Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Dziewczyny, czy zamierzacie zaopatrzyc sie w poduszkę do spania? Lub mamy małych szkrabów używałyście takiego sprzętu w poprzedniej ciaży? Sprawdza się to?
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, dzieki za mile komentarze
U nas remont idzie pelna para, a to dopiero poczatek, mam nadzieje, ze do wrzesnia sie wyrobimy.
W planach mamy zrobienie sypialni, pokoju goscinnego i malego pokoiku dla naszego szkrabaa z kuchni i wc bedziemy korzystac u tesciowej na parterze ;p
co jak co zawsze wtraci swoje trzy grosze, ale dogadujemy sie o dziwo dobrzejak kogos cos boli to wyrzucamy to z siebie i potem juz normalnie ze soba gadamy :p jak to mawiaja trzeba wiedziec jak sie z tesciowa obchodzic hehe. My jej duzo pomagamy, ona nam i jakos idzie do przodu... zwlaszcza, ze tesc nie zyje juz od 1,5 roku, a ona bez prawka z synem niepelnosprawnym, to wszedzie po klinikach musza jezdzic, to Warszawa to Wrocław, Katowice... ale dobrze, ze moj R ma tyle rodzenstwa, to zawsze ktos znajdzie czas by jechac..
Ja ogolnie jestem dzisiaj dobrej mysli, mialam jechac ze szwagierka na kontrole, ale wole by moj R byl ze mna w razie gdyby cos bylo nie tak wolalabym z nim zdecydowac o dlaszych badaniach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:ZieloneOliwki ja robie tak samo, bo powoli juz mi niewygodnie, chce zainwestowac w taka poduche, bo slyszalam ze sie przydaje do spania dla mamusi, a potem mozna uzyc do karmienia malenstwa, super sprawa
-
Jeśli chodzi o prezent w koperci to bym się kompletnie nie przejmowała, dałabym nawet 200 zł. Ogólnie wychodzę z założenia że mądrzy ludzie się nie obrażają a ci którzy się obrażają nie są warci żebym nawet o tym myślała.
Co do mojej sytuacji z wczoraj z teściową to niby sobie wszystko wyjaśniliśmy i ja z mężem będziemy sobie gotowac osobno ale widzę że i teściowie i siostra męża mnie unikają. Dopóki siedziałam grzecznie i przytakiwałam na wszytko to było dobrze a jak w końcu mam swoje zdanie i go bronie to nagle jestem najgorsza na świecie. No cóż u teściów nigdy nie będzie jak w swoim własnym domu... Ale teraz myśle o maleństwie i nie mam się zamiaru tym zadręczać. Moje życie.
Madzisek, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
stars2345 wrote:Dziewczyny poradźcie bo nie wiem czy panikować czy co robic :d od wczoraj boli mnie w lewym boku, powyżej pachwiny, chodzenie sprawia mi bol, raz nie boli raz boli i nie mam pojecia co to może być.
moze sie rozciaga ? jak to nie bole miesiaczkowe to chyba bym nie panikwoala -
nick nieaktualny
-
lips wrote:Jeśli chodzi o prezent w koperci to bym się kompletnie nie przejmowała, dałabym nawet 200 zł. Ogólnie wychodzę z założenia że mądrzy ludzie się nie obrażają a ci którzy się obrażają nie są warci żebym nawet o tym myślała.
Co do mojej sytuacji z wczoraj z teściową to niby sobie wszystko wyjaśniliśmy i ja z mężem będziemy sobie gotowac osobno ale widzę że i teściowie i siostra męża mnie unikają. Dopóki siedziałam grzecznie i przytakiwałam na wszytko to było dobrze a jak w końcu mam swoje zdanie i go bronie to nagle jestem najgorsza na świecie. No cóż u teściów nigdy nie będzie jak w swoim własnym domu... Ale teraz myśle o maleństwie i nie mam się zamiaru tym zadręczać. Moje życie.
I cieszę się ze wreszcie moge sobie ugotować coś co lubiedziś bedzie makaron pełnoziarnisty z lekkim sosem pieczarkowo-koperkowym i kurczakiem grilowanym
ZieloneOliwki, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylips wrote:Jeśli chodzi o prezent w koperci to bym się kompletnie nie przejmowała, dałabym nawet 200 zł. Ogólnie wychodzę z założenia że mądrzy ludzie się nie obrażają a ci którzy się obrażają nie są warci żebym nawet o tym myślała.
Najgorzej jest siedzieć cicho właśnie. Ale nie przejmuj się- dzidziuś jest najważniejszy!I Twój apetyt, a nie apetyt teściów:) Przejdzie im, pewnie są nie przyzwyczajeni że się im stawiasz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:18
-
Acikk wrote:Szczuplusienka ? Nie chcesz wiedzieć ile wazę
W sumie to dalej się nie czuje jakbym w ciąży była przez ten brzuch chociaż mały wierzga tam jak szalony
no napewno nie duzoja chyba ta wage u lekarza kiedys zlikwiduje, juz mu mowilam, ze napewno jest zepsuta
a Ty lepiej czujesz ruchy bo jestes chudziutka masz malutki brzuszek, a u mnie tkanka tluszczowa dobrze amortyzuje
wczoraj soattni raz chyba sobie pobrykalam w lozku bo pozniej mnie dziwnie bolalo i mialam rozowy sluz raz jak poszlam do toalety...;/ m,yslicie, ze to normlane? bo wczorajh mialam starcha nawet moejmu nie mowilam bo bym dostala calkowizyty zakaz kochaniaa pozniej chodzilam sprawdzalam i bylo ok, ale chyba niezle mi to siadlo na psychike bo mi sie snilo, ze krew mialam jak sikalam
-
Acikk wrote:Szczuplusienka ? Nie chcesz wiedzieć ile wazę
W sumie to dalej się nie czuje jakbym w ciąży była przez ten brzuch chociaż mały wierzga tam jak szalony
no napewno nie duzoja chyba ta wage u lekarza kiedys zlikwiduje, juz mu mowilam, ze napewno jest zepsuta
a Ty lepiej czujesz ruchy bo jestes chudziutka masz malutki brzuszek, a u mnie tkanka tluszczowa dobrze amortyzuje
wczoraj soattni raz chyba sobie pobrykalam w lozku bo pozniej mnie dziwnie bolalo i mialam rozowy sluz raz jak poszlam do toalety...;/ m,yslicie, ze to normlane? bo wczorajh mialam starcha nawet moejmu nie mowilam bo bym dostala calkowizyty zakaz kochaniaa pozniej chodzilam sprawdzalam i bylo ok, ale chyba niezle mi to siadlo na psychike bo mi sie snilo, ze krew mialam jak sikalam
-
zieloneoliwki daj linka do poduszki ja tez mysle nad nia bo mi nie wygodnie juz, ale troche szkoda mi tyle kasy wydac...
bo moglo by byc na wyprawke... widzialam tez te male poduszki ktore sa wielofunkcyjne dla ciezarnych i dla karmiacych po nie cale 30 zl na allegro
-
nick nieaktualnylips ja sama wchlonela bym cos takiego
a tesciowa chyba robi leczo bleee... jest zdania, jak nie chcesz to nie jedz, zrob se bulke :p haha a mi sie gotowac nie chce narazie, moze od wrzesnia zaczne jak do szkoly pojda, bo mlody chodzi do specjalnej i tesciowa musi z nim byc dzien i noc
-
KASIAG24 wrote:no napewno nie duzo
ja chyba ta wage u lekarza kiedys zlikwiduje, juz mu mowilam, ze napewno jest zepsuta
75 kg... Ja się zawsze pytam u lekarza czy muszę się ważyć haha bo mnie to stresuje -
Acikk zartujesz chyba niby ze gdzie te 75?? chyba w kurtce i butach zimowych z torebka wypchana po brzegi! nie wierze
bo jka sie wazylam u rodzicow ostatnio we wtorek i wazylam 73,5 nie realne jest zebys wazyla 75! a mam dupe jak szafa cztero drzwiowa! -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:zieloneoliwki daj linka do poduszki ja tez mysle nad nia bo mi nie wygodnie juz, ale troche szkoda mi tyle kasy wydac...
bo moglo by byc na wyprawke... widzialam tez te male poduszki ktore sa wielofunkcyjne dla ciezarnych i dla karmiacych po nie cale 30 zl na allegro
te po 30zł to chyba takie króciutkie? -
nick nieaktualny