Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka ja sie nie znam, ale takie informacje na pewno trzeba lekarzowi przekazywać. Na pewno jakoś to skomentuje. wg mnie jak są jakieś przypadki rodzinne to zawsze ma jakiś wpływ.
Mojego męża bratanica była wożona po specjalistach, bo podejrzewali jakiś ubytek rozwojowy i szwagierka za każdym razem musiała lekarzy i specjalistów informować, że w rodzinie jest przypadek dziecięcego porażenia mózgowego. Tak zdiagnozowano mojego męża w dzieciństwie. urodził się siłami natury ale niestety pośladkowo. Mocno wątpie, żeby to było faktycznie porażenie mózgowe. moim zdaniem podczas porodu nóżki ucierpiały, bo poza nogą facet nie ma żadnych ubytkówa i tak trzeba się mocno przypatrzeć, żeby cokolwiek z w nodze zobaczyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena niestety nie masz racji. Sa 3 "typy" zespolu Downa. Tylko trisomia prosta nie jest dziedzidzona i taka trisomia zdarza sie najczesciej, to tak zwany los na loterii
ktory mi sie trafil
Trisomia mozaikowa i translokacyjna ma juz zwiazem z tym, ze jeden z rodzicow jest nosicielem wadliwego genu. Tak mi mowili genetycy.
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurna z Urzędu Skarbowego dzwoniła babeczka, żeby mnie poinformować, że podatku z rozliczenia pit nie zapłaciłam... cholera jasna. zrobiłam to natychmiastowo po telefonie i teraz zachodzę w głowę czy wlepią mi karę przez to opóźnienie czy mi darują....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja, ja wierzę, że PAPPA się myli, czekajmy na NIFTY. Kolejne tygodnie czekania. a na prenatalnych nosek widziałaś?? na pewno, bo pisałaś, że jest ok. trzymam kciuki.
Pchełka, mam nadzieję, że masz rację...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny