X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Hej dziewczyny, nadszedl ten dzien za rowno godzine mam badania prenatalne .tak bardzo bym chciala,zeby bylo dobrze :/ napisze po wizycie mak wroce do domu. Moze dzis sie dowiem czy to chlopiec czy dziewczynka
    czekamy na pozytywne wiesci :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA i Martitta. witajcie w naszym grudniowym watku:*

Kourtney lubi tę wiadomość

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:31

Flakonik, kwiatakacji, Hashija, m@rzenie, Madzisek, Karola1990, Kate4, bella88, justyna14, genoweffa lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka cudne wiesci :* super ze wszystko w porzadku

Nadulka, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oto moje dzisiejsze przysmaki :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d4d0c6d07e1.jpg

kwiatakacji, m@rzenie, pati_zuzia, Kika428, Karola1990, bella88, justyna14, Pchelkaa, genoweffa, Flakonik lubią tę wiadomość

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:37

l22ntv73ogvn473k.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja juz tez po prenatalnych 12 tydzien . Dzidzia bardzo grzeczna , lekarz powiedzial ze wszystko jest jak najlepiej i tylko sie cieszyc. Kolejna wizyta 12.06 o 15:40 tetno miarowe ,wszystko jak najlepiej. Az sie dziwie ,ze to sie dzieje naprawde

Nadulka, alicja_, pati_zuzia, Madzisek, Karola1990, Kate4, bella88, justyna14, Pchelkaa, kwiatakacji, m@rzenie, genoweffa, Flakonik lubią tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I niestety nie wiemy czy dziewczynka czy chlopiec

Pchelkaa lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci dziewczyny:) Ja juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie mi detektor i bedziemy mogli posluchac serduszka naszej dzidzi.Ja mam wrazenie ze to wszystko mi sie sni tak dlugo sie staralismy i watpilismy w to ze sie uda a tu tak nas zaskoczyl los nawet nie czulam tego ze jestem w ciazy a test zrobilismy z ciekawosci a tu juz 2 trymestr:) ale mi sie na wywody zebralo

alicja_, Nadulka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Hej dziewczyny ja juz tez po prenatalnych 12 tydzien . Dzidzia bardzo grzeczna , lekarz powiedzial ze wszystko jest jak najlepiej i tylko sie cieszyc. Kolejna wizyta 12.06 o 15:40 tetno miarowe ,wszystko jak najlepiej. Az sie dziwie ,ze to sie dzieje naprawde

Gratulacje!!! :) a NT?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve_84 w weekend może mi sie uda :D

• Martitta. Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje grudniówki, jest tu tyle postów, że dziś i nie wiem czy nawet jutro zdołam wszystkie przeczytać. Przepraszam, jeśli się powtórzę z pytaniem, ale powiedzcie mi jak znosicie pierwszy trymestr? Ja mam okrutne mdłości, zwłaszcza wieczorem. Dodatkowo ból w mostku, uczucie jakby pokarm w ogóle się nie trawił. Całe noce nie przespane, dopiero nad ranem lepiej. Już dwa razy byłam z powodu nudności i wymiotów w szpitalu. Dostałam na kryzys Torecan, ale przy złych dniach nawet on nie pomaga. Chwilami nie mam już sił na to samopoczucie. Któraś z Was ma to samo? A może któraś miała i przy drugim trymestrze rzeczywiście jest jak ręką odjął? Wszelkie napoje typu herbatki imbirowe, tabletki Prevomit nic nie działa. Woda mnie mocno muli, a nie każdy sok czy kompot jestem w stanie przyjąć bez wymiotów. Tak się cieszę na dzidziusia, ale to samopoczucie czasem sprawia, że zamiast tryskania radością lecą łzy :(

CÓRECZKA
    7v8ryx8dc08b88sv.png
    i81xb201udla5dpz.png
    >>niedoczynność tarczycy<<
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martitta. wrote:
    Moje grudniówki, jest tu tyle postów, że dziś i nie wiem czy nawet jutro zdołam wszystkie przeczytać. Przepraszam, jeśli się powtórzę z pytaniem, ale powiedzcie mi jak znosicie pierwszy trymestr? Ja mam okrutne mdłości, zwłaszcza wieczorem. Dodatkowo ból w mostku, uczucie jakby pokarm w ogóle się nie trawił. Całe noce nie przespane, dopiero nad ranem lepiej. Już dwa razy byłam z powodu nudności i wymiotów w szpitalu. Dostałam na kryzys Torecan, ale przy złych dniach nawet on nie pomaga. Chwilami nie mam już sił na to samopoczucie. Któraś z Was ma to samo? A może któraś miała i przy drugim trymestrze rzeczywiście jest jak ręką odjął? Wszelkie napoje typu herbatki imbirowe, tabletki Prevomit nic nie działa. Woda mnie mocno muli, a nie każdy sok czy kompot jestem w stanie przyjąć bez wymiotów. Tak się cieszę na dzidziusia, ale to samopoczucie czasem sprawia, że zamiast tryskania radością lecą łzy :(
    bardzo mi przykro, że tak ciężko to przechodzisz :( Ja osobiście nie mam mdłości, miałam wcześniej, ale takie delikatne, mogę jeść wszystko. Wiele tu dziewczyn męczyło się z wymiotami, ale chyba w większości przypadków chyba jest co raz lepiej, więc główka do góry :)

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Gratuluję wszystkich pozytywnych wizyt:) Jak miło się czyta takie wpisy:) Jestem tak zalatana ostatnio, że nawet nie mam czasu nic naskrobać:P wykańczamy dom i wybierania, jeżdżenia jest przez cały dzień. Jutro zaczynam drugi trymestr - kiedy to zleciało? Ale fajnie:)

Alicja ja wczoraj kupiłam sobie truskawki dorwałam się do nich jak świnia do koryta i na raz zjadłam kilogram niestety później to odchorowałam bo poprawiłam jeszcze morelami i już dzisiaj ochota mi przeszła na owoce:P

Nadulka, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mdlosci mialam bardzo rzadko ale wspolczuje ci tych przezyc:* Juz nibawem powinno byc lepiej:)

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:31

Karola1990, alicja_ lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:32

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak pochlaniam truskawki :D ale najbardziej czekam na czeresnie!!!!!!!!! Juz mi sie snia po nocach :D :D jeszcze pare tygodni i odjem sie ich na caly rok ;)

Nadulka, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez czekam na czeresnie juz sie nie moge doczekac az beda i zjem ich tyle ile dam rade:))

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martitta. wrote:

Witaj Kochana w grudniowkach:-) w kwestii wymiotow nie pomoge, kilka razy tylko zwymiotowalam ale mdlosci mialam okropne! Caly dzien najchetniej w lozku i co ok 2 godz cos przegrysc, ale mialam problem co jesc bo i po miesie i po slodkim mialam wymioty, wiec to ograniczylam. Jutro zaczynam II trym i jest juz o wiele lepiej. Najgorzej to tak do 11 tyg bylo u mnie.

Co do rozm biustu, myslalam ze od poczatku zaczyna rosnac! :-) a stoi w miejscu. Tez mam B/C ale jak wiekszy btzuszek wyskoczy to smiesznie bedzie wygladalo;-) chociaz wtedy moze juz cos podrosną piersi.

Ide sie kapac i nasmaruje nowym nabytkiem- bio oil, wkoncu moge juz stosowac ;-)

‹‹ 471 472 473 474 475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ