Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Cześć dziewczyny, dołączam też do grudniówek i pozdrawiam wszystkie mamy !
Witamy. :* Ale supper ze jeszcze ciagle dolaczaja d nas nowe mamusie. Jest nasz juz 98 na liscieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 18:22
ola_35, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrauuu wrote:Witajcie, jestem tu nowa
o mojej ciazy dowiedziałam się w sobote, a to juz 12 tc
pomimo szoku, wspaniale bylo zobaczyc bijące serce mojego maluszka oraz jak sie rusza
termin mam na 10.12
idealne mamy prezenty na święta co nie?
pozdrawiam gorąco
Witamy kochana. Jak to dopiero w 12 tygodniu?alicja_, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/69542294604739386940.jpg
kwiatakacji, Nadulka, Hashija, Poz!omka., Beatrice, MeGi2986, justyna14, m@rzenie, Madzisek, lilianna, alicja_, Kate4, aannkkaa, genoweffa, bella88, Eve_84, Matleena, iNso87, maya34, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ciezko mi Was nadrobic podczas nadmorskiego relaksu, nawet mi sie buzka troche opalila
Ale staram sie Was czytac na biezaco
Alicja nie martw sie napewno z dzidziem wszystko dobrze, no i jest laseczka ja to mowilam nawet bez zdjecia hihi
Flakonik cudownie wwygladasz sliczny brzuszek
Witam nowe grudniowki ale bedzie wesolo jak zaczniemy sie rozpakowywac
Pozdrawiam wszystkieNadulka, MeGi2986, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , ja wizytuje sie 29.06 na prenatalne juz
Moze mnie ktos dopisac do listy ,wczesniej pisalam aLe tyle nas ,ze mozna ominac. Dzisiaj kupilam sobie detektor tetna plodu . I sluchajcie znalazlam tetno z mezem
cudowne bo 170 uderzen. A jestem w 11 tygodniu i 2 dni . Lzy same cisnely sie co oczu. Mysle,ze ta ciaza wkkncu donosze , jeszcze tak daleko nigdy nie bylismy. I oczywiscie dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki
MeGi2986, Nadulka, kwiatakacji, iNso87, maya34 lubią tę wiadomość
-
ania14 wrote:czy to jest normalne?????????????/
65 letnia !!
niemka podeszła do in vitro bo najmłodsza córka chciała mieć młodsze rodzenstwo !!
w 20 którymś tyg urodziła czworaczki
JAK DLA MNIE SZAJBA!!kwiatakacji lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Puli27 tak jak juz wyszukalo mi tetna maluszka to liczylo uderzenia na minute 171 dokladnie mialam. Super sprawa naprawde. Uspokaja.... Nadulka dziekuje za odpowiedz, postaram sie dopisac ,wczesniej nie chciala mi strona wejsc
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny