Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki czy któraś oprócz mnie jeszcze dziś pracuje
?
Bo ja normalnie mam depresję jak widzę tą pogodę za oknem... Takie cudne słonko a ja muszę pracować i prawdopodobnie jutro też będę musiała
Alicja, masakra widzisz teraz sama że najgorsze co nam szkodzi to stres!!
Migiem do lekarza, leki są mniej szkodliwe dla Dzidzi niż infekcja i gorączka!
Klara PowodzeniaKlara87, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj pracuję, ale tylko w domu. Nie odpocznę chyba w ten weekend, zwłaszcza, że kiepsko się czuję, bo wciąż wymiotuję - wczoraj i przedwczoraj po dwa razy dziennie
Miłego dnia
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
klara powodzenia
witam się z ranawspółczuję, tym co muszą dziś pracować, ja oprócz obowiązków domowych zamierzam dziś korzystać z pogody z synkiem. Wczoraj tak mnie słonko dopadło, że dziś całe ramię mnie piecze a czerwone że szok. Czym to smarować, żeby skóra nie zeszła?
Azande, Klara87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Hej mam pytanie
biore jeszcze luteine i konczy mi sie a wizyte mam dopi3ro w srode
rodzinny moze mi ja wypisac??
7w3d 💔 -
Ja też już się chyba pogodziłam że zawsze muszę pracować kiedy wszyscy mają wolne - jakoś dziwnie wszystkie święta wypadają na początku miesiąca, w tym roku nawet te ruchome
jak wielkanoc czy właśnie boże ciało, a ja mam wtedy najwięcej pracy
więc nigdy nie mam majówek długich weekendów, urlopu na początku miesiąca...
Ale już niedługo sobie odbijęPodjęłam decyzję że pracuję do końca czerwca, kiedy mam korzystać jak nie teraz?
Co miesiąc mi ściągają majątek na te wszystkie składki i człowiek nawet z tego nie skorzysta nigdy...
W końcu też mi się coś należy od życia chyba?
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Hej mam pytanie
biore jeszcze luteine i konczy mi sie a wizyte mam dopi3ro w srode
rodzinny moze mi ja wypisac??
Hej. Gdzie mieszkasz? Jeżeli będziesz miała jakies problemy żeby dostać luteinę to mogę Ci podesłać jakoś paczką, bo ja mam jej bardzo dużo. Bierzesz dopochwową?
Lekarz wypisze ale jak będziesz miała w karcie ciąży. -
nick nieaktualny
-
muamua wrote:Ja dzisiaj pracuję, ale tylko w domu. Nie odpocznę chyba w ten weekend, zwłaszcza, że kiepsko się czuję, bo wciąż wymiotuję - wczoraj i przedwczoraj po dwa razy dziennie
Miłego dniajuz myslalam ze to za mna a Wrocilo po prawie 2 spokojnych tygodniach
Maksymilian
-
Witam znów.. rzadko się udzielam, bo u mnie średnio optymistycznie..
w środę jadę do szpitala aż do Oxfordu na konsultacje (zadzwonili do mnie, bym się tam stawiła). Wyniki Pappa wyszły średnio rewelacyjnie i chcą ze mną to omówić. A ponieważ nie mam tych wyników to nie mogę nawet sama sobie poanalizować.. stres mnie zjada. Przez telefon zaznaczyli tylko, że ryzyko zespołu Downa jest u mnie niskie, ale chcą omówić inny problem. -
nick nieaktualnyhalwaya wrote:Witam znów.. rzadko się udzielam, bo u mnie średnio optymistycznie..
w środę jadę do szpitala aż do Oxfordu na konsultacje (zadzwonili do mnie, bym się tam stawiła). Wyniki Pappa wyszły średnio rewelacyjnie i chcą ze mną to omówić. A ponieważ nie mam tych wyników to nie mogę nawet sama sobie poanalizować.. stres mnie zjada. Przez telefon zaznaczyli tylko, że ryzyko zespołu Downa jest u mnie niskie, ale chcą omówić inny problem.
Przykro mi. Śmiało mogę powiedzieć, że wiem co czujesz…
Przechodzę teraz przez to samo. Spróbuj tam zadzwonić i zapytać chociaż o wolne BHCG i o białko PAPPA. Niech podadzą Ci chociaż te wartości (MoM)
Ja od wtorku robie "doktorat" z testu PAPPA…
A tak poza tym to środa to trochę odległy termin… Nie mogli Cie przyjąć wcześniej żebyś się nie zamartwiała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 12:10