Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaya34 wrote:Mi 22 lipca wybilo 35 ale wcale sie staro nie czuje
Ja czuję się na 25 lat
Będziemy sexi mamy po 30A tak serio to wiek wiekiem... Widziałam ostatnio taką kobietę na pewno była już po 50-tce a figurę miała super no i ogólnie z twarzy taka zadbana.
My będziemy miały taką większą motywację do powrotu do formy, żeby pokazać otoczeniu...Myślę, że dziecko też da mi "siłę" do działania
kwiatakacji, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:03
Marta0912, kwiatakacji, rewelka, MeGi2986, Madzisek, aannkkaa, emilka24, alicja_, Pchelkaa, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Ja też nie czuję wieku. Bardziej otoczenie - 35 lat pierwsze dziecko , bla bla bla. Wcześniej nie chciałam. Teraz nas zaskoczyło, że się udało od razu i jest ok
U mnie bardziej było tak, że jeszcze przed ciążą była taka "presja" otoczenia. Przyznam, że było to trochę dołujące, zwłaszcza, że sama też czułam że już nie mogę tego odwlekać, a jeszcze do tego jak czytałam jak wiele młodszych dziewczyn długo nie może zajść w ciążę to kompletnie mnie to przybijało. Na szczęście udało się za pierwszym podejściem :)Może to też styl życia mój i mojego partnera spowodował, że tak szybko spełniło się marzenie. Oboje pilnujemy tego co jemy. On nigdy nie palił, ja też. Alkohol bardzo sporadycznie. Zresztą sam ma większego bzika na punkcie zdrowej żywności niż ja ;)Jeszcze do tego mieszkamy na wsi, a rodzice prowadzą gospodarstwo więc dostęp do zdrowego jedzenia mamy. No i chyba też los tak chciał
ale mi "epopeja" wyszłakwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Oj dziewczyny ja to będę chyba rekordzistką tutaj pod względem wieku :p Mi 9 grudnia wybije 35 lat
To jestem zaraz po Tobie, z lutego 81
Ale się trzydziestek zebrało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 18:11
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA oto mów wielki brzuch
A co do wieku to pierwsze dziecko rodziłam mając 36 lat, a teraz mam 37.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:31
Mama-julka, Madzisek, aannkkaa, emilka24, Marta0912, MeGi2986, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:To jestem zaraz po Tobie, z lutego 81
Ale się trzydziestek zebrało...
No my też pózno zdecydowalismy sie na dziecko...mam 32 lata....najpierw chcielismy troche popracować...troche nacieszyc sie sobą i zyciem..zaczerpnac ciut stabilizacji....potem mój doktorat....a jak sie obudzilismy to ja mialam 31 lat...i tak jak mówicie....ta presja otoczenia...
ale z jednej strony...spokojniejsi jacys jestemy:)Marta0912 lubi tę wiadomość
-
Ja sie czuje tu najmlodsza bo w dzien matki skonczylam 22 lata:D
Dziewczyny a macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce na allegro do zamawiania ciążowych ciuchów? Bo chcę skorzystać póki znajoma w polsce jest i kupic ze dwie czy trzy pary spodni z panelem I chciałabym kogoś sprawdzonego już jak macie:Dalicja_ lubi tę wiadomość
-
Hmm a my w sumie nie planowalismy jeszcze dziecka
ale z racji tego że w zeszłym roku zdiagnozowali u mnie pco to po ślubie po prostu przestalismy się zabezpieczać i zdalismy się na los
a że na czytałam si e historii że potem po 5 lat się staraja ludzie i stymulacje i bóg wie co... To stwierdziłam że przynajmniej jakcjuz będę bardzo pragnęła to będę wiedziała że iles tam czasu się nie udawało
no ale się udało dość szybko w sumie
cieszę się że tak wyszlo, że nie musialam przechodzić przez "staranie się o dziecko" liczenie owulacji i płacz przy każdym okresie..
Cchoc przyznam szczerze że wogole się nie cieszylam i był płacz nad dwoma kreskamiMarta0912, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Każda historia jest inna ale wszystkie mamy ogromne szczęscie b nosimy pod sercem dziecko... To moje pierwsza ciąza, mam 26lat i wcześniej myślałam że gładzenie się po brzuchu to takie zwracanie na siebie uwagi. A teraz wiem że tak nie jest. Opiekuje się tym moim brzuszkiem tak jak by już nasz synek był z nami, jak bym go nosiła na rękach
I nie ważne czy mamy po 20 lat czy ponad 30... To jest cud
Mama-julka, Madzisek, Marta0912, Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Dokładnie lips, nie czulam tego jak moj Antoś był dwoma kreskami a potem kropką na USG.. Ale teraz... Cudowne uczucie mieć pod sercem naszego synka który się tam zjawił dzięki naszej miłości
Ja mam 27 lat od przed wczorajwięc nie jestem juz podlotkiem
Marta0912 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny