Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja te upały przechodzę jako tako, senna jestem i ciągle mnie suszy, no i pocę się okropnie. Poza tym w miarę ok, staram się nie wychodzić z domu, a jak już muszę to staram się pozałatwiać tylko najważniejsze rzeczy. Puli27 trzymaj się i dużo zdrówka dla Ciebie i dla maleństwa, upały w końcu się skończą i nam wszystkim będzie lepiej
-
Cześć! A ja wczoraj byłam nad oceanem się pochlapać trochę bo mamy podgrzewaną plaże i taka ciepła woda że nie chciało się wychodzić
i mam za to takiego lenia dzisiaj i jeszcze mnie mięśnie w udzie bolą nie wiem od czego. Ciągle wszystko mnie boli, ile można:D
-
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:hej dziewczyny
podczasserduszkowania nabawiłam się otarć na wargach sromowych i od kilku dni mnie pieką. mój lekarz ma urlop i nie mam jak się do niegło zgłosić po coś na ulżenie... jak myślicie tantum rosa mi nie zaszkodzi a tym bardziej dziecku? pisze w ulotce że przed użyciem nalezy się skonsultować z lekarzem jeśli się jest w ciąży... ale tylko tantum rosa mnie teraz ratuje...
Jak najbardziej możesz podmyć się Tantum Rosa (nie wolno robić irygacji,ale z tego co piszesz to i tak nie potrzebujesz). Ja przemywałam tym roztworem na zlecenie mojego lekarza i ulga była natychmiastowaSynuś
-
Hej!
ale tu cisza,myslalam,ze jak wroce ze wsi po weekendzie to 10 stron będzie do nadrobieniaa tu niecala strona
Wrocilam z imienin Mamy i zaraz jade na urodziny Tesciowej,tego samego dnia Swietuja tylko trochę inne Swieto
ale się zebralo w tym samym dniu.. I musze się pochwalić! Stoi już moja kuchnia!
matko jest wielka i zajmuje polowe salonu..salon normalnie zrobil się na pare krokow..no trudno
wejdzie mi zaledwie naroznik 230cm..od baryku i hokerow do okna i drzwi balkonowych eh no ale zycie
niestety nie dalo się zmniejszyć kuchnie bo kaloryfer jest w złym miejscu;/
Już odliczam dni do wyprowadzkiale jak spojrzałam na konto wlasnie i na pieniądze które były przeznaczone na remont to zobaczyłam już zaledwie pare groszy a musze jeszcze zaplacic 9200zl za szafy i kuchnie.. to już wogole z 8tys zostaje haha a jeszcze szklo w kuchni,pralka,tv,naroznik,hokery dwa,dekor na zabudowę do około kabiny...pff
oj pojda chyba jeszcze oszczednosci wszystkie eh a chciałam auto.. a balkonu nie mam jeszcze zrobionego i nawet w tym roku już nie będę jednak robic trudno,przez zime będę odkladac po pare groszy jak się da i balkon zrobie
-
U nas też dziś przyjemnie chłodno
Kupilam sobie wreszcie dresy do chodzenia po domu i jest cudnie
Byłam dziś z mężem w smyku i są takie promocje... A On nie pozwolił mi nic kupić
Inso w teorii i sklepie wszystko jest mniejsze, dzięki temu mam u siebie duży i wygodny narożnikWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 17:51
-
nick nieaktualnyWitam się po powrocie z mega weekendu, spędzonego z rodzinką i u rodzinki
Podjadłam trochę specjałów mojej cioci, pospacerowaliśmy wspólnie i nagadaliśmy się za wszystkie czasy
Wróciliśmy i trzeba zacząć myśleć o remoncieBuuu... wszystko tyle kosztuje, ale chcemy, żeby dzieci miały swoje pokoje i teraz jest ostatnia szansa, żeby te pokoje podzielić. Na szczęście pomoże mój wujek, który przyjedzie do nas we wtorek
Jeszcze Was nie nadrobiłam, ale mam nadzieję, że trochę lektury będzie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Czy Wy też macie problemy ze spaniem?? Bo ja ostatnimi czasy to późno zasypiam, wcześnie wstaje, a w dzień nie śpie i chodze zmeczona.
U nas wczoraj spotkanko ze znajomymi, a dzisiaj dzień zleciał na niczym. Jutro zaczynamy malować pokój dla kropka i później zamówimy szafe. Jeszcze 3 tyg i wkońcu wyjazd nad morze. Już nie mogę się doczekaćjak Wam minął weekend, jak wasze samopoczucie??
Słodkich snów