Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,nie mam jak znowu nadrobic i nie wiem czy Ktoras odp na mojego posta:) ale juz uspakajam Dzidzia znowu byla aktywna pare godz po tamtym poscie ufff dzis tez dawala o sobie znac nawet na plazy jak lezalam plackiem na piasku pod parasolem:)
A wogole to wlasnie przeczytalam,ze sinice zajely wiekszosc wod kolo pasa Gdanska i wlasnie tu we Wladyslawowie;/ juz do ndz nie idziemy na wode pierdziele,mimo,ze dzis z rana nic nie bylo widac.
Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysuerte pięny brzuszek!
My znaleźliśmy chyba meble do pokoju Irenki:) stwierdziliśmy że kupimy narazie szafę, komodę i łóżeczko. Szafe i komodę Tyssedal- Ikea, zastanawiamy się jeszcze nad Brimnes- tańsza opcja, ale szafa 3 drzwiowa. A łóżeczko takie http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-zuzia-szuf-pkg-nowosc-i5588293054.html, albo takie http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-tapczanik-9el-h2-darland-i5591033337.html z możliwością przerobienia na tapczanik. Zależy mi żeby miało szufladę i żeby było białe bez żadnych zwierzątek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Pchełka prześliczne lozeczko!! My chcemy podobne mianowicie takie:
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-z-szuflada-i-mat-gala-i5601969456.html
A wypełnienie takie :
http://allegro.pl/showitem/description/5371278693.html
Numer 5 albo 6
ooo ta opcja jest jeszcze lepsza!! chyba na to samo sie zdecydujemy:) mąż pojechał do pracy a ja spać nie mogęOlcik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:ooo ta opcja jest jeszcze lepsza!! chyba na to samo sie zdecydujemy:) mąż pojechał do pracy a ja spać nie mogę
tez nie mogę spać szukam ciągle czegoś
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszystki my juz sie pakujemy szykujemy do wyjazdu a tak mi sie niechce ze mowie wam
Moja dzidzia przez ostatnie dwa dni bardzo malo aktywna wy tez macie takie cisze po kilka dni zaczyna mnie to martwic ze tak malo jest aktywny w brzuszku
Bede do was zagladac w miare mozliwosci bo zabieram internet bo chyba bym oszalala jakbym na forum nie weszla
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! Rewelka tez czulam sie dumnie gdy zaczal sie 6 miesiac! A teraz gdy juz koncze 6 msc to czekam na 7 jak nie wiem na co
dzis zaczynam 26 tydzien
nie moge doczekac sie gdy bedzie juz 30tydz, wtedy zaczne jako tako bezpieczniej sie czuc. Strasznie twardnieje mi brzuch ale na szczescie bez boli jak na @, mam dzis wizyte wiec zobacze co lekarz powie
Misia to ja moge jechac za Ciebie! Bardzo chetnie bym gdzies pojechala odpoczac:-) milego dnia wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:33
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:47
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Jak Wasze samopoczucie??
Kurde ja mam kryzys, w ubieglym tyg wrocilam do pracy, na L4 wstawalam po 5 i spac sie nie chcialo, a teraz mam tyle roboty że ledwo wstaje po 6, musze codziennie wypuc chociaz mala kawe, przez te upaly ciezko mi zasnac i tak juz wymiekam na koniec tygodnia:(
Powiedzcie czy Wam tez tak puchna stopy ze az kostek nie widac?? Kurde po pracy leze z nogami wyzej, a nawet po nocy ta opuchlizna jest tylko ciut mniejsza. Po 2h od pobudki mam takie baniaki ze masakra. Dlonie tez popuchniete, czasem i buzia zapuchnieta. Nie wiem czy az tak to normalne?? -
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Macie może jakiś sprawdzony przepis na dobrą sałatkę? taką majonezową? Zjadłabym coś ale nic mi do głowy nie przychodzi
A próbowałaś sałatki curry? Od razu mi przyszła na myśl, bo jest bardzo prosta i pyszna.Składa się z gotowanego kurczaka, ryżu, ananasa i kukurydzy. Plus oczywiście majonez, curry i inne przyprawy. Sama bym zjadła
-
nick nieaktualnyMartosza83 wrote:Ja już dziewczyny nie wiem....
wydaje mi sie ze jem tyle co przed ciążą...a już mam ponad 5 kilo na plusie...to moja 1 ciąża....
kurcze moze to kwestia wieku...
troche sie boje ze potem nie zgubie tych kilogramów...po 30tce troche gorzej sie chudnie....
wiem że nie jest to najwazniejsza rzecza na swiecie...ale komfort pozniejszy mamy tez jest wazny:)
Siedzę nad moimi kartami ciąży i wychodzi na to, że porównując tygodnie ciąży to jestem teraz o kilo cięższa niż przy pierwszej.
Wczoraj się ważyłam u mamy i okazało sie, że waga u gina nie oszukiwała - jestem 5 kilo do przodu!
Martosza83, sądząc po Twoim niku twierdzę, że jesteś trochę młodsza ode mnie. Nie martw się, będziemy dwie trzydziestki - oponiaczki walczące z nadwagą. Pamietam że po pierwszej trwało to pół roku, ale chodzilam na siłkę. A teraz jak będzie? Przykro mi przyznać Tobie racje, że to jest kwestia wieku :'(