Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Ja mysle o sprzedaży swojej ale moja nie jest typowa slubna bo brałam w styczniu tylko cywilny
jest sukienka maxi,odcinana pod cyckiem,z tiulu,z kamyczkami w gornej części sukienki. Kupilam ja w de facto za ok 400zl i w sumie się zastanawiam,chociaz może Ktos by wzial
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi też się udało rok temu sprzedać swoją suknie a za pieniądze które za nią dostałam kupiliśmy ekspres do kawy
przynajmniej mamy praktyczna pamiątkę
i tez się dziwił am ze udało mi się ją sprzedać bo miałam dopasowana a gorset na zamek i o poprawkach nie mogło być mowy na nowej panny młodej ale udało się pasowała idealnie tamtej dziewczynie
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Teraz mnie zaskoczyłyście bo ja byłam już na 3 wizytach i na ani jednej mnie nie badali ginekologicznie, może dlatego że nie zgłaszałam żadnych zastrzeżeń??
Mówiła mi tylko że będę mieć cytologie ale dopiero później -
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Moja wyobraznia mowi ze musi byc piekna:) ja tez bralam tylko slub cywilny, ale zaopatrzylam sie w sukienke ktora zaloze zapewne jeszcze nie raz na jakas uroczystosc typu chrzciny czy komunia, oczywiscie o ile po ciazy zrzuce nabyte kg:)))
Meg jesteś z Bialegostoku? -
menka wrote:A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po wzdęcia tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....
edit:
mogę tylko Tobie powiedzieć,ze przy pierwszej (a nie miałam nigdy płaskiego brzuszka) dopiero w 5msc mi porządnie wybilo brzuchi w 7msc miałam już jak w 9msc..
jak znajde fote to wrzuce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak czytalam to widzialam ze jestescie, ale tak duzo tu sie pisze ze pozniej juz nie pamietalam ktora to z Was;) chodze dalej do Bociana, gin ktory pomogl zajsc nam w ciaze teraz ja prowadzi;) ufam mu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:33
-
menka wrote:A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po jedzeniu tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....
menka ja jestem w 12 i hmm niby coś tam widać zwłaszcza w drecholu albo w piżamie ale niewiele ale w ogóle się tym nie martwię, jeszcze nam będą przeszkadzać dziewczyny te brzuchole!
U mnie chyba w środku wszystko się rozpycha zamiast w przód bo w nocy musze 4 razy siku wstawaćmasakra a co będzie dalej
-
Megi tyle osob to wystarczy,ze jedna jeden post napisze to już kilka stron się robi zaraz
To tak jak dziewczyny wcześniej pisaly i było na belly,ze te z dluzsza talia,jak dobrze napisałam,moga mieć później widoczny brzuszek a te "krótsze" od razu
edit:
Nie miałam co robic i naszlo mnie na zrobienie jakiegoś zakalcawlasnie się zrobil a pachnie...tyle wlalam olejku smietankowego
hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:36
Karola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:najpierw najlepiej się umyć tam i jak zaczynasz sikać to tych pierwszych kropli nie łapiesz jeszcze
o to pewnie chodzi
-
nick nieaktualny