Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Najpierw poszlismy do czterech firm ale w kazdej wychodzilo z grafika 750-850zl za m2.. a u Nas jest ponad 2m2. Akurat rozmawialismy o tym przy znajomym ktory konczyl montowac kuchnie i zadzw do typa co robi takie rzeczy i u niego wyszlo Nam 1300zl za wszystko... a w tych firmach wyszlo by leciutko 2000zl.. takze roznica wielka. Wiem,ze lepiej wyglada ale u nas odcinek 2,60m2 trzeba bylo podzielic na chyba 3-4 czesci bo nasze szafki wiszace maja pod spodem dluzsze boki tzn front jest przedluzony od spodu bo tak sie otwiera te szafki palce wkladasz od spodu z dolu,nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi
i wyszlyby zeby i zle mogliby wtedy wyciac i by cos potem moglo nie pasowac. No i zamawialismy tylko jeden kawalek szkla hartowanego przy plytce bo i tak jest to podzielone na czesci wiec reszte wzielismy zwykle szkol ktore wychodzilo o 50-100zl tansze za m2. Tak,mialam jedno wyciecie pod gniazdko. No i jak wyzej to nie chodzi o to,ze kuchnia jest mala czy duza bo i na duzej mozna jeden plat dac szkla:)
No to trochę mnie przeraziłaś bo tak liczyłam że mi wyjdzie ok 2,40 szer x 55 wys i miałam nadzieję że zmieszcze się w 1tysi tez bede miała otwierane szafki od spodu do góry. Nie wiem czy cie dobrze zrozumiałam i czy o to chodzi
jeżeli tak to nie wiedziałam że wówczas fronty są dłuższe
-
nick nieaktualnybella88 wrote:Może tak narzekam bo znowu dla mnie pierwsza połowa była rewelacyjna
Teraz brzuch coraz większy i coraz mi ciężej. Zawsze byłam szczupła i ten brzuszek zaczyna mi troszkę przeszkadzać. Jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić hehe... W nocy się budzę żeby się przekręcić, jest mi duszno, niewygodnie, czuje się taka ociężała, muszę uważać podczas seksu na brzuch bo czuje dyskomfort, bolą mnie plecy, ciągnie mnie wszystko i wogóle
oj chyba mnie jakiś dołek łapie
jedyny plus to tak jak mówisz że czuć kopniaczki i one naprawdę potrafią wynagrodzić ten cały trud. Kobiety naprawdę muszą się bardzo poświęcać...
Chyba wlasnie dlatego narzekasz bo wnpierwszej polowie czulas sie superja obecnie rowniez czuje ciagniecie wszystkiego, plecy bola, w nocy ciezko spac, brzuszek przeszkadza w roznych czynnosciach, ale to pikus przy tym co bylo w pierwszej polowie
pomysl ze juz blizej jiz dalej
bella88 lubi tę wiadomość
-
bella88 wrote:No to trochę mnie przeraziłaś bo tak liczyłam że mi wyjdzie ok 2,40 szer x 55 wys i miałam nadzieję że zmieszcze się w 1tys
i tez bede miała otwierane szafki od spodu do góry. Nie wiem czy cie dobrze zrozumiałam i czy o to chodzi
jeżeli tak to nie wiedziałam że wówczas fronty są dłuższe
-
Bella to Tobie wychodzi 1,32m2 to biorac ceny z tych firm co sa u mnie to ok 1100zl.
Edit.
Wiecie co chcialam dla swojej Malej w pokoju zaczepic na scianie przy lozku poduszki i sie zastanawiam jak to zrobic? Znalazlam na necie cos powiedzmy w ten desen na jakiejs rurce http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cache/5b1/c5b/f84/0a6/c95/b2d/507/f08/acc/526/4c_500x640.jpg
Ale ja pomyslalam,ze moze kupie 3 ladne wieszaczki takie na ubrania pojedyncze ale na dziale dzieciecym widzialam ladne rozowe serducha i poprostu na to zaczepie obok siebie 3 poduchy,w leroyu wczoraj widzialam poduchy siedziska rozne kolory z troczkami juz doszytymi i one w miare plaskie sa,jak myslicie jak to zrobic? Bo chodzi mi o to,ze moja Laura ma pojedyncze lozko dosuniete do sciany i nie ma zadnych szczebelek nic,i jak bedzie spala to bedzie golej sciany dotykac i tu przy buzi chcialam wlasnie do polowy lozka powiesic takie poduszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 06:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:U mnie jedna sciana glowna ma wlasnie 2,50x60 ale dochodza jeszcze boczne takze mam wiecej. Z tym otwieraniem to chodzi o to,ze ja chcialam miec najpierw otwieranie na przycisk,wiesz o co chodzi? Na klik. Ale,ze to jest u mnie polysk na gorze to pomyslalam,ze bedzie paluchy caly czas widac i dlatego mam przedluzenie frontu,zeby otwierac od spodu i jak sie spojrzy pod szafki to nie ma linii prostej,jak nie zapomne to zrobie foto i pokaze Tobie o co mi chodzi. No niestety to nie jest tanie,chyba Acik jedynie pisala,ze ma to w kuchni ale placila odrazu za calosc tzn razem z szafkami,cala kuchnia i Jej tanio wyszlo. Aaaa juz wiem o co Tobie chodzi z tymi Twoimi szafkami,ze do gory otwierane to zle sie rozumiemy u mnie co innego jest,bo Ty masz normalnie uchwyty,prawda? Ja ich nie mam i u mnie jest co innego:)
Właśnie nie normalne uchwyty. Dokładnie takie:
i je się otwiera własnie od spodu. No nic... Będzie kuchnia to będę myśleć
Ale jak możesz to wstaw zdjęcie swojej bo ciekawa jestem -
nick nieaktualnyHej kochane. Dawno mnie tu nie bylo. Najpierw wypoczywaliscmy w Ustroniu a potem...10 dni bylismy w Szwecji. Maz zrobil mi taka niespodzianke ze nie chcial mi ciagle powiedziec gdzie jedziemy. Dojechalismy nad polskie morze i myslalam ze to o to chodzilo a tu niepodzianka wsiadamy na prom
Obylo sie tym razem bez zadnych komplikacji i moglismy sie cieszyc ostatnimi chwilami w dwójke
Do Szwecji mielismy w planach leciec w te wakacje ale potem odwolalismy wszystko przez moj pobyt w szpitalu i balam sie juz leciec kolejny raz a Szwecja zawsze mi sie marzyła
31 lipca bylam na wizycie i dziewczynki ważą 400g i 435g i maja 27,6cm i 29,3cm. Wszystko jest w najlepszym porządku. bylam na usg 3d i bylo tak wyraznie widac twarze dziewczynek ze moge powiedziec ze sa identyczne i podobne do mnie
Kolejna wizyta 14 sierpnia
Zaraz zabieram sie za nadrabianie was a mam prawie 100 stron...kwiatakacji, Madzisek, rewelka, bella88, pati_zuzia, MeGi2986, Pchelkaa, Nadulka, justyna14, Chichibi, alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to my dzisiaj
http://iv.pl/images/62406422653602053867.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 16:22
kwiatakacji, Madzisek, rewelka, Karola1990, pati_zuzia, Madzia890722, MeGi2986, Pchelkaa, Nadulka, justyna14, KASIAG24, alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik super ze wrocilas, super ze wszystko ok z dziewczynkami
wrzuc zdj jak bedziesz miala chwile
bardzo duzo podrozujecie, a my po remoncie i urzadzaniu mieszkania splukani troszke a jeszcze wyprawka dla malej. Madzia tez mi sie podoba ze ktos mi miejsca ustepuje i zauwaza ze w ciazy jestem
Dziewczynke chyba nazwiemy Irenka. Jak plci nie znalismy tak bylo pewne ze dziewczynke nazwiemy Wiktoria, teraz plec znamy i co tydzien imie zmieniamyalicja_ lubi tę wiadomość
-
dzien dobry, dzis wyniki posiewu moczu, nawet nie wiem czego sie spodziewac...
mam stresa i jeszcze mega realistyczne koszmary miałam dziś
ktos dzis jeszcze wizytuje?
Flakonik witamysuper ze z dziewczynkami wszystko dobrze
Pchelkaa sliczny brzuszek7w3d 💔 -
stars2345 wrote:a pieczarek, sera i papryki? i te warzywa to w kostce do podsmazenia?
ile dasz tyle bedzie dobrzelubisz wiecej sera to wiecej, składniki tez mozesz swoje które lubisz dodawac
to taka moja kompozycja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 08:00
7w3d 💔