X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) a my dzis tarasy zalewamy ,matko ile towaru potrzeba :/ i kasy :/

7w3d 💔
  • puli27 Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak znosicie te upaly? Bo ja fatalnie. Jestem przerazona.... wczoraj dwa razy wymiotowalam, dwa razy leciala mi krew z nosa i prawie zemdlalam. Dzisiaj od rana znow czuje sie slabo. Nie wiem co jest grane....

puli27
    hchy9n7333pwomwk.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja te upały przechodzę jako tako, senna jestem i ciągle mnie suszy, no i pocę się okropnie. Poza tym w miarę ok, staram się nie wychodzić z domu, a jak już muszę to staram się pozałatwiać tylko najważniejsze rzeczy. Puli27 trzymaj się i dużo zdrówka dla Ciebie i dla maleństwa, upały w końcu się skończą i nam wszystkim będzie lepiej :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, czy interesują was ubranka na chlopca 56-68? do 16zł zadbane i firmowe, zawsze dodaje też gratisy :) jeśli tak prosze o wiadomosc na priv

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! A ja wczoraj byłam nad oceanem się pochlapać trochę bo mamy podgrzewaną plaże i taka ciepła woda że nie chciało się wychodzić:D i mam za to takiego lenia dzisiaj i jeszcze mnie mięśnie w udzie bolą nie wiem od czego. Ciągle wszystko mnie boli, ile można:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie upały też źle działają, nawet do sklepu boje się sama wyjść w południe bo mi zaraz słabo i mogę zemdleć...

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie znoszę aż tak źle, ale też jak już wyjdę bo muszę to mi słabo i kręci się w głowie. Dziś od rana była tragedia bo się kotłowało na burzę, teraz leje, pioruny walą a godzinkę temu grad padał :D Leczo pichcę ☺

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:03

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi zadzwoń do szpitala i zapytaj. Powiedz o co chodzi i że nie możesz się skontaktować ze swoim Lekarzem.

1usap07w9hybl9h9.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi a nie możesz po prostu przeczekać aż się zagoi? Tak naturalnie?

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! Ja juz polowkowe mam za soba. Wszystko jest w najlepszym porzadku, dzidzia sie dobrze rozwija. Ginekologicznie tez jest super. I na 100% dziewczynka :-)

Madzisek, Marik, kwiatakacji, Karola1990, bella88, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość

• Zorro Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    hej dziewczyny :)

podczas <3 serduszkowania nabawiłam się otarć na wargach sromowych i od kilku dni mnie pieką. mój lekarz ma urlop i nie mam jak się do niegło zgłosić po coś na ulżenie... jak myślicie tantum rosa mi nie zaszkodzi a tym bardziej dziecku? pisze w ulotce że przed użyciem nalezy się skonsultować z lekarzem jeśli się jest w ciąży... ale tylko tantum rosa mnie teraz ratuje...:(

Jak najbardziej możesz podmyć się Tantum Rosa (nie wolno robić irygacji,ale z tego co piszesz to i tak nie potrzebujesz). Ja przemywałam tym roztworem na zlecenie mojego lekarza i ulga była natychmiastowa :-)

Synuś :-)
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:03

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:04

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) miłego dnia wszystkim, u nas dziś przyjemnie chłodno na dworze :)

7w3d 💔
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    ale tu cisza,myslalam,ze jak wroce ze wsi po weekendzie to 10 stron będzie do nadrobienia :D a tu niecala strona :P Wrocilam z imienin Mamy i zaraz jade na urodziny Tesciowej,tego samego dnia Swietuja tylko trochę inne Swieto ;) ale się zebralo w tym samym dniu.. I musze się pochwalić! Stoi już moja kuchnia! :D matko jest wielka i zajmuje polowe salonu..salon normalnie zrobil się na pare krokow..no trudno :) wejdzie mi zaledwie naroznik 230cm..od baryku i hokerow do okna i drzwi balkonowych eh no ale zycie ;) niestety nie dalo się zmniejszyć kuchnie bo kaloryfer jest w złym miejscu;/
    Już odliczam dni do wyprowadzki :D ale jak spojrzałam na konto wlasnie i na pieniądze które były przeznaczone na remont to zobaczyłam już zaledwie pare groszy a musze jeszcze zaplacic 9200zl za szafy i kuchnie.. to już wogole z 8tys zostaje haha a jeszcze szklo w kuchni,pralka,tv,naroznik,hokery dwa,dekor na zabudowę do około kabiny...pff :P oj pojda chyba jeszcze oszczednosci wszystkie eh a chciałam auto.. a balkonu nie mam jeszcze zrobionego i nawet w tym roku już nie będę jednak robic trudno,przez zime będę odkladac po pare groszy jak się da i balkon zrobie ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dziś przyjemnie chłodno :)
    Kupilam sobie wreszcie dresy do chodzenia po domu i jest cudnie :)
    Byłam dziś z mężem w smyku i są takie promocje... A On nie pozwolił mi nic kupić :(

Inso w teorii i sklepie wszystko jest mniejsze, dzięki temu mam u siebie duży i wygodny narożnik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 17:51

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po powrocie z mega weekendu, spędzonego z rodzinką i u rodzinki :-)
    Podjadłam trochę specjałów mojej cioci, pospacerowaliśmy wspólnie i nagadaliśmy się za wszystkie czasy :-)
    Wróciliśmy i trzeba zacząć myśleć o remoncie :-) Buuu... wszystko tyle kosztuje, ale chcemy, żeby dzieci miały swoje pokoje i teraz jest ostatnia szansa, żeby te pokoje podzielić. Na szczęście pomoże mój wujek, który przyjedzie do nas we wtorek ;-)

Jeszcze Was nie nadrobiłam, ale mam nadzieję, że trochę lektury będzie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Czy Wy też macie problemy ze spaniem?? Bo ja ostatnimi czasy to późno zasypiam, wcześnie wstaje, a w dzień nie śpie i chodze zmeczona.
    U nas wczoraj spotkanko ze znajomymi, a dzisiaj dzień zleciał na niczym. Jutro zaczynamy malować pokój dla kropka i później zamówimy szafe. Jeszcze 3 tyg i wkońcu wyjazd nad morze. Już nie mogę się doczekać :) jak Wam minął weekend, jak wasze samopoczucie??
    Słodkich snów :)

• rewelka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi Ja usypiam koło 22 bo już mi się oczy zamykają, ale budze się o 6 i nie ma spania... Już mnie to zaczyna irytować :/

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
‹‹ 722 723 724 725 726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ