X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ja mysle o sprzedaży swojej ale moja nie jest typowa slubna bo brałam w styczniu tylko cywilny :) jest sukienka maxi,odcinana pod cyckiem,z tiulu,z kamyczkami w gornej części sukienki. Kupilam ja w de facto za ok 400zl i w sumie się zastanawiam,chociaz może Ktos by wzial ;)
    Moja wyobraznia mowi ze musi byc piekna:) ja tez bralam tylko slub cywilny, ale zaopatrzylam sie w sukienke ktora zaloze zapewne jeszcze nie raz na jakas uroczystosc typu chrzciny czy komunia, oczywiscie o ile po ciazy zrzuce nabyte kg:)))

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się udało rok temu sprzedać swoją suknie a za pieniądze które za nią dostałam kupiliśmy ekspres do kawy :D przynajmniej mamy praktyczna pamiątkę ;) i tez się dziwił am ze udało mi się ją sprzedać bo miałam dopasowana a gorset na zamek i o poprawkach nie mogło być mowy na nowej panny młodej ale udało się pasowała idealnie tamtej dziewczynie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Teraz mnie zaskoczyłyście bo ja byłam już na 3 wizytach i na ani jednej mnie nie badali ginekologicznie, może dlatego że nie zgłaszałam żadnych zastrzeżeń??
    Mówiła mi tylko że będę mieć cytologie ale dopiero później :)
    Ja rowniez nie bylam ani razu badana ginekologicznie, 2 wizyty mialam usg dopochwowo i na kolejnej juz bedzie przez brzuchal. Cytologie mialam w tamtym roku. A reszte badan na kolejna wizyte mam przyniesc. Chodze prywatnie do ginekologa ale dlatego ze leczylismy sie w klinice leczenia nieplodnosci Bocian w Białymstoku i trafilismy na wspanialego lekarza i tak juz zostalo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po jedzeniu tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:16

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Moja wyobraznia mowi ze musi byc piekna:) ja tez bralam tylko slub cywilny, ale zaopatrzylam sie w sukienke ktora zaloze zapewne jeszcze nie raz na jakas uroczystosc typu chrzciny czy komunia, oczywiscie o ile po ciazy zrzuce nabyte kg:)))
    Nawet nie mam takiego zdjęcia,zeby Wam pokazac ja w calosci,albo stalam z Kims zaslonieta,albo kwiaty w rekach miałam,albo bolerko czarne ;)

Meg jesteś z Bialegostoku?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menka wrote:
    A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po wzdęcia tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....
    Menka mi jest trudno ocenic bo to moja druga ciaza i po pierwszej zostało trochę na dole:P i nie wiem ;D

edit:
    mogę tylko Tobie powiedzieć,ze przy pierwszej (a nie miałam nigdy płaskiego brzuszka) dopiero w 5msc mi porządnie wybilo brzuch ;) i w 7msc miałam już jak w 9msc.. ;D jak znajde fote to wrzuce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:18

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 2 lat mieszkam obok, ale tak to wczesniej mieszkalam w Białymstoku i tutaj tez pracuje:)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z Bialegostoku :) sa jeszcze 3 dziewczyny z tego miasta :D na naszym watku. Gdzie chodzisz teraz do gin?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia XXX już po wizycie jest,czekamy na wieści :)
    Kate jeszcze trochę musi cierpliwie czekac ;) do swojej godzinki,odzywajcie się dziewczyny :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytalam to widzialam ze jestescie, ale tak duzo tu sie pisze ze pozniej juz nie pamietalam ktora to z Was;) chodze dalej do Bociana, gin ktory pomogl zajsc nam w ciaze teraz ja prowadzi;) ufam mu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:33

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:33

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menka wrote:
    A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po jedzeniu tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....

menka ja jestem w 12 i hmm niby coś tam widać zwłaszcza w drecholu albo w piżamie ale niewiele ale w ogóle się tym nie martwię, jeszcze nam będą przeszkadzać dziewczyny te brzuchole!
    U mnie chyba w środku wszystko się rozpycha zamiast w przód bo w nocy musze 4 razy siku wstawać :( masakra a co będzie dalej :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi tyle osob to wystarczy,ze jedna jeden post napisze to już kilka stron się robi zaraz ;)

To tak jak dziewczyny wcześniej pisaly i było na belly,ze te z dluzsza talia,jak dobrze napisałam,moga mieć później widoczny brzuszek a te "krótsze" od razu ;)

edit:
    Nie miałam co robic i naszlo mnie na zrobienie jakiegoś zakalca :D wlasnie się zrobil a pachnie...tyle wlalam olejku smietankowego ;D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:36

Karola1990 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk ja tak w nocy wstawałam co 3 godziny na siusiu teraz już trochę przeszło:) wstaję 2 lub 3 razy:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    a te "krótsze" od razu ;)
    To ja tak wlasnie mam, jem nieduzo i regularnie ale brzuszek juz pokazny, plus wzdecia to juz wogole;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

To my dziś :) Dzidzia się kryje pod tłuszczykiem póki co :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:28

iNso87, kwiatakacji, Karola1990, bella88, alicja_, Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    najpierw najlepiej się umyć tam i jak zaczynasz sikać to tych pierwszych kropli nie łapiesz jeszcze :) o to pewnie chodzi :)
    Suerte ja w sumie zawsze z rana "łapałam" bo zaraz i wiozłam i krew pobierałam,to w sumie najpierw do łazienki szlam i się myłam,i siusiu ale nie zwracałam uwagi i w sumie nie wiedziałam,ze pierwsze krople omijac ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:20

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę miała na uwadze przy następnym siusianiu ;D
    Acikk jakiego tłuszczyku?? chudzino :))

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ