNso87, Madzisek, alicja_, Karola1990, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Hej, pamietam ze kilka dni temu ktorws z was pisala ze ma bardzo niskie tsh i ze musi isc do endokrynologa. Bede wdzieczna jesli ta osoba sie odezwie bo mam ten sam problem i chcialam pogadac. Mi endokrynolog nie dala zadnych lekow, twietdzi ze nadczynnosc minie w drugim trymestrze bo to nie ta prawdziwa nadczynnosc tylko sztuczna wywolana wysokim beta hcg. Nie wiem czy jej ufac..... i bardzo sie martwie bo jesli lekarka sie myli to moze to buc tragoczne w skutkach dla mojej dzidzi.
-
Witam Dziewczyny
Dzis mimo koszmaru w nocy,poranek jest super,chyba z powodu wczorajszych przezyc
EVE będzie wszystko dobrze,napewno!
Acikk trzymam kciuki
a Kto to jeszcze dziś wizytuje? zaraz trzeba spojrzeć
Hmmm a Dagietka się odzywala,czy cos pominelam ? :>Nadulka, Dagietka lubią tę wiadomość
-
Przejrzalam posty,Dagietka jeszcze się nie odezwala,Dagietka czekamy!
22.05
Acikk
KASIA XXXX - 15:00
Kate4 - 20:00
Puli ja Tobie nie pomoge,ja już pisałam pare razy w postach,ze ja mam TSH-3,1 (miałam kolo msc temu) teraz biore ten eutyroxN50 i pod koniec czerwca mam znowu badanie i konsultacje z endo i jak będzie TSH poniżej 1 albo rowne 1,0 to odstawiam tabsy a jak nie to biore dalej i już do końca ciąży będę pod kontrola.
Dagietka lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:hej
miłego dnia i udanych wizyt
ja się zastanawiam czy nie iść prywatnie na usg znowu, bo moje pierwsze usg potwierdzające ciążę było miesiąc temu, a kolejne będzie pod koniec czerwca pewnie więc oszaleje do tej pory:/
Ja się wczoraj caly czas zastanawiałam czy nie umowic się prywatnie jeszcze na USG te co miałam wczoraj,co trwalo 5 minut..ale tak z Mezem pomyśleliśmy skoro jest wszystko w porządku to te pieniądze odlozymy se na 20tydzjustyna14 lubi tę wiadomość
-
puli27 wrote:Hej, pamietam ze kilka dni temu ktorws z was pisala ze ma bardzo niskie tsh i ze musi isc do endokrynologa. Bede wdzieczna jesli ta osoba sie odezwie bo mam ten sam problem i chcialam pogadac. Mi endokrynolog nie dala zadnych lekow, twietdzi ze nadczynnosc minie w drugim trymestrze bo to nie ta prawdziwa nadczynnosc tylko sztuczna wywolana wysokim beta hcg. Nie wiem czy jej ufac..... i bardzo sie martwie bo jesli lekarka sie myli to moze to buc tragoczne w skutkach dla mojej dzidzi.
-
Eve ja sie nie modle, ja prosze moich zmarlych przychylnych przodkow o pomoc, wsparcie. mi to pomaga. Polecam. A myslami jestem z Toba i mam wielka nadzieję, ze jednak tesciowa bedzie walczyc i wyjdzie ze szpitala o wlasnych silach.
Eve_84 lubi tę wiadomość
-
Kurcze chwyta mnie stres przed jutrem, przed wizytą.
Synek dzis rano patrzyl jak sie ubieram i mowi 'mamusiu Twój brzuszek rośnie z dnia na dzień' wiec nadzieja się tli, że będzie dobrze.
Dagietka co u Ciebie?? Jak wizyta??Dagietka lubi tę wiadomość
-
Już jestem, już jestem. Bardzo Was przepraszam, ale moja córka ząbkuje i ostatnie 2 dni były dla mnie i dla niej bardzo ciężkie.
Wczoraj widziałam moje bąbelki. wszystko super. Mają oba po 4 cm i oba serduszka biją tak samo 167 uderzeń na minutęSkakały w brzuchu jak na trampolinie
Z 2 tyg mam mieć prenatalne.
Nadrobię Was jak mała pójdzie spać, ale mam nadzieję, że u wszystkich dziewczyn same dobre wiadomości.
Nadulka, iNso87, alicja_, Hashija, Karola1990, kwiatakacji, KASIA XXXX, Flakonik lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny