Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy myslelismy nad Kuba, Bartkiem. Sami nie wiemy. Z dziewczynja nie mialam najmniejszego problemu ale imie dla chlopca to prawdziwe wyzwanie!!!
moja mama sugeruje Artura ale mi sie nie podoba, za mocne jak dla malego dziecka.
no i wedlug mnie musi dobrze brzmiec z nazwiskiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:U nas będzie Kacperek
mąż wybrał dwa a ostatecznego wyboru dokonała córka bo ja byłam przekonana że będzie dziewczynka i na żeńskim imieniu się skupiłam a tu psikus
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi tez sie podobaja takie imiona
ale mojemu mezowi juz nie
mowi ze to takie starodawne .... dla malego chlopca sa super
Ale imie musi byc odpowiednie dla dzidziusia i dla doroslego czlowieka zeby nie musial sie wstydzic nigdy, bo go rodzice skrzywdzili
Ja bym dala Stas albo AntekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:42
-
nick nieaktualny
-
U Nas jak chłopak to Marcel
już mowie z Mezem i Tesciowa Marcepan na niego :PP hehe Ale imiona Franus i Antos sa super,u mojej Malej w przedszkolu non stop takie slysze i chyba jestem przyzwyczajona do nich i mi nie przeszkadzają, tak samo Zosia,Zuzia ale i tak dla dziewczynki damy Lena
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mm przeczucie,ze bedzie chlopak zobczymy za 2tygodnie .Imion mamy juz kilka dla chlopca i dla dziewczynki pozniej bedziemy losowac
.Dla chlopca Nataniel,Maximilian,Oliwier,Ksawery,,Nikodem ,Oscar.Dla dziewczynki Amelia ,Wiktoria,Kornelia,Emma,Bianka,Nadia.Troche tego jest
-
nick nieaktualny