Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytroche sie zmartwilam tym co piszecie
bo jak narazie moj tylko robi sie twardy, ale z kazdym dniem coraz czesciej, czasem nawet zaboli ale nie za kazdym razem i do tego te klucia w pochwie..nie liczylam tych twardnien, ale napewno z kilkanascie razy dziennie
/
-
Idź sama jeśli chcesz przecież
Są szkoły, które mają raptem 4 zajęcia, lub weekendowo - może na takie chcecie iść? Tylko weekendówki to raczej płatne, przynajmniej w śląskiem.
rewelka wrote:Evka daj znać jak jest samemu, bo mój mąż też że mną nie może chodzić a bym chciała się wybraćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:12
-
nick nieaktualny
-
Ja się też ukrywam
Poszlak dziś do pracy tylko l4 zanieść inspedzilam tam 2 godziny bo dziewczyny tyle pytań do mnie miały... Wrrr szlag mnie trafia bo zatrudnili nam nową szefowa która nic nie robi i nic nie wie tylko zwala wszystko na innych a zarabia tyle że głową mała
Ja nie wiem czy mąż pójdzie że mna na szkole rodzenia zalezy jaką zmianę będzie miał w pracyale jak nie pójdzie to pojde sama
-
och ja tez już marze o zwolnieniu i leniuchowaniu w domu
poki co moj M jutro wyjeżdza na 3 tygodnie. więc czas do końca sierpnia szybko minie
a potem zostanie juz tylko miesiąc... Niesamowite jak to przeleciało...
Mała coś dzisiaj mało ruchliwa. Chyba odpoczywa po ostatnich harcach... -
nick nieaktualnyA ja znowu nadrabiam kilka dni bo mam troche problemow z dokumentami (jak to zagranica),ale prawie wszystko juz zalatwione
.Alicja trzymam kciuki za ciebie i malutka i dziewczyny nie denerwujcie sie tymi twardnieniami brzuszka za mocno ,moj lekrz powiedzial,ze jesli nie boli i nie trwa za dlugo jest dobrze i zglaszajcie to na nastepnych badaniach.
U nas niestety burza a zamierzalam dzsiaj na jeziorko pojechac.
-
myszata92 wrote:troche sie zmartwilam tym co piszecie
bo jak narazie moj tylko robi sie twardy, ale z kazdym dniem coraz czesciej, czasem nawet zaboli ale nie za kazdym razem i do tego te klucia w pochwie..nie liczylam tych twardnien, ale napewno z kilkanascie razy dziennie
/
myszata ja tez mam ostatnio czesto kilkanascie razy na dzien jak leze to czesciej nawet, ale w czwartek mam wizyte zobacze co mi powie -
Evka wrote:Mnie martwią twardnienia podczas zbliżeń. Po, moja macica jest nabrzmiała, widać ją bardzo przez brzuch - taka kulka się robi no i twarda jest, dopiero po jakimś czasie ustępuje.
ale po to chyba normalne bo po orgazmie podobno tak ok 30 min moze sie kurczyc gdzies slyszalam, chyba, ze podczas tez tak masz. mnie ostatnio po wariactwie w lozku nie dosc ze twardnial to jeszcze bolec zaczal i teraz juz uwazam bardziej... -
nick nieaktualny
-
Kurcze, ja się zapytam mojej ginekolog czy tak powinno być czy lepiej nie baraszkować.
Nie odbiera teraz więc pewnie oddzwoni. Dam znać co powie.
Zastanawiają mnie tez takie skurcze delikatne bardzo, które czuje od jakiegoś czasu kilka razy na dzień. Jak na okres. Nie wiem czy to są te skurcze Braxtona-Hicksa, które wystąpić mogą od 20 tyg. ciąży czy to oznaka czegoś złego...
Eh ciąża to naprawdę zarazem piękny czas, ale również pełen niepokojów... Jak czekałam na początku na pojawienie się zarodka na USG, później na bicie serduszka, później na ten bezpieczniejszy okres już II trymestru, tak teraz obawiam się przedwczesnego porodu, złego rozwoju małej...Ale jedno jest pewne, wydaje mi się, że będę tęsknić po porodzie za tym stanem ciążowym mimo wszystkich niedogodności i strachu;) Np teraz nie wyobrażam sobie mieć okres, lub nie być w ciąży ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jak dziewczyny u was z rozstępami ? Ja stosuję na noc oliwkę babydream fur mama a na dzień emulsję nawilżającą też z Babydream. Chciała bym coś zmienić żeby skóra się nie przezwyczaiła. Co polecacie ? Jeszcze nie mam rozstepów i mam nadzieje ze tak zostanie. Chociaż koleżanka która niedawno urodziła (3 miesiące) jest lekko podłamana bo ma masę głębokich rozstępów i mówi że jej baaardzo dużo skóry zwisa pod pępkiem. Wiem że dziecko najważniejsze ale jaednak troche się obawiam bo przed ciażą miałam bardzo szczupły brzuch...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylips wrote:A jak dziewczyny u was z rozstępami ? Ja stosuję na noc oliwkę babydream fur mama a na dzień emulsję nawilżającą też z Babydream. Chciała bym coś zmienić żeby skóra się nie przezwyczaiła. Co polecacie ? Jeszcze nie mam rozstepów i mam nadzieje ze tak zostanie. Chociaż koleżanka która niedawno urodziła (3 miesiące) jest lekko podłamana bo ma masę głębokich rozstępów i mówi że jej baaardzo dużo skóry zwisa pod pępkiem. Wiem że dziecko najważniejsze ale jaednak troche się obawiam bo przed ciażą miałam bardzo szczupły brzuch...
Mi cycki tak momentalnie urosły, że mam na nich rozstępy.. ciągle robią mi się nowe, chociaż smaruję kremami przeciw rozstępom... za to na brzuchu jeszcze nie mam nic i mam nadzieję, że tak pozostanieja po prostu nie zdążyłąm nic zastosować na te piersi, bo urosły szybko zaraz na początku ciąży a kremy przeciw rozstępom można stosować od 4 miesiąca...
Chociaż tak sobie myślę, że te kremy nie powstrzymają rozstępów jeśli ktoś jest na nie narażony i podatny,mogą jedynie zmniejszyć je