Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ZieloneOliwki wrote:Dziewczyny- będziecie kupować monitor oddechu?
Te które już są w kolejnej ciąży- używałyście? Macie? -
kwiatakacji, justyna14, iNso87, bella88, Piegus, Madzisek, KASIAG24, ZieloneOliwki, Marta0912, MeGi2986, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania14 wrote:zaczynam się martwić
3 dzień Kluje mnie od środka w prawej piersi. i tak kilka razy dziennie. to normalne?
Mnie od czasu do czasu też kłuje, ale w lewej. Tylko mnie to nie martwi, może to jakiś nerwoból, nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 01:15
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Dziewczyny- będziecie kupować monitor oddechu?
Te które już są w kolejnej ciąży- używałyście? Macie?7w3d 💔 -
ZieloneOliwki cieszę się , że smakowało
mi jeszcze pół na dziś zostało bo wczoraj już nie dałam rady, zapychające
ja nawilżacza powietrza używam i kupiłam właśnie przed narodzeniem Olka i polecam. Zdecydowanie lepiej się śpi, jak się nawilżone powietrze, a warto gdzieś blisko łóżeczka postawić.
a tak w ogóle to dzień dobry7w3d 💔 -
Hej:)
Ale ten czas leci,jutro juz sierpien:D ja wogole lata nie odczulam szczerze mowiac,tylko jeden weekend dla mnie byl upalny bo na wsi bylam a reszta jakos minelo w domu siedzac albo na spacerze;)
Ja mam nawilzacz ale nieduzy,tez stawialam u Malej w pokoju albo kolo lozeczka jak byla ze mna w pokoju.
Monitoru nie mialam i nie przyszlo mi do glowy nawet zeby go kupic.
Ja tylko nianie chce kupic z takich rzeczy.
Wczoraj malowalam troszke w holu:D super kolor tiramisu:D zostalo tylko pomalowac sciane jedna w salonie i dwie w holu:D jupii:))
W nastepnym tyg zaczynam chyba z siostra wielkie sprzatanie calego syfu w mieszkaniu:D matko nawet nie wiecie jak ja sie ciesze:)))
Edit.
A tak wogole to dostalam jakiegos swedzenia pochwy;/ tzn czesc warg mnie swedzi od wewnatrz;/ raczej infekcja nie wchodzi w gre bo pare dni temu mialam wymaz i tego dnia wlasnie wieczorem mnie tez swedzialo i wczoraj i dzis rano;/ to chyba podraznienie;/ mimo,ze codziennie rano i wieczorem myje sie lactacydem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 07:52
Evka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja przestałam się mieścić w swoje ubrania. Odwiedziłam wczoraj 2 lumpki i w jednym nie znalazłam nic w co bym się zmieściła, za to w drugim znalazłam 3 ciążowe bluzki bardzo fajne wcale niezniszczone i za niecałe 27 zł i znowu czuję się wygodnie bo nie jestem obciskana ani brzucholek mi nie wystaje. Jestem dumna z nowego zakupu. Chciałam pracować do końca sierpnia ale powiem Wam że już nie wyrabiam strasznie się męczę dodam że mam pracę stojącą. I od poniedziałku mam 2 tygodnie urlopu i chyba już z niego nie wrócę Będę leżeć i d=odpoczywać
;D
-
Dzień dobry wszystkim
Chciałam się tylko pochwalić, bo wczoraj mieliśmy połówkowe i mały był sprawdzany od stóp do głów. Wszystko w jak najlepszym porządku, waży już 523 g. Jedyne co jest nie do końca ok to pępowina, bo mam tzw. pępowinę dwunaczyniową. Zwykle jest tak, że w pępowinie jest żyła i dwie tętnice, u mnie brak jednej tętnicy. Nie wiadomo dlaczego. Ale ponoć nie jest to coś, czym należy się martwić, bo niczym nie skutkuje. Trzeba jedynie bardziej kontrolować przepływy.
W każdym razie jestem szczęśliwa, że z maluchem wszystko w porządku.A tu jego buźka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0cb60584163.pngiNso87, rewelka, Madzisek, kwiatakacji, bella88, ZieloneOliwki, Karola1990, justyna14, MeGi2986, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Kate4 wrote:Część
Sorry że się nie odzywam ale przez to że cały czas leże w szpitalu już od 2 tyg i jeszcze sobie Polsce może nawet do końca ciąży. Ogólnie to miałam krwawienie, szyjka się skrócila do 2 cm i skurcze mam;( czyli tylko leczenie i leczenie ale nie narzekam bo warto;)
Odezwę się od czasu do czasu;) trzymanie kciuki za nas3;)
Pozdrowienia dla wszystkich;)
jej trzymajcie sie tam kate i daj znac czasami co u Was slychac, trzymam kciuki!! -
Matleena wrote:Ja kupiłam na allegro za jakieś 30zł z przesyłką i materiał nie jest jakiś wybitny ale nie przeswituja i bardzo dobrze się noszą
a ja kupilam te najtansze na allegro w zasadzie i tez fajnie sie nosza tylko mi sie w kroklu podziurawily i musze wywalic