X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze że jesteście :-)

Madzisek, ciekawe czy bym się kapnęła, że gdy kupię wózek to wypada go wyprać :O

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Jak dobrze że jesteście :-)

Madzisek, ciekawe czy bym się kapnęła, że gdy kupię wózek to wypada go wyprać :O
    Ja piore bo mam wózek po po starszej córce i gondolą z fotelikiem cztery lata w piwnicy leżała (zapakowana w worek) wiec należało By przeprać a ze spacerowką to wiadomo :-P dziecko już je, pije, brudzi rozlewa więc jest mega brudna :-P aż się sama Wystraszyłam jak ją Wczoraj Zobaczyłam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:08

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co, nie mam prać? Nie trzeba?

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nowy to nie :-) ja bynajmniej nówki nie prałam ;-) a wiadomo że w większości Przypadków ludzie kupują i odbierają z hurtowni Czy że sklepu jak się dziecko dopiero Urodzi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:16

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha! Wtedy jo :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zakupiłam granatowy pajac w białe groszki rozmiar 62 i jestem z siebie mega dumna Moja mama radzi, żeby nie kupować 56 bo nie warto Dla mnie to 62 to jest mega duże i już sama nie wiem Oczyma wyobraźni już widzę moje dziecko w szpitalu jak te ciuchy na nim wiszą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kombinezonem to się nie przejmuj. Ważne że ciepły. Długo nie będzie w nim dziecko pływać, raz dwa podrośnie.

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:11

Marta0912 lubi tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia Ja planuje prać w listopadzie wydaje mi się że jakbym teraz to zrobiła to i tak by się ukurzyły nawet w szafce, nie licze tych ubrań ze szmateksow bo te na bieżąco aby się pozbyć zapaszku a później pewnie w listopadzie jeszcze raz przepiorę.

Evka też chciałam Pajero, ale chyba się zdecyduje na bebetto nico byliśmy w sobotę w sklepie i Pani nam go poleciła i zademonstrowała bardzo mi się spodobał :)

Dziewczyny super kuchniekuchnie macie :)

iNso87 lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuski,

ja bede prala moze we wrzesniu, bo troche tego jest...

do szpitala tez planuje pomalu sie obkupywac , najwazniejsz koszule, szlafrok, kapcie, zeby w razie wu juz to miec.

Dzisiaj mamy polowkowe :-)))))) ciesze sie i stresuje...

Marta0912 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia o co cho?

Rewelka ja będę jeszcze raz prać bo będą takie zleżałe.

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pranie hmm... Ja myślałabym raczej o listopadzie, nie ma co męczyć się dwa razy. W listopadzie pranie, prasowanie, segregacja, może nie wyschnie w ogrodzie czy na balkonie, ale i tak rozpocznie sie juz sezon grzewczy lub palenie w centralnym wiec co to za problem?

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Dzisiaj ją się pozale na meza :( poprosilam go w niedzielę żeby pojechał że mna nanto badanie glukoza bo nie wiedziałam jak się tam będę czula, i oczywiście powiedział że ok ale wczoraj rano po prostu nie wstał :/ wkurzylam się zwłaszcza że naprawdę źle sie tam czulam a musiałam potem sama wracać autem :/
    A on zdziwiony o co mi chodzi no kurwa, naprawde on się o nic nie musi martwić wszystko mu kupuje gotuje co chce sprzątam i o nic go nie proszę to jak raz na ruski rok cos od niego chciałam to chyba mógł to dla mnie zrobić :/ ja wiem mnie si też nie usmiechalo tam siedzieć no ale... I jeszcze potem do mnie dzwonił i mówiłam mu że się źle czuje żeby poszedł do sklepu po pieczywo bo ja nie pojde to oczywiście jak wróciłam to nawet nie miałam co zjeść bo stwierdził że przecież sobie kupi po drodze do pracy :/
    Przykro mi jak cholera :/ :(:(:(

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Acikk biedna głowa do góry Ci nasi faceci chyba czasem zapominają jak my się czujemy Może porozmawiaj z nim jak wróci i uświadom go jak Ci przykro.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No uswiadomilam go ale oczywiście on uważa że przesadzam i że to moja wina bo go nie obudzilam... No kurwa przecież dzwonił budzik dwa razy, nie będę go targac za uszy jak dziecko :/ dzisiaj jakos potrafił wstać nawet bez budzika o 7 bo znajomym obiecał krzaki obciąć :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk kazdy facet ma odchyly od normy, z tym chlebem to jakbym swojego slyszala :P albo mowi, ze pojdziemy razem :P ja bym pewnie ryknela w koncu i by zakumal o co mi chodzi :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:19

l22ntv73ogvn473k.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk z facetami tak jest, jak z dziećmi, im to trzeba najlepiej narysować zeby zrozumieli :P Ja też musiałam mojego zwlec na to badanie bo ciezko mu było wstać z łóżka, ale ja jestem taka że bede go nawet tarmosić byle by mi wstał jak jest taka potrzeba :P Po prostu wstałam pierwsza, wyszykowałam się i marudziłam mu nad uchem ze ma szybko wstawać bo nie chce czekać w kolejce od samego rana :P oczywiście musiałam z kilka razy powtórzyć ale poskutkowało :P Bardzo dużo mu gadam o ciąży, o moim samopoczuciu, o wszystkim, bo wydaje mi się że oni czasem zapominają że ciąża to odmienny stan i to dziecko już jest, i siedzi w brzuszku. Po burzliwej kłótni, powiedziałam raz 'dość' i napisałam do niego bardzo dużo mocnych słów, i od tamtej pory odpukać zmienił sie bardzo, pomaga mi ciągle, gdy tylko słyszy ze ja marudze ze nie mam siły na coś, to od razu mówi odpocznij sobie :D Od samego początku ciąży taki nie był jak teraz :P Myśle ze nasze 'gadanie' ich denerwuje i nie przyswajają wtedy przekazu który próbujemy im wrzucić na głowe, dlatego najlepiej jest pisać w formie listu albo smsa gdy są poza domem i nie widzą naszych wściekłych twarzy :D ha ha :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik sorry, przyznam się bez bicia że czytałam Twoje wpisy z uśmiechem na twarzy o.O Mam to samo z moim. I już dawno zwróciłam mu uwagę że nie robi problemu gdy ma iść komuś w czymś pomóc, a ja mogę prosić i prosić. Mówię wtedy że musi się pokazać jaki jest wspaniały.

A z tym towarzyszeniem na badaniu to dałaś mi do myślenia. Mężu będzie jeszcze trochę w Polsce bo ma rehabilitację po złamaniu to załapie się na badanie. Zaraz idę go spytać ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Hej :)
    Dzisiaj ją się pozale na meza :( poprosilam go w niedzielę żeby pojechał że mna nanto badanie glukoza bo nie wiedziałam jak się tam będę czula, i oczywiście powiedział że ok ale wczoraj rano po prostu nie wstał :/ wkurzylam się zwłaszcza że naprawdę źle sie tam czulam a musiałam potem sama wracać autem :/
    A on zdziwiony o co mi chodzi no kurwa, naprawde on się o nic nie musi martwić wszystko mu kupuje gotuje co chce sprzątam i o nic go nie proszę to jak raz na ruski rok cos od niego chciałam to chyba mógł to dla mnie zrobić :/ ja wiem mnie si też nie usmiechalo tam siedzieć no ale... I jeszcze potem do mnie dzwonił i mówiłam mu że się źle czuje żeby poszedł do sklepu po pieczywo bo ja nie pojde to oczywiście jak wróciłam to nawet nie miałam co zjeść bo stwierdził że przecież sobie kupi po drodze do pracy :/
    Przykro mi jak cholera :/ :(:(:(

Kochana, mężczyźni czasem totalnie nie myślą...nie ogarniają takich rzeczy. Tym się różnimy od nich ;) Trzeba przywyknąć, ale "ustawić" ich do pionu jak jest taka potrzeba, żeby sobie nie myśleli, że jest ok.

‹‹ 833 834 835 836 837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ