Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKASIA XXXX wrote:Witajcie dziewczyny.
Piszę dopiero teraz, bo musiałam trochę dojść do siebie.
Jestem już po wizycie, ale niestety nie mam dobrych wieści
Moja ciąża obumarła. Od poprzedniej wizyty 2 tygodnie temu, dzieciątko nic nie urosło i przestało bić serduszko
Czuję się strasznie. W ciągu niecałego roku straciłam już drugie dziecko
Lekarz powiedział, że jeśli nie zacznę sama krwawić, to we wtorek mam zgłosić się do szpitala.
Mam nadzieję, że pozostałe wizytujące dziś dziewczyny mają same dobre wiadomości.
Mam również nadzieję, że jestem ostatnią osobą w Grudniowych mamusiach 2015 , która ma złe wiadomości.
bardzo mi przykro
Trzymaj się kochana.KASIA XXXX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve_84 wrote:Dziewczyny, drugi dzien mam temperaturę 37,6 i kiepsko sie czuje. Nie wiem czy to stres czy przeziębienie. Jak myślicie, jechać na SOR?
Może jestem panikara, ale ja bym w takiej sytuacji jechała.
Tak jak już kiedyś mówiłam - nie chciałabym nigdy pluć sobie w brodę, że nie zrobiłam wszystkiego co mogłam.
Ale zrobisz oczywiście kochana jak zechcesz. -
nick nieaktualny
-
Może ja wniosę odrobinę optymizmu, bo również dziś miałam wizytę. Moje bliźniaki są identyczne jeśli chodzi o wielkość, tętno mają miarowe i ogólnie pani dr powiedziała że narazie nie widzi nic niepokojącego. Za trzy tygodnie prenatalne. Trochę mnie ta dzisiejsza wizyta uspokoiła, bo ostatnio nie wiem dlaczego ale wiecznie mam schizy ze coś będzie nie tak, że dzieciaki chore, że urodzą się za wcześnie
czytam wiecznie jakieś informacje w necie i po prostu świruję.
Madzisek, Dagietka, kwiatakacji, iNso87, Karola1990, Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
nick nieaktualnyHehe no to ja kolejne pytanie
tym razem chodzi o witaminę d3 (metabolit 25 OH ) czy badałyscie jej poziom ? Ja oczywiście mam niski poziom i ciekawa jestem czym się suplementujecie? Oczywiście i tak jakiekolwiek 'leczenie' rozpocznie po konsultacji z lekarzem ale po prostu ciekawa jestem waszego doświadczenia
P.s. Alicja trudne pytanie zadałas czy to moje pierwsze dziecko. Rok temu straciłam synka Piotrusia w 8 tc wiec jestem Aniolkowa mama - 3 czerwca będzie pierwsza rocznica -
nick nieaktualnymenka wrote:Hehe no to ja kolejne pytanie
tym razem chodzi o witaminę d3 (metabolit 25 OH ) czy badałyscie jej poziom ? Ja oczywiście mam niski poziom i ciekawa jestem czym się suplementujecie? Oczywiście i tak jakiekolwiek 'leczenie' rozpocznie po konsultacji z lekarzem ale po prostu ciekawa jestem waszego doświadczenia
P.s. Alicja trudne pytanie zadałas czy to moje pierwsze dziecko. Rok temu straciłam synka Piotrusia w 8 tc wiec jestem Aniolkowa mama - 3 czerwca będzie pierwsza rocznica
Przepraszam, nie wiedziałam -
nick nieaktualnyDZIEWCZYNY A MI MÓJ KOCHANY KUPIŁ DZIŚ DETEKTOR TĘTNA.
Tak się wahałam, ale jednak mamy. Właśnie słuchalismy serduszka.. Prześlicznie słychać wszystko!
bella88 polecam - AngelSounds Jumper - koszt 100zł.
Powiem Wam, że tak myślałam czy to bezpieczne czy nie… Ale chyba wole raz w tygodniu posłuchać serduszka i spokojnie żyć bez zmartwień niż od wizyty do wizyty schizować i się martwićmenka, bella88, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Acikk ja tyle wlasnie waze ale mój brzuch do Twego....ooo Chudzino
w sumie ja mam nadwagę bo ja jestem niska także to wiesz pewnie tez ma to do tego
No ja mam 172 wzrostu to może u mnie Dzidzia mam więcej miejsca w góre dół i boki by się rozpychaćMam taka cicha nadzieje ze może uda mi się uniknąć takiego meeeega wielkiego brzucha
A u Ciebie to już drugie dzieciątko to też jest zupełnie inaczej.
A my z Mężem właśnie podjeliśmy decyzję i w niedzielę nad ranem jedziemy sobie na 5 dni nad morze:D
Podychać trochę i odpocząć niech się Maleństwo dotlenia a my przy okazji -
nick nieaktualny
-
maya34 wrote:Super czyli nie jestem sama a skad dokladnie bo ja z Nadreni Polnocnej-Wesfali.
Ja z Nordrhein- Westfalen, nie wiem jak to po polsku... Nigdy tego nie tlumaczylamale tak myślę że to chyba ten sam land
a z jakiego miasta jesteś?
-
nick nieaktualnyKASIA XXXX wrote:Witajcie dziewczyny.
Piszę dopiero teraz, bo musiałam trochę dojść do siebie.
Jestem już po wizycie, ale niestety nie mam dobrych wieści
Moja ciąża obumarła. Od poprzedniej wizyty 2 tygodnie temu, dzieciątko nic nie urosło i przestało bić serduszko
Czuję się strasznie. W ciągu niecałego roku straciłam już drugie dziecko
Lekarz powiedział, że jeśli nie zacznę sama krwawić, to we wtorek mam zgłosić się do szpitala.
Mam nadzieję, że pozostałe wizytujące dziś dziewczyny mają same dobre wiadomości.
Mam również nadzieję, że jestem ostatnią osobą w Grudniowych mamusiach 2015 , która ma złe wiadomości.
Choć daleko jestem to ściskam Cie goraco..KASIA XXXX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A my z Mężem właśnie podjeliśmy decyzję i w niedzielę nad ranem jedziemy sobie na 5 dni nad morze:D
Podychać trochę i odpocząć niech się Maleństwo dotlenia a my przy okazjimy w ubieglym tygodniu bylismy w bieszczadach. Pogoda dopisala wiec moglismy pomalu spacerowac...cisza, spokoj a widoki przepiekne, szczegolnie z połoniny:)
-
Eve paracetamol tabletka,przechodzilam to pare dni temu ale i tak bylam na pogotowiu. Nic innego Tobie nie dadza,mi jeszcze na chore gardlo przepisala lek.
Ciekawe co u Kate? Widze,ze jeszcze nie pisala,pewnie pozno z wizyty wrocila.
Kurcze sama bym pojechala gdzies na pare dni z Mezem i z Mala..ostatnio bylismy w Solinie,pieknie jak dla mnie tam jest:) teraz musimy czekac do sierpnia,wtedy Maz ma urlop.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 07:49