Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Najpierw poszlismy do czterech firm ale w kazdej wychodzilo z grafika 750-850zl za m2.. a u Nas jest ponad 2m2. Akurat rozmawialismy o tym przy znajomym ktory konczyl montowac kuchnie i zadzw do typa co robi takie rzeczy i u niego wyszlo Nam 1300zl za wszystko... a w tych firmach wyszlo by leciutko 2000zl.. takze roznica wielka. Wiem,ze lepiej wyglada ale u nas odcinek 2,60m2 trzeba bylo podzielic na chyba 3-4 czesci bo nasze szafki wiszace maja pod spodem dluzsze boki tzn front jest przedluzony od spodu bo tak sie otwiera te szafki palce wkladasz od spodu z dolu,nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi
i wyszlyby zeby i zle mogliby wtedy wyciac i by cos potem moglo nie pasowac. No i zamawialismy tylko jeden kawalek szkla hartowanego przy plytce bo i tak jest to podzielone na czesci wiec reszte wzielismy zwykle szkol ktore wychodzilo o 50-100zl tansze za m2. Tak,mialam jedno wyciecie pod gniazdko. No i jak wyzej to nie chodzi o to,ze kuchnia jest mala czy duza bo i na duzej mozna jeden plat dac szkla:)
No to trochę mnie przeraziłaś bo tak liczyłam że mi wyjdzie ok 2,40 szer x 55 wys i miałam nadzieję że zmieszcze się w 1tys
i tez bede miała otwierane szafki od spodu do góry. Nie wiem czy cie dobrze zrozumiałam i czy o to chodzi
jeżeli tak to nie wiedziałam że wówczas fronty są dłuższe
-
nick nieaktualnybella88 wrote:Może tak narzekam bo znowu dla mnie pierwsza połowa była rewelacyjna
Teraz brzuch coraz większy i coraz mi ciężej. Zawsze byłam szczupła i ten brzuszek zaczyna mi troszkę przeszkadzać. Jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić hehe... W nocy się budzę żeby się przekręcić, jest mi duszno, niewygodnie, czuje się taka ociężała, muszę uważać podczas seksu na brzuch bo czuje dyskomfort, bolą mnie plecy, ciągnie mnie wszystko i wogóle
oj chyba mnie jakiś dołek łapie
jedyny plus to tak jak mówisz że czuć kopniaczki i one naprawdę potrafią wynagrodzić ten cały trud. Kobiety naprawdę muszą się bardzo poświęcać...
Chyba wlasnie dlatego narzekasz bo wnpierwszej polowie czulas sie super
ja obecnie rowniez czuje ciagniecie wszystkiego, plecy bola, w nocy ciezko spac, brzuszek przeszkadza w roznych czynnosciach, ale to pikus przy tym co bylo w pierwszej polowie
pomysl ze juz blizej jiz dalej
bella88 lubi tę wiadomość
-
U mnie jedna sciana glowna ma wlasnie 2,50x60 ale dochodza jeszcze boczne takze mam wiecej. Z tym otwieraniem to chodzi o to,ze ja chcialam miec najpierw otwieranie na przycisk,wiesz o co chodzi? Na klik. Ale,ze to jest u mnie polysk na gorze to pomyslalam,ze bedzie paluchy caly czas widac i dlatego mam przedluzenie frontu,zeby otwierac od spodu i jak sie spojrzy pod szafki to nie ma linii prostej,jak nie zapomne to zrobie foto i pokaze Tobie o co mi chodzi. No niestety to nie jest tanie,chyba Acik jedynie pisala,ze ma to w kuchni ale placila odrazu za calosc tzn razem z szafkami,cala kuchnia i Jej tanio wyszlo. Aaaa juz wiem o co Tobie chodzi z tymi Twoimi szafkami,ze do gory otwierane to zle sie rozumiemy u mnie co innego jest,bo Ty masz normalnie uchwyty,prawda? Ja ich nie mam i u mnie jest co innego:)bella88 wrote:No to trochę mnie przeraziłaś bo tak liczyłam że mi wyjdzie ok 2,40 szer x 55 wys i miałam nadzieję że zmieszcze się w 1tys
i tez bede miała otwierane szafki od spodu do góry. Nie wiem czy cie dobrze zrozumiałam i czy o to chodzi
jeżeli tak to nie wiedziałam że wówczas fronty są dłuższe 
-
Bella to Tobie wychodzi 1,32m2 to biorac ceny z tych firm co sa u mnie to ok 1100zl.
Edit.
Wiecie co chcialam dla swojej Malej w pokoju zaczepic na scianie przy lozku poduszki i sie zastanawiam jak to zrobic? Znalazlam na necie cos powiedzmy w ten desen na jakiejs rurce http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cache/5b1/c5b/f84/0a6/c95/b2d/507/f08/acc/526/4c_500x640.jpg
Ale ja pomyslalam,ze moze kupie 3 ladne wieszaczki takie na ubrania pojedyncze ale na dziale dzieciecym widzialam ladne rozowe serducha i poprostu na to zaczepie obok siebie 3 poduchy,w leroyu wczoraj widzialam poduchy siedziska rozne kolory z troczkami juz doszytymi i one w miare plaskie sa,jak myslicie jak to zrobic? Bo chodzi mi o to,ze moja Laura ma pojedyncze lozko dosuniete do sciany i nie ma zadnych szczebelek nic,i jak bedzie spala to bedzie golej sciany dotykac i tu przy buzi chcialam wlasnie do polowy lozka powiesic takie poduszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 06:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:U mnie jedna sciana glowna ma wlasnie 2,50x60 ale dochodza jeszcze boczne takze mam wiecej. Z tym otwieraniem to chodzi o to,ze ja chcialam miec najpierw otwieranie na przycisk,wiesz o co chodzi? Na klik. Ale,ze to jest u mnie polysk na gorze to pomyslalam,ze bedzie paluchy caly czas widac i dlatego mam przedluzenie frontu,zeby otwierac od spodu i jak sie spojrzy pod szafki to nie ma linii prostej,jak nie zapomne to zrobie foto i pokaze Tobie o co mi chodzi. No niestety to nie jest tanie,chyba Acik jedynie pisala,ze ma to w kuchni ale placila odrazu za calosc tzn razem z szafkami,cala kuchnia i Jej tanio wyszlo. Aaaa juz wiem o co Tobie chodzi z tymi Twoimi szafkami,ze do gory otwierane to zle sie rozumiemy u mnie co innego jest,bo Ty masz normalnie uchwyty,prawda? Ja ich nie mam i u mnie jest co innego:)
Właśnie nie normalne uchwyty. Dokładnie takie:

i je się otwiera własnie od spodu. No nic... Będzie kuchnia to będę myśleć
Ale jak możesz to wstaw zdjęcie swojej bo ciekawa jestem
-
nick nieaktualnyHej kochane. Dawno mnie tu nie bylo. Najpierw wypoczywaliscmy w Ustroniu a potem...10 dni bylismy w Szwecji. Maz zrobil mi taka niespodzianke ze nie chcial mi ciagle powiedziec gdzie jedziemy. Dojechalismy nad polskie morze i myslalam ze to o to chodzilo a tu niepodzianka wsiadamy na prom
Obylo sie tym razem bez zadnych komplikacji i moglismy sie cieszyc ostatnimi chwilami w dwójke
Do Szwecji mielismy w planach leciec w te wakacje ale potem odwolalismy wszystko przez moj pobyt w szpitalu i balam sie juz leciec kolejny raz a Szwecja zawsze mi sie marzyła
31 lipca bylam na wizycie i dziewczynki ważą 400g i 435g i maja 27,6cm i 29,3cm. Wszystko jest w najlepszym porządku. bylam na usg 3d i bylo tak wyraznie widac twarze dziewczynek ze moge powiedziec ze sa identyczne i podobne do mnie
Kolejna wizyta 14 sierpnia
Zaraz zabieram sie za nadrabianie was a mam prawie 100 stron...
kwiatakacji, Madzisek, rewelka, bella88, pati_zuzia, MeGi2986, Pchelkaa, Nadulka, justyna14, Chichibi, alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to my dzisiaj
http://iv.pl/images/62406422653602053867.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 16:22
kwiatakacji, Madzisek, rewelka, Karola1990, pati_zuzia, Madzia890722, MeGi2986, Pchelkaa, Nadulka, justyna14, KASIAG24, alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik super ze wrocilas, super ze wszystko ok z dziewczynkami
wrzuc zdj jak bedziesz miala chwile
bardzo duzo podrozujecie, a my po remoncie i urzadzaniu mieszkania splukani troszke a jeszcze wyprawka dla malej. Madzia tez mi sie podoba ze ktos mi miejsca ustepuje i zauwaza ze w ciazy jestem 
Dziewczynke chyba nazwiemy Irenka. Jak plci nie znalismy tak bylo pewne ze dziewczynke nazwiemy Wiktoria, teraz plec znamy i co tydzien imie zmieniamy
alicja_ lubi tę wiadomość
-
dzien dobry, dzis wyniki posiewu moczu, nawet nie wiem czego sie spodziewac...
mam stresa i jeszcze mega realistyczne koszmary miałam dziś 
ktos dzis jeszcze wizytuje?
Flakonik witamy
super ze z dziewczynkami wszystko dobrze 
Pchelkaa sliczny brzuszek
7w3d 💔 -
papryki dałam połowe jednej, w kostke pokroiłam drobna, pieczarek 5-6 szt, sera po 3 plastry na wierzch i po 1,5 do srodka włozyłamstars2345 wrote:a pieczarek, sera i papryki? i te warzywa to w kostce do podsmazenia?

ile dasz tyle bedzie dobrze
lubisz wiecej sera to wiecej, składniki tez mozesz swoje które lubisz dodawac
to taka moja kompozycja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 08:00
7w3d 💔