Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja podejrzewam że mój żyje w bliskiej przyjaźni z moim pęcherzem
bo non stop sikam
ale Rewelka ja ogólnie należe do większych osób więc pewnie dlatego. Gdybym była szczuplutka to pewnie inaczej by to wyglądało
rewelka lubi tę wiadomość
-
A tutaj my
Dziś jechałam samochodem i policjant mnie zatrzymał na kontrolę trzeźwości. Zmierzył mi % a póżniej mówi: Wie pani ze nie trzeba zapinać pasów w ciaży. No to ja na to że wiem. Jakoś pewniej się czuję jednak jak mam zapięte mimo wszystko.
aannkkaa, rewelka, Madzisek, emilka24, kwiatakacji, Ola_45, MeGi2986, bella88 lubią tę wiadomość
-
Patrzcie nad czym pracowałam przez cały ostatni tydzień:
http://laskielbasow.blogspot.com/
Na szczęście nareszcie koniec!!
brzuszki rzeczywiście małe, ale ostatnio na leżaco czuje już delikatną wypukłość. Osoby postronne nadal nie zauważają, teraz na pierwszy plan schodzą wielkie cycki, ale na ich temat nikt nie robi mi uwag;) na szczescie! -
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/58005926142102809505_thumb.jpg
A to my;)) moje 3.5kg na plusie :p
uff jaki u nas gorac.
Piekne brzuszki, co jeden to innyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:15
aannkkaa, Madzisek, emilka24, kwiatakacji, MeGi2986, bella88 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Ja podejrzewam że mój żyje w bliskiej przyjaźni z moim pęcherzem
bo non stop sikam
ale Rewelka ja ogólnie należe do większych osób więc pewnie dlatego. Gdybym była szczuplutka to pewnie inaczej by to wyglądało
Ja czasami czuję taki solidny nacisk na pęcherz. Chyba mnie kopie po pęcherzu bo czasami aż ciężko utrzymać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noo dokładnie myszata u mnie od przodu to już wcale nie widać nic!
Aannkka a to sory jak od 51,5 haha to faktycznie różnica
Lips powiedział Ci że pasów nie musisz zapinac ale sprawdził czy trzezwa jesteśha ha
Ja też zapinam pasy -
nick nieaktualnyHahaha półtora kilograma
Jestem ciekawa czy teraz doktorek zrobi USG szczerze to watpie bo ostatnio robil dokladne połówkowe wiec teraz dupa. Mam wizytę 2 września i będzie to 24t2d mam nadzieje ze dostane skierowanie na glukozę bo większość z was juz po albo maja skierowania a ja jakieś opóźnienie na linii -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Siedzę nad moimi kartami ciąży i wychodzi na to, że porównując tygodnie ciąży to jestem teraz o kilo cięższa niż przy pierwszej.
Wczoraj się ważyłam u mamy i okazało sie, że waga u gina nie oszukiwała - jestem 5 kilo do przodu!
Martosza83, sądząc po Twoim niku twierdzę, że jesteś trochę młodsza ode mnie. Nie martw się, będziemy dwie trzydziestki - oponiaczki walczące z nadwagą. Pamietam że po pierwszej trwało to pół roku, ale chodzilam na siłkę. A teraz jak będzie? Przykro mi przyznać Tobie racje, że to jest kwestia wieku :'(kwiatakacji, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
lips ja nie zapielam pasow w 16 tyg i mialam wypadek gosciu mi wymusil pierwszenstwo i w spziitalu zjebe dostalam, ze pasy nie zapiete mialam!! lekarka powiedziala z ginekologi ze TRZEBA zapinac pasy bo zeby dziecko przezylo, musi przezyc matka!! a wiadomo prawnych konsekwencji nie zapiecia pasow w c iazy nie ma , ale chodzi o bezpieczenstwo