X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ja mysle o sprzedaży swojej ale moja nie jest typowa slubna bo brałam w styczniu tylko cywilny :) jest sukienka maxi,odcinana pod cyckiem,z tiulu,z kamyczkami w gornej części sukienki. Kupilam ja w de facto za ok 400zl i w sumie się zastanawiam,chociaz może Ktos by wzial ;)
    Moja wyobraznia mowi ze musi byc piekna:) ja tez bralam tylko slub cywilny, ale zaopatrzylam sie w sukienke ktora zaloze zapewne jeszcze nie raz na jakas uroczystosc typu chrzciny czy komunia, oczywiscie o ile po ciazy zrzuce nabyte kg:)))

iNso87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się udało rok temu sprzedać swoją suknie a za pieniądze które za nią dostałam kupiliśmy ekspres do kawy :D przynajmniej mamy praktyczna pamiątkę ;) i tez się dziwił am ze udało mi się ją sprzedać bo miałam dopasowana a gorset na zamek i o poprawkach nie mogło być mowy na nowej panny młodej ale udało się pasowała idealnie tamtej dziewczynie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Teraz mnie zaskoczyłyście bo ja byłam już na 3 wizytach i na ani jednej mnie nie badali ginekologicznie, może dlatego że nie zgłaszałam żadnych zastrzeżeń??
    Mówiła mi tylko że będę mieć cytologie ale dopiero później :)
    Ja rowniez nie bylam ani razu badana ginekologicznie, 2 wizyty mialam usg dopochwowo i na kolejnej juz bedzie przez brzuchal. Cytologie mialam w tamtym roku. A reszte badan na kolejna wizyte mam przyniesc. Chodze prywatnie do ginekologa ale dlatego ze leczylismy sie w klinice leczenia nieplodnosci Bocian w Białymstoku i trafilismy na wspanialego lekarza i tak juz zostalo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po jedzeniu tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:16

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Moja wyobraznia mowi ze musi byc piekna:) ja tez bralam tylko slub cywilny, ale zaopatrzylam sie w sukienke ktora zaloze zapewne jeszcze nie raz na jakas uroczystosc typu chrzciny czy komunia, oczywiscie o ile po ciazy zrzuce nabyte kg:)))
    Nawet nie mam takiego zdjęcia,zeby Wam pokazac ja w calosci,albo stalam z Kims zaslonieta,albo kwiaty w rekach miałam,albo bolerko czarne ;)

Meg jesteś z Bialegostoku?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menka wrote:
    A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po wzdęcia tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....
    Menka mi jest trudno ocenic bo to moja druga ciaza i po pierwszej zostało trochę na dole:P i nie wiem ;D

edit:
    mogę tylko Tobie powiedzieć,ze przy pierwszej (a nie miałam nigdy płaskiego brzuszka) dopiero w 5msc mi porządnie wybilo brzuch ;) i w 7msc miałam już jak w 9msc.. ;D jak znajde fote to wrzuce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:18

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 2 lat mieszkam obok, ale tak to wczesniej mieszkalam w Białymstoku i tutaj tez pracuje:)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z Bialegostoku :) sa jeszcze 3 dziewczyny z tego miasta :D na naszym watku. Gdzie chodzisz teraz do gin?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia XXX już po wizycie jest,czekamy na wieści :)
    Kate jeszcze trochę musi cierpliwie czekac ;) do swojej godzinki,odzywajcie się dziewczyny :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytalam to widzialam ze jestescie, ale tak duzo tu sie pisze ze pozniej juz nie pamietalam ktora to z Was;) chodze dalej do Bociana, gin ktory pomogl zajsc nam w ciaze teraz ja prowadzi;) ufam mu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:33

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:33

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menka wrote:
    A co brzuszków waszych to czy tak w 9 tygodniu (8t0d) to czy miałyscie juz coś ... nie mowie o takim po jedzeniu tylko czy macica juz była widoczna bo u mnie nic i się martwię ....

menka ja jestem w 12 i hmm niby coś tam widać zwłaszcza w drecholu albo w piżamie ale niewiele ale w ogóle się tym nie martwię, jeszcze nam będą przeszkadzać dziewczyny te brzuchole!
    U mnie chyba w środku wszystko się rozpycha zamiast w przód bo w nocy musze 4 razy siku wstawać :( masakra a co będzie dalej :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi tyle osob to wystarczy,ze jedna jeden post napisze to już kilka stron się robi zaraz ;)

To tak jak dziewczyny wcześniej pisaly i było na belly,ze te z dluzsza talia,jak dobrze napisałam,moga mieć później widoczny brzuszek a te "krótsze" od razu ;)

edit:
    Nie miałam co robic i naszlo mnie na zrobienie jakiegoś zakalca :D wlasnie się zrobil a pachnie...tyle wlalam olejku smietankowego ;D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:36

Karola1990 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk ja tak w nocy wstawałam co 3 godziny na siusiu teraz już trochę przeszło:) wstaję 2 lub 3 razy:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    a te "krótsze" od razu ;)
    To ja tak wlasnie mam, jem nieduzo i regularnie ale brzuszek juz pokazny, plus wzdecia to juz wogole;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

To my dziś :) Dzidzia się kryje pod tłuszczykiem póki co :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:28

iNso87, kwiatakacji, Karola1990, bella88, alicja_, Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    najpierw najlepiej się umyć tam i jak zaczynasz sikać to tych pierwszych kropli nie łapiesz jeszcze :) o to pewnie chodzi :)
    Suerte ja w sumie zawsze z rana "łapałam" bo zaraz i wiozłam i krew pobierałam,to w sumie najpierw do łazienki szlam i się myłam,i siusiu ale nie zwracałam uwagi i w sumie nie wiedziałam,ze pierwsze krople omijac ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:20

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę miała na uwadze przy następnym siusianiu ;D
    Acikk jakiego tłuszczyku?? chudzino :))

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ