Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlicja - nie mam jednostki. Może na zdjęciu z usg jest coś opisane ale ja tych opisów nie rozumiem , bo wiem , że jedno zdjęcie jest z pomiaru przepływów(dostaliśmy jakieś 20 zdjęć). Ale lekarz mówił, że coś nie tak?
Tinusia - nie martw się na zapas, wyniki powinny być omawiane. W weekend widzieliśmy się ze znajomymi , którzy mieli przezierność 6.5 , Pappa też zły, w biopsji kosmówki wyszło, że wszystko ok i mają zdrowego prawie 2 letniego już synka. Strachu się najedli ale skończyło się dobrze.genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Alicja - nie mam jednostki. Może na zdjęciu z usg jest coś opisane ale ja tych opisów nie rozumiem , bo wiem , że jedno zdjęcie jest z pomiaru przepływów(dostaliśmy jakieś 20 zdjęć). Ale lekarz mówił, że coś nie tak?
Tinusia - nie martw się na zapas, wyniki powinny być omawiane. W weekend widzieliśmy się ze znajomymi , którzy mieli przezierność 6.5 , Pappa też zły, w biopsji kosmówki wyszło, że wszystko ok i mają zdrowego prawie 2 letniego już synka. Strachu się najedli ale skończyło się dobrze.
No lekarz kręcił nosem na te przepływy. Mówił, że są nie najlepsze.
Generalnie bardzo nie miły był. Miał same dobre opinie, a okazał się gburem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
No i po wizycie ! Jestem najszczesliwasza mama a świecie!:-* z dzidzia wszystko ok jak się ruszala wg USG 9t1d i ma juz 2.45cm :-*
Krótkie USG doslowne 5s bo lekarz mówi ze szkodliwe , wielkie zaskoczenie ze USG bylo przez brzuszek lekarz mowil ze bije serduszko ale nie powiedzial ile uderzeń :-*
Nastepna wizyta 16 czerwca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:14
Madzisek, czarnamaalina, iNso87, alicja_, bella88, Misia26, Nadulka, Flakonik, justyna14, MeGi2986, kwiatakacji, lilianna, Hashija, Kate4, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydmuchawiec wrote:Witam
Dołączam się do grona Grudniówek:)
Powiedziecie mi bo nie łapie dlaczego nie można podnosić rąk do góry w ciąży?
Sporo piszecie, nie da was nadążyć
witamyNa kiedy ci termin wychodzi?
Z ttm podnoszeniem rak to nie wiem. Mi sie zdarzy czasami. Gin nic mi nie mowil.
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia26 wrote:Dziewczyny i zaczynam sie martwic boli mnie jakby dno macicy i juz niewiem co robic wizyte mam dopiero w poniedzialek:/
Na pewno wszystko jest dobrze.7w3d 💔 -
co do podnoszenia rąk do góry to prawda, może dojść do skurczy i poronienia, dlatego na czas ciąży nie należy pracować z rękami w górze, bo to zbyt duże napięcie.
Gratuluję udanych wizyt
Flakonik nie martw się kochana czy dasz radę czy nie, to prawda jest taka, że poprostu nie będziesz miała innego wyjścia jak tylko dać radę. To są Twoje dzieci i będziesz z nie odpowiedzialna, po za tym miłość do szkrabów dodaje sił, uwierz mi, i wstawanie w nocy na karmienie wcale nie jest takie tragiczne, a ciężko będzie tylko pierwszych kilka tygodni, potem wejdzie Ci wszystko w krew i jeszcze znajdziesz czas na relaksSerio serio
a radości będziesz miała podwójnie dużo
także nie martw się, DASZ RADE! BO JAK NIE ty TO KTO
:*
Nadulka, Flakonik, genoweffa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kwiatakacji kiedy robilas test nifty? tez ci powiedzieli ze do 3 tyg bedzie wynik?
Ktoras jeszcze sue zdecydowala na ten test?
Ja robiłam dzisiaj na Kremerowskiej w ośrodku opieki matczyno płodowej. Tak wyniki mają być najpóźniej za 3 tyg ale mogą być za 2 - mam zadzwonić i się zapytać za 2 tyg.Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAannkkaa gratuluje udanej wizyty:)
Flakonik miło widziec Cie spowrotem, 3maj sie ciepło:*
Misia u mnie czesto byl bol macicy, dolna czesc, srodkowa, teraz mnie ciagle pachwiny bola, czasem nawet usiedziec ciezko, ale z dzidzia jest ok wiec tak widocznie organizm przyzwyczaja sie do dzidzi i robi jej coraz wiecej miejsca. Obserwuj czy bol sie nasili, zycze jednak zeby szybko przeszlo:*Flakonik, aannkkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny